Evlilik öncesi uygunsuz yakınlaşma ve pişmanlık

biraz geç ama ben cevap yazmak istedim imamlar artık evlilik cüzdanına falan bakmadan nikah kıyıyorlar öyle bi yasal zorunlulukları kalmadı diye biliyorum benim imam nikahım nikahımdan bir gün önce oldu kimse de nerde evlilik cüzdanı demedi

Yasal olarak sormak durumundalar diye biliyorum. Hatta bu sebeple artık müftülüklerde de kıyılmaya başlandı. Resmi görev halindeki imamlara müftülükler bu noktada sürekli direktif veriyor benim bildiğim.

Yasal olarak sormak durumundalar diye biliyorum. Hatta bu sebeple artık müftülüklerde de kıyılmaya başlandı. Resmi görev halindeki imamlara müftülükler bu noktada sürekli direktif veriyor benim bildiğim.
kendi nikahımdan biliyorum sormadılar yasal olarakta sormuyorlar diye biliyorum müftüler resmi nikah kıyabiliyor ama imam nikahı için resmi nikah aranmıyor

kendi nikahımdan biliyorum sormadılar yasal olarakta sormuyorlar diye biliyorum müftüler resmi nikah kıyabiliyor ama imam nikahı için resmi nikah aranmıyor

Demek ki kişiden kişiye değişiyor çünkü arkadaşlarımız var resmi nikah beyanı istiyorlar demişlerdi. Kuralcılardır ve bence reddetmekle çok iyi de yapıyorlar. Benim dini nikahım da resmi nikahtan bir kaç gün önce kıyıldı ama aileden sayılacak biri kıydığı için prosedür aranmadı haliyle.

Yapmasaydin iyiydi yaptiysanda zaten evleneceksiniz yipratma kendini. Ama baska bisey var diyorsun nisanlimla bulusayimda ona kötü biri olmdigimi niyetimin kötü olmadigimi diyeyim. Niye sen diyeceksinki???? O desin!!! Yapan o tamam sende karsilik vermissin ama niyeti bastan belliymis kapali alan fazla kalmayalim demis😅😅😅 bence kendini hirpalama ve bunuda konusma onunla. Yarin öbür gün evlenice ve simdi sen bunu bu kadar coooook abartigin icin oda senin gercekten cook kötü bisey yanlis yaptigini düsünexek sucu sana atacak seni kötüleyecek. Evlenmeden benimle beraber oldun gibisinden süphelenexek vs. Bir arkadasimdan duymustum oda benzer bir durum yasamis evlendikten sonra kiskanclik krizleri ce sonra adam diyormus sana güvenmiyorum biz evlenmeden benimle beraber oldun o yüzden büyütme konusma nisanlinla ve bir dahada yapma😅😅

X