- 24 Ağustos 2020
- 2.816
- 6.894
- Konu Sahibi rebekah mikaelson
Fotoğrafı paylaştım yorumdaCanım bu hangisi link atar mısın bizim koltuklar miladını doldurunca alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafı paylaştım yorumdaCanım bu hangisi link atar mısın bizim koltuklar miladını doldurunca alırım
Çok güzel çok sevdim cidden cok büyük de kolaylıkmış bayıldımFotoğrafı paylaştım yorumda
Tavsiye ederim araştırın pişman olmazsınız Birde bu model var bütçeniz varsa bunada bakın çok istiyorum almayı o zaman o kadar paramız yoktu alamadık ama koltuklarımın başına bişi gelirse alacağım şey buÇok güzel çok sevdim cidden cok büyük de kolaylıkmış bayıldım
Ikeadan kendime adima konusayim cok memnunum, karyolam ıkeadan o kadar da şehir değiştim o kadar da sökülüp takıldı hiç bi sorun yaşamadım.İkeadan memnun olan da var olmayan da ondan kararsız kalıyorum. Teşekkür ederim
Bu da çok güzel, bu tarz yine paket şeklinde ikeadan bulabilir miyiz bilmiyorum bakacağız. Bende çok fazla alamam bütçeyiTavsiye ederim araştırın pişman olmazsınız ☺☺ Birde bu model var bütçeniz varsa bunada bakın çok istiyorum almayı o zaman o kadar paramız yoktu alamadık ama koltuklarımın başına bişi gelirse alacağım şey bu Eki Görüntüle 2696056
Aynen benimde öyle artık eşim usta oldu iki dkda söküp takıyor bütün eşyarı 4kere taşındım hala taş gibiler maşallahIkeadan kendime adima konusayim cok memnunum, karyolam ıkeadan o kadar da şehir değiştim o kadar da sökülüp takıldı hiç bi sorun yaşamadım.
Hayırlısı olsun inşallah içine sinen güzel şeyler bulursun mutluluklarBu da çok güzel, bu tarz yine paket şeklinde ikeadan bulabilir miyiz bilmiyorum bakacağız. Bende çok fazla alamam bütçeyi
Küçük ev aletlerini paket almadım ama fakirden uzak durun derim, iki ürünü de yüz güldürmedi. Arçelik, tefal, braun olan ürünlerimden memnunum.Küçük ev aleti ne önerirsiniz peki paket halinde
Zevkiniz gerçekten çok hoş, kılıflı olması çok büyük kolaylık. Ancak ben altı yüksek olan modelleri istiyorum. Gösterdiğiniz söderhamn modelini çok beğeniyorum ancak biraz araştırdıktan sonra minderleri çökme yapıyor, uzun kullanılmaz yorumları okudum. Çevrenizde kullanan ve memnun olan var mı?Bu modelin adı kıvık 4renk kılıf var bende antrasit koyu kahve birde kırmızı ve inanılmaz rahat süngerleri Ben 4önce çok ucuz bir fiyata almıştım 1üçlü 1ikili koltuk 2bin liraydı anneme yeni aldık 4.500e ikeadaki bütün koltukların kılıfı çıkıyor diye biliyorum ben bir araştırın çok memnun kalırsınız kesinlikle her sene kılıf alırsınız yeni koltuk almış gibi olursunuz Eki Görüntüle 2696047
Yakın bir arkadaşım 2yıldır kullanıyor çokta memnun aslında. Bende hep gidip oturuyorum koltukta ilk alındığı gibi olmuyor tabiki ama çok çökme yapmadı sadece ilk alındığındaki sertlik gitti.Zevkiniz gerçekten çok hoş, kılıflı olması çok büyük kolaylık. Ancak ben altı yüksek olan modelleri istiyorum. Gösterdiğiniz söderhamn modelini çok beğeniyorum ancak biraz araştırdıktan sonra minderleri çökme yapıyor, uzun kullanılmaz yorumları okudum. Çevrenizde kullanan ve memnun olan var mı?
Robot süpürgede xiomi v2 pro kullanıyorum 5 ay oldu çok memnunum bormal süpürgeyi ayda bir kullanıyorum. Bence robot süpürge almayı düşünüyorsanız fantomun dik süpürgeleri var ya ucuz olan onlardan alın çünkü robot süpürgenin çekim gücü silmesi harika tam bir bebek robot süpürgeTost makinesi ve robot süpürge ve normal süpürge ne önerirsiniz acaba
O sertliğin gitmesi iyi bir şey bile aslında benim için Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinYakın bir arkadaşım 2yıldır kullanıyor çokta memnun aslında. Bende hep gidip oturuyorum koltukta ilk alındığı gibi olmuyor tabiki ama çok çökme yapmadı sadece ilk alındığındaki sertlik gitti.
Robot süpürgenin ses durumu var mıRobot süpürgede xiomi v2 pro kullanıyorum 5 ay oldu çok memnunum bormal süpürgeyi ayda bir kullanıyorum. Bence robot süpürge almayı düşünüyorsanız fantomun dik süpürgeleri var ya ucuz olan onlardan alın çünkü robot süpürgenin çekim gücü silmesi harika tam bir bebek robot süpürge
Evet 4 kademesi var ama en sesli hali bile sessiz gibiRobot süpürgenin ses durumu var mı