Hehehe bu saate kadar ne mi yaptim konustuk aglamistim baya yuzum gozum sisti ve uyandirmaya kadar verdim kibarca paniklemesin die. Gosterdim nasil eklediniz bi aciklarmisin die.. gorseniz nasi terledi boynnuna kadar ter akticumleleri toparlayamadi acikladi geveledi biseyler iste mantigima yatmayan seyler var hala tatmin etmedi beni
Sonuc ne mi.. cumartesi disarda konusalim dedim ama ayrilma islerini falan.. kizlar mahvoldum ya ben bunu bile kaldiramazken ilerde daha vahim biseyle de karsilasabilirim korkuyorum cok israr ettim bak biseyler hissedebilirsin tamam sorunlarimiz vardi belki biseyleri hosuna gitmistir lutfen soyle biliyim dedim iyi kiz dedi devamini getiremedi sank ben de guzel dedim ama biseyler hissettigini hissediyorum baya konustuk yok nisanlisi varmis ceyiz yapiyomus masallah herseyi de biliyosun dedim servisle gidip geliyolar ya okonusurken duyuyomus sonradan resmin bi ksesinde bulup bana gosterdi bi de sevgiliye dondu o nisanli ifadesi..of off ben bitmisim sank daraldim kaldiramiyorum ama onun icini de yaktim peki onceden hissettin mi brine karsi dedim hair dedi bana sordu evet dedim sen o videolarigizli gizli izleyince yikilmistim bosluktaydim ister intikam de ister baska bisey brine kisa sureli duydum belkide onun ilgisini farkedince hissettim ama devam ettirmedim dedim gozyasi doktu biraz beklemiyomus yaa evdeyim tabi yaptigim ettigim gorustugum kimseyok rahatsin beni anlayabiliyomusun simdidedim var daha kizlar okiz face bi siir gibi bisey yazmis bizimki gorunce ayni kisinin baska sozunu yazmis ben mi yanlis anliyorum Allah askiniza.. kafamda ayrilip ikimizi de rahatlatmaktan baska bi dusunce yok o da rahatlasin aradigi ya da onu mutlu olabilecek kisiyi bulsun ben de kafama takmisim boyle seyleri, rahat rahat yazdigima bakmayin icin kan agliyor ayrilmak zor is lafa gelince kolayda... is bulmam lazim acilen gerekirse acilirim oyle saglam bi babaevimde yok .. cumartesi ne olcak bilmiyorum bi beni ikna etsin gercekten oyle bisey olmadigina dkeske diyorum ikna olacak bi durumda ok bariz duygu kaymasi var.. bi de artik kurtulayim diyorum su stresten..
Okuyan arkadaslarim dogru kara vermemi saglayacak fikirlerini lutfen esirgemeyim ihtiyacim var cunku