evlilik öncesi cinsellik

Niye hakaret edelim ki? Herkesin kendi hayatı.
Ben yaşadım ve çok pişman oldum net. Keşke yaşamasaydım dedim hep kendi kendime. Her ne kadar özgürlüğü şiddetle savunsam da cinsellik bence evliliğe özgü bir şey olmalı. Evlilik olmasa bile beraber yaşadığın sonunda evleneceğinden emin olduğun -bu ne kadar mümkünse‍♀-kişiyi bulduğunda olmalı.

Merak edenlere: bir şeyler yaşadığım erkek arkadaşımdan ben ayrıldım. Ona kendimi zorunlu falan hissetmedim. Yine de tavsiye etmiyorum. Psikolojik açıdan yıpratıcı bir süreç.

Pişman değilim. İnsanların ne dediğini de umursamıyorum. Benim bedenim,benim kararım benim hayatım. İnsanlar beni çarmıha bile gerse en azından istediğim gibi yaşadığım için mutlu olurum

Siz hayatı sadece nu dunuadan ibaretmi sanıyorsunuz biraz Allah'tan korkunuz olsun Cehennemde kendinize yer hazırlamayın derim

Düşünce yapısıyla değil dinimizle alakalı nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz utanç verici birde kendinize müslüman mı diyorsunuz?

Düşünce yapısıyla değil dinimizle alakalı nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz utanç verici birde kendinize müslüman mı diyorsunuz?

Farkindaysan evlenmeden cinsellik yasamadim diyorum ne alaka müslümanlikla yahu..musluman çok insan evlenmeden önce cinsellik yasıyor bu söylediginiz çok sacma siz yasamazsınız ben yasamam ama yasayanlar vardır onlara da saygı duymak gerrkir sonuçta herkes kendindrn sorumludur..bide kendinize müsluman mı diyorsunuz lafına gelince müslümanlık sexle ilgili birşey değil bunu ilk önce bilin çok müslumanim diye geçinen çok tanidığım var evlilerle cinsrllik yasıyorlar ikiside hemde
Bana sakin saçma sapan beğeni kasmak için yazmayın lütfen ben böyle sacmaliklarla ugrasamam..
Bana göre düşünce yapısiyla ilgili kusura bakmayın da çok dinci gördüm ama orda burda öpüşüp koklaşan (herkes aynı değil olay bu) bende dinime bağlıyım bana sakin böyle sacma sapan şeylerle gelmeyin iyi akşamlar

9 yıllık ilişkim vardı ve cinsel ilişki yaşamadık. Bu benim kararımdı. Sonra evlendik öyle sorunlu cinsel hayatımızda olmadı. İyi ki de evlilik öncesi cinsellik yaşamamışım. Bence o kadar büyütülecek konu değil gerçekten çok basit bir durum iki türlü de kafanda tabulaştırma.. Ne istediğine karar ver ve kararının arkasında dur. Pişman olur muyum diye soruyorsan pişman olursun. Pişman olmam diyorsan pişman olmazsın

takdir ettim sizi çok. demeden çıkamıycaktım konudan

İşin dini boyutunu geçiyorum bile dini görüşünüze saygım var. Ama şöyle düşünün evleneceginiz insanla ilkleri yaşamak daha mantıklı değil mi sence? Ailen de bu konuda baskıcı galiba neden kendine eziyet ediyorsun ki psikolojik olarak ? Yani bunu yapmasan ne kaybedersin? Yapsan ne kazanırsın ? Benim görüşüm birlikte olmaman..
Dini boyutu da benim görüşüm olarak zina sadece bedenle yapılan birşey değil gözle dille beyinle bide bedenle var ama var !!!
Cakmaga tut elini dayanabilirsen yap buda benim görüşüm!
Zaten bence kıymetini bil allah seni seviyor ki nasip etmiyor öyle birseyi

Var ben.Hayatimin hatasiydi burda birini uyarmaya calistim ban yedim o baskaGaliba beni rahibe sandilar ya da aaa yanacaksin falan diomYapma arkadasim bir anlik olur istegin disinda olur yapacak bir sey yok.Ama zamani gelince yasamak varken o heyecani aa ayip mi diye dusunmeden yasamak varken bunu yapmis biri olarak soyluyorum yapma.Esim cikma teklifi ettiginde soyledim sorun yok dedi.2 yil sonra evlendik.Ama bunu yaptigim insan dahi onunla evlenmezsem babama soylemek bile beni tehdit etmis bitmis iliskiyi uzatmisti.

birincisi; her erkek istediğini yaşamıyor. erkeklerdeki bakirlik oranı da kızlardakinden az değildir. bu konuda yanlış düşünüyorsunuz. ben eşimle bakir ve bakire olarak evlendik mesela...

ikincisi; pişman olanların oranı, pişman olmayanlardan oldukça fazladır. bu forumda yüzlerce örneğini bulabilirsin.

üçüncüsü; (işin manevi yönünü ayrı tutarsak) nikahsız birliktelik, ehliyetsiz araç kullamak gibidir. kaza yapmadığın sürece çok sorun değil gibi gözükür. ama en ufak bir kazada, ehliyetsiz olduğun için tüm hasarı, tazminatı sen ödersin ve de sana ödetirler.

Bende evlenmeden önce ilişkiye önyargılıydım. Ama eşimle tanışana kadar. Bu karşınızdaki insanla alakalı her erkek aynı değil. Ben istedim mesela beraber olmayı. Ve hep kendime şunu söylerdim evlensem de bu adamla evlenmesemde yaşadıklarımdan pişman değilim çünkü sevdim ve istedim. Sırf yapmak için bunu yaşamayın o ayrı ama kendiniizi de şartlamayın. Ayrıca günah olduğunu bizde biliyoruz da bu bazı arkdaşlar sanki bizim yaptığımızın günahını kendileri çekicekmiş gibi ahkam kesmesinler burdan. Burda bir ton başlık var evlenmeden önce adamın yüzünü görmemiş doğru düzgün her anlamda sürekli sorunları var...

merhaba yorumunuz için teşekkürler benim için cinsellik öyle çok istediğim önemli elzem bir şey değil sadece şu an bir cinsel hayatım yok neden yok diye sorduğumda bir cevap bulamıyorum ve sırf toplum baskısı yüzünden nedensizce doğal bir şeyi neden yapmayayım diyorum. Yorumların hepsini okuyorum faydası oluyor her konuda teşekkür ederim saygıyla yaklaşan herkese

Kafanda cok buyutmussun
Cinsellik icgudusel bir sey insanoglu var oldugundan beri var ki su anda biz variz
Bende sevgilimle cinsellik yasiyorum evli degiliz

Hic pisman degilim acikcasi bir vicdan azabi vs de cekmiyorum. Bence iliskinin en guzel taraflarindan biri cinsellik insanlarin dini sebeplerle kendi adlarina yapmamasini anlarim lakin diger sebepleri anlayamiyorum

Ama cinselligi kafasinda bu kadar korkunc hale getiren kisi yasamamali cunku her sey beyinde yasaniyor kendi kendini çıkmaz bir sokaga sokarsin

Ayrica sunu da belirtmem gerekiyor ki sirf erkek onunla bakire diye evleniyorsa bence asil sorun o iliskide ve kafalardadir

Bir de evlenecegine kesin eminsen gibi seyler yazilmis neden surekli kadınlara sunulmuş bir armagan gibi zannediyorsunuz ya evliligi erkeklere sunulmus bir armagan bu bence yemek temizlik vs

Ister evli ister evli degil iliskinizin sizi her sekilde tatmin ettigi guzel zamanlariniz hep olsun bu dilekle de sonlandirayim

Son düzenleme:
bir şeyin içgüdüsel olması, yapılması gerektiği anlamına gelmez.

insanlar güdülerini aklıyla kontrol eder. gerekirse baskılar. hayvanlar güdülerine göre hareket eder. baskılamaz.

ikinci olarak; su anda biz variz doğru, ama bizim neslimiz, kuru cinsellikle değil, nikahla devam ediyor. hayvanların nesilleri cinsellikle devam eder. nikah gerekmez.

bu yazdıklarım ansiklopedik bilgidir. lütfen kişisel algılamayınız.

son olarak ta; inşallah çocuğunuza böyle öğütler vermiyorsunuzdur. Bak oğlum-kızım; hayatta içgüdülerinle hareket et filan... maazallah...

Keske okuduklarinizi anlayabilme kapasiteniz olsaydi

Orada cinselligin korkulacak bi sey olmadigini kafasinda buyutmemesi gerektigini anlatiyorum. Yap ya da yapma demiyorum ki bana ne bu durumdan.

Yemek yemekten korkan bir insana anlatir gibi burada yemegi asiri ye ya da her seyden ye anlami cikarirsiniz ama siz simdi

Ayrica sizi insanlarin yatak odalari neden ilgilendiriyor ya da yatak odasindaki medeni halleri size ne ya sapik misiniz acaba asdhsjak

Nikahsiz dogan cocuklar sizin gozunuzde yoklar sanirim nasil kafalar ya tertemiz piril piril

Keske siz ve sizin gibiler hic uremeseniz ama maalesef o izguduler sebebiyle siz de ureyeceksiniz

Cocumlarima nasil ogut verecegim degil de mesela nasil ogut vermeyecegim belli mesela kizima bak cinsellik yasarsan bekaretin gider degersizlesirsin artik onla olmak zorundasin ya da
Ogluma da bak kizla birlikte oldun artik o degersiz gibi bi sey soylemem soylesem de zeka seviyelerinin normal olmasi dediklerimin sacma oldugunu anlamalarina yetecektir

Son düzenleme:
Yasadim, pisman degilim yahu niye pisman olayim? Zaten boyle cagdisi ve cinsiyetci dusunen biriyle evlenmemelisin.. bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…