evlilik öncesi cinsellik

Canım dedimya bilemedim çok erkek böyledir sandım o kadar çok pişmanım ki.. öyle erkek o kadar azki.. Çok geç ayıktım. O Ankara'nın adam gibi adamıydı.
Gerçekten çok az bakıyorsun aşkından köpek olmuş ölüyor istedigini elde edince veya istedigini yapmadıgında hoppp aşk bitiyor çok güzel rol yapıyorlar gerçekten seven kadın veya erkek az bana göre umarım sende sana göre sana deger veren seni gerçekten seven seni oldugun gibi kabul eden birini bulursun veya barışırsı

Cehaleti değiştiremiyorsak cahili hayatımıza almayız. Ben öyle yapıyorum en azından.

Size uzak olabilir, yanlış bulabilirsiniz, bunların hepsi normal. Hepsi kişisel görüş, kendi hayatını nasıl yaşayacağına insan kendi karar verir. Ama bu konuda karşınıza cahil birileri çıkarsa kapıyı gösterin gitsin.

Dünya değişiyor, bekarete önem vermeyen o kadar çok erkek var ki, karşınıza çıkmamış sadece.

Çok dogru aslında herkesin hayatı kenfine böyle görüşler duymak gerçekten hoşuma gitti

Canım benim teşekkür ederim. inşallah inşallah ama barışmak işi bitti. Çok çok farklı çok çok iyi ama çok çok ta gururlu. Birdaha onun gibisini bulamam.

resmen kendımı gördüm aynı seylerı dusunuyorum ama ben bıraz da vucuduma guvenmıyorum hayatım agıren bı cok adam bunu ıstedı ama sırf bu yuzden onları ıttım

Düşünce yapısıyla değil dinimizle alakalı nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz utanç verici birde kendinize müslüman mı diyorsunuz?
Kendisine Müslümanım dememiş ki Sizin bizim inançlı olabileceğimiz kadar insanlarda inanmamakta özgürler hemen yargılamayın bu konu üzerinden lütfen

Ben şu anki sevgilimle birlikte oldum ilk defa ve asla pişman degilim. Kendimi asla kötü hissetmeme neden olmadı, her türlü sonuçta yanımda olacağının sözünü verdi ve bazı erkeklerin yaptığı gibi 'ben artık bununla sevistim, şimdi kullanabilirim' psikolojisine girmedi.
Karşınıza çıkan adamla ve sizin güçlü durusunuzla çok ilgili bu durum. Ben de bir dine mensup değilim ve evlilikten önce cinsellige karşı değilim. Şimdiki sevgilimden ayrılsam ve başka biriyle olsam onunla evlensem bekaret takıntısı olmayan biriyle evlenirdim. Benim eski sevgilimle sevismemi sorun mu ediyor, napalim ben de böyle biriyim ve böyle bir geçmişim var.
Bunu hayat memat meselesi haline getirmeyen çok insan var.
Bu sizin hayatınız sonuçta, toplumun yatak odanıza kadar girmesine izin vermeyin

Öncelikle bu sadece sizi ilgilendiren bir karar. Benİm bu konuya bakışım değişiyor (genel olarak anlatacağım). Günü birlik ilişkiler kadında da erkekte de sağlıklı şeyler değiller hem ruhsal hem fiziksel etkileri kalabiliyor. Birey farketmese bile bir süre sonra ruhen yıpranıyor. ‘Evleneceğin insan ile cinsellik yaşamak’ diye bir şey yok zira kimsenin kimse ile evleneceği kesin değil. İnsanlar nikah masasında bile vazgeçebiliyorlar. Bu yüzden bu tanımın “Güvendiğin ve sevdiğin biri ile cinsellik yaşamak” olarak değişmesi gerekli. Bunu yaşarken de o insan ile bir gün ayrılabileceğinizi Kabullenmek gerekli. Yoksa insanlar beni kullandı, bıraktı, kandırdı vs vs gibi (bence saçma olan) tavırlara girebiliyorlar. Dediğim gibi hayatta size katacağı olumlu da olumsuz da şeyler var. Ölçüp biçip tartıp herkes kendi kararını vermeli.

Yorumlari okumaya geldim

Kiz iyi ki mesajinda, lutfen yargilayacaklar yorum yazmasin, durumun dini degerlerle alakasi yok demis. Aaa ama cok bilgic kadinlarimiz neden bunu dikkate alsin ki. Tek doğru onlarin ya!

Canim ben evlenmeden once yasamadim ama kesinlikle toplum baskisi veya baska degerlerle alakasi yok. Kendi kendime duygusal triplere girdim ay iste ilk olsun esim olsun diye. INANILMAZ PISMANIM. Keske yasasaymisim diyorum simdi.

Senin kafan karismis. Gercekten isteyip istemedigin de cok belli degil. Istiyorsun, ama icinden istemiyorsun da. Toplum baskisi konusunu da asiri dert edinmissin, ben bu konuda senin terapi almani oneririm cunku sadece bu konuda degil, hayatinin herr alaninda bunu dusunecek ve kararlarini ona gore vermeye baslayacaksin diye korktum acikcasi.

Sevisiraen pisman olur musun bilmiyorum da, topluma gore hayatini yonlendirirsen inanılmaz pisman olacagini biliyorum.

Oncelikle guvenecegin ve sevecegin birisi tarafindan da guvenilir ve sevilirsen beraberlik saglikli ve iyi niyetli olmus olur sanirim buna evlilik diyorlar evlilik ruhen kalben aklen beraberlik

kafada sorular varken boyle bisey cinsel deneyim yasanmamali toksik bir hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…