Ben sorununuzu tam olarak anlayamadım. Eşinizin facebook şifresini size vermeyerek birşeyler gizlediğini düşünmeniz mi, cinsel hayatınızdaki sorunlarınız mı?
Şunu da eklemek isterim; konu açarken herşeyi kabullenmeniz gerekir. Bana çok basit gelen bir yanıt size kırıcı gelebilir, ağır gelebilir.
Evlilik ve cinsellik...Uyumlu bi birlikteliğin anahtarıdır cinsellik...Erkekler açısından bakacak olursak daha farklı bi önem arz eder.Öncelikle vajınısmus sorununuzu çözmelisiniz.Bunu yaparken Dr a sadece sız degıl eşiniz de gelmeli.Üstelik bir evladınız var,,,Cinsel yaşamınızı düzene soktugunuzda madem her ikinizde evliliği yürütme taraftarısınız (yani benim anladığım kadarıyla) bitakım özverilerde bulunarak duygusal olarak yakınlaşma sağlayabilirsiniz.
canım ya böyle kendini hırpalanama çok üzüldüm açıkçası eski türk filmimi bu güzelim kendine yazık etme bak biz seni hiç tanımıyoruz sen bize anlatıp hafiflemeye çalışıyorsun oysa eşin senin canın ciğerin ailen, sana ondan daha yakın kaç kişi var, ona senden daha yakın kaç kişi var, bnları anlat ona eşinden utanmak ne demek? psikoloğa gidemezsen bile bu konuda kitaplar falan varsa bu şekilde destek alıp eşinle konuşmalısın bence bunları, o da yuvasının yıkılmasını, huzursuzluk yaşamayı istemez, sen en küçük bir sorununu bile onunla paylaşamıyorsun emin ol eşin böyle davransa kırılırdın, yani ben kırılırdım en azından.... iletişim probleminiz var bence cinsel sorunlarınızın da kaynağı budur tabii bu benim düşüncem, kötü şeyler düşünme canım, umarım biran önce halledersiniz sorunlarını
Iki yildir evdeyim o kadar bunaldim ki dogru duzgun konusacak kisem yok zaten ailemin ayri problemleri var onlarin sikintis bide tasiyamiyorum saolsun esim dile getirmiyo ama o da bunalmistir eminim bunaldim benim icin berbat bi kina gecesi nihak evimizin salonunda kinam yakildi ama yanimda birkac arkadasimdan baska kimsem yoktu bi de erkek tarafi... valla agliyorum hatirladikca ..bu evlilikten ne beklenir ki keske evlenmeseydim diyorum yani bu hastalik tamamen psikolojik dogru buna inaniyorum
öncelikle geçmiş olsun.vajinismus çok zor bir rahatsızlık.ancak konunuzu tam anlayamadım.rahatsızlığınızdan dolayı eşinizin gözü dışarıya kayıyor vee bunun farkında olmanıza rağmen eşinize hesap soramıyorsunuz.bu mu sorun.ben bunu anlayabildim.
ama eğer eşinizin gözü kayıyorsa dışarıya,ve siz de farkındaysanız hiç vakit kaybetmeden konuşmalısınız.zaten hassas bir dönemdesiniz.konuşmaz içinize atarsanız daha kötü olur sizin ve ilişkiniz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?