- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Tekrardan selamlar dün bayram alışverişine çıkardı ilk defa çocukları görseniz bir seviniyorlar sanki hapisten çıkmayı bekleyen mahkum gibi tabi bende öyle ama sırf sinir olsun diye birazda sizlerin gazına gelerek makyaj yaptım saçımı falan yaptım üstümü normal giydim saat 2 ve biz hala uyandırmaya çalışıyorduk onu vazgeçtim üstünüzü çıkartın diye çocuklarla dalga geçiyor aptal bir dışarıya götürecek burnunuzdan getirdi neyse saat 3 gibi çıktık evden ama ben makyaj falan yaptım ya bir bakış bakıyor bana sanki canımı alacak sen ne suslendin böyle dedi sinirli bir şekilde bende değişiklik olsun istedim hasta gibi duruyordum dedim surat yaptı bir şeyler alacak ya bu ona surat yapma küfür etme hakkı veriyor aklınca gittik alışveriş merkezine kimsenin gözünü bağlayamam birileri bana bakıyor yanlarından geçerken bu bir bağırıyor cabuk yürü salak mal diye sürekli hakaret ediyor kızım için elime bir elbise aldım bunuda kendine benzeteceksin mal şu elbiseye bak dedi bende allah rızası için şu insanların içinde beni rencide etme dedim daha çok küfür etti kıskançlığından hasetliginden ne yapacağını şaşırdı nasil ederim de ezerim kendini kötü hissettiririm diye bende ağladım kızı cekistirerek elbise giydirmeye çalıştım bir daha seninle zaten bif yere cikmiyirduk hic çikmayacagim dedim elimden çekti yürü gidiyoruz hic bir şey almayacağım dedi küfür ederek çıkardı arabada ağladım dedim ben çalışmak istiyorum kendi ihtiyaçlarımıda çocuklarınkinide ben alırım şu haline bak bir alışveriş yaptıracaksın diye çıktık çıkalı surat yapıyorsun ben kendi ihtiyaçlarınızı karşılarım dedim s..ktr git babanın evinde çalış benim yanımda çalışamazsın dedi hızla eve doğru götürdü yolda dışarıda yedir yemeği dedim onada bağırmıştı giderken alışverişe zaten evlendiğimizden beri 2 yada 3 defa gitmişızdir 6 senenin içinde oructum bide halim yoktu eve geldim çocuklara makarna yaptım kendiside yedi çocuklar hamburger istedi almadı yolda evdede yatana kadar çay koy çay getir çayı götür şunu ver diye emir verir gibi en sonunda uyudum zaten içeride uyuyoruz bey efendi yatak odasını sevmiyormuş bir koltukta ben diğerinde o gece gözümü açtım bir baktım gözünü dikmiş bana bakıyor ama böyle üzgün gibi acır gibi tekrar gözümü kapattım bir ara yine uyandım baktım yanıma uzanmış uyumuşluga buldurup kolunu üstüme atıyor sarılıyor falan sabah kalktı ters baktım sen yine telefonumumu karistirdin dedi telefonu parmak izli her gece kapatır parmak izini yatarken acar bakarım bazen başka kızlarla mesajlaşmalar watsapta falan yine açtım zannetti ama şifresini bilmiyorum parmak izinide unutmuyor hiç ama bana böyle yaparken telefon en son planda kalıyor ama yine baktn mı dediğine göre görmemem gereken bir şeyler var velhasıl kelam ben bu adamı çözmedim ne yapmaya çalışıyor ki acaba allaha havale ediyorum boşanma düşüncesini askıya aldım zaten pekte mümkün değil ama ilk isim ramazan bitince diyete girmek zayıflayıp onu bir güzel ezmek zaten herkes ondan çok daha güzel olduğumu söyler bencede öyle zayıflayıp ona bir güzel ders verip yeni dönemde açık öğretime yazılmak ve karşımda hep kızlarla mesajlasir ama sorsan erkek ben yüz ifadesinden anlarım hemen küserim ama artık onuda umursamayacağım konuşsun zaten görmesemde yapıyor gorsemde içi pis çünkü güzel bir meslek sahibi olup çocuklarım büyüyene kadar kendimi geliştireceğim sonra baktım bu adam aynı ki ben başarılı olur zayıflarsam kafayı yer ancak yine böyle yaparsa ona tekmeyi basacağım destek olan beni motive eden herkesten allah bin kere razı olsun allah sizede kalbinizde olanı hakkınıza hayırlı eylesin artık küsüp bir tarafa çekilip ağlayan kadın değil ezildikçe daha da hırslanan güçlü bir kadın olacağım bu hayat benim ve rabbim beni ona köle olayım diye yaratmadı sizden tek bir isteğim var motivasyonum düştükçe ümitsizlik olunca buraya yazacağım zira bu adamla başarılı olmak gerçekten takdire şayan olacaktır ve çok zor olacak o güzel ellerinizi üzerimden eksik etmeyin bu süreçte bana yardım edin olur mu siz olmadan yapamam iyiki varsınız iyiki kadın dayanışması var hepinizi öpüyorumm