Allah beni kahretsin mahfetsin kendime cok kizginim. Ben ki kendimden o kadar emindim. Lutfen bana kizmayin yargilamayin. Gercekten icinizden gecirdiginizi ben kendime diyorum zaten. Nisanlanmadan once bir erkegin elini tutmamis biriydim. Ben ne bicim bi insan oldum. Nerden baslasam bilemedim ki. Ya olay daha yeni oldu. Dün hatta. Nisanlimla davetiye ve gelinlik islerini hallettik. Dugune kaldi bi 20 gun. Merkeze gitmisken gel ofise gotureyim seni dedi. Ben de merak ederdim sorardim hep nasil biyer diye. Ama dedi cok kalmayalim kapali alan yanlis seyler olmasin. Hakliydi cunku daha once evimizin son halini gormek icin gitmistik. Yani ilkin orada opmustu beni. Ben de simdi durmuyom ki ah salak kafam. Yapistir samari noluyosun de! Yapamadim iste. Neyse ofise gittik. Ay nerden bileyim ben of. Yani afedersiniz bi malum işi yapmadik. Yuh yani bana yuh. Yapma dedim dinlemedi. Sonra salak gibi ben de karsilik verdim. Neyse ciktik ofisten biz dedik yok bidaha asla olmaz boyle. Cok gunah cok ayip. O da pisman ben de pisman. Neyse guzelce konustuk ettik yemegimizi yedik. Beni eve birakirken. Gene basladik allahim kahretmesin beni emi. Ama bu sefer baya bi ilerledi. Allah beni kahretsin ya igreniyorum kendimden. Yakinlasmadan sonra benim midem bulandi basim dondu aglamaya basladim. Ben kotu biri degilim. Bunlari yapmak da istemiyorum dedim. Nisanlim o kadar anlayisli ki. O da cok pisman. Biliyorum kotü bir niyeti yok. Soz verdik bir daha asla yakinlasmayacaz. Ben yemin ettim evlenene kadar elini tutmayacam sarilmayacam. Ama yok vicdanim yaniyor. Affedemiyorum kendimi. Naptim diyorum. Boyle aniden geliyo aklima sinirden orami burami cimcikliyorum. Annemlerin yuzune aksam zor baktim. Ve en kotusu. Nisanlima nasil davranacagimi sasirdim. Herseyi mahfetmis gibi hissediyorum. Neden izin verdim ben imanli bi kiz degil miyim. Halbuki namazimi da kilarim. Icimden de kotuluk gecirmem. Safim zaten. Saf ve salak. Gerizekali. Benim yuzunden iste diyorum. Ben gercekten imanli olsaydim iyi birisi olsaydim izin vermezdim diyorum. Ama daha olsem dokunmam. Ettigim yeminleri bozamam. Sadece iki sey istiyorum. Allah bizi affetsin birdaha elimi surmeyecek cilveli konusmayacam hatta konusmam bile. Bi de nisanlim beni yanlis anlamasin. Benim niyetimin kotu oldugunu sanmasin istiyorum. Nisanlimla konusunca iyi ama. Bos dururken geliyor aklima. Aglayasim geliyor korkuyorum. Kimse de demiyor bana bu konulari ki. Derlerdi atesle barut durmaz diye de ne kendimden ne ondan asla beklemiyordum. Kimse beklemezdi. Bu yuzden konusu bile acilmadi. Of icim korkuyla aciyla kavruluyor. Ben napsam simdi. Saatler gecmiyor. Yarin olsa da nisanlimla yuzyuze gelince ben niyetimin kotu olmadigini anlatsam. Tum gun uslu dursam anlasa benim kotu biri olmadigimi diyorum. Kanitlamak istiyorum kotu biri olmadigimi. Ben simdi napayim?