• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne deseler atesten gömlek adlı konu açmıştım 2 gün önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
53
Tekrardan selamlar dün bayram alışverişine çıkardı ilk defa çocukları görseniz bir seviniyorlar sanki hapisten çıkmayı bekleyen mahkum gibi tabi bende öyle ama sırf sinir olsun diye birazda sizlerin gazına gelerek makyaj yaptım saçımı falan yaptım üstümü normal giydim saat 2 ve biz hala uyandırmaya çalışıyorduk onu vazgeçtim üstünüzü çıkartın diye çocuklarla dalga geçiyor aptal bir dışarıya götürecek burnunuzdan getirdi neyse saat 3 gibi çıktık evden ama ben makyaj falan yaptım ya bir bakış bakıyor bana sanki canımı alacak sen ne suslendin böyle dedi sinirli bir şekilde bende değişiklik olsun istedim hasta gibi duruyordum dedim surat yaptı bir şeyler alacak ya bu ona surat yapma küfür etme hakkı veriyor aklınca gittik alışveriş merkezine kimsenin gözünü bağlayamam birileri bana bakıyor yanlarından geçerken bu bir bağırıyor cabuk yürü salak mal diye sürekli hakaret ediyor kızım için elime bir elbise aldım bunuda kendine benzeteceksin mal şu elbiseye bak dedi bende allah rızası için şu insanların içinde beni rencide etme dedim daha çok küfür etti kıskançlığından hasetliginden ne yapacağını şaşırdı nasil ederim de ezerim kendini kötü hissettiririm diye bende ağladım kızı cekistirerek elbise giydirmeye çalıştım bir daha seninle zaten bif yere cikmiyirduk hic çikmayacagim dedim elimden çekti yürü gidiyoruz hic bir şey almayacağım dedi küfür ederek çıkardı arabada ağladım dedim ben çalışmak istiyorum kendi ihtiyaçlarımıda çocuklarınkinide ben alırım şu haline bak bir alışveriş yaptıracaksın diye çıktık çıkalı surat yapıyorsun ben kendi ihtiyaçlarınızı karşılarım dedim s..ktr git babanın evinde çalış benim yanımda çalışamazsın dedi hızla eve doğru götürdü yolda dışarıda yedir yemeği dedim onada bağırmıştı giderken alışverişe zaten evlendiğimizden beri 2 yada 3 defa gitmişızdir 6 senenin içinde oructum bide halim yoktu eve geldim çocuklara makarna yaptım kendiside yedi çocuklar hamburger istedi almadı yolda evdede yatana kadar çay koy çay getir çayı götür şunu ver diye emir verir gibi en sonunda uyudum zaten içeride uyuyoruz bey efendi yatak odasını sevmiyormuş bir koltukta ben diğerinde o gece gözümü açtım bir baktım gözünü dikmiş bana bakıyor ama böyle üzgün gibi acır gibi tekrar gözümü kapattım bir ara yine uyandım baktım yanıma uzanmış uyumuşluga buldurup kolunu üstüme atıyor sarılıyor falan sabah kalktı ters baktım sen yine telefonumumu karistirdin dedi telefonu parmak izli her gece kapatır parmak izini yatarken acar bakarım bazen başka kızlarla mesajlaşmalar watsapta falan yine açtım zannetti ama şifresini bilmiyorum parmak izinide unutmuyor hiç ama bana böyle yaparken telefon en son planda kalıyor ama yine baktn mı dediğine göre görmemem gereken bir şeyler var velhasıl kelam ben bu adamı çözmedim ne yapmaya çalışıyor ki acaba allaha havale ediyorum boşanma düşüncesini askıya aldım zaten pekte mümkün değil ama ilk isim ramazan bitince diyete girmek zayıflayıp onu bir güzel ezmek zaten herkes ondan çok daha güzel olduğumu söyler bencede öyle zayıflayıp ona bir güzel ders verip yeni dönemde açık öğretime yazılmak ve karşımda hep kızlarla mesajlasir ama sorsan erkek ben yüz ifadesinden anlarım hemen küserim ama artık onuda umursamayacağım konuşsun zaten görmesemde yapıyor gorsemde içi pis çünkü güzel bir meslek sahibi olup çocuklarım büyüyene kadar kendimi geliştireceğim sonra baktım bu adam aynı ki ben başarılı olur zayıflarsam kafayı yer ancak yine böyle yaparsa ona tekmeyi basacağım 👊 destek olan beni motive eden herkesten allah bin kere razı olsun allah sizede kalbinizde olanı hakkınıza hayırlı eylesin artık küsüp bir tarafa çekilip ağlayan kadın değil ezildikçe daha da hırslanan güçlü bir kadın olacağım bu hayat benim ve rabbim beni ona köle olayım diye yaratmadı sizden tek bir isteğim var motivasyonum düştükçe ümitsizlik olunca buraya yazacağım zira bu adamla başarılı olmak gerçekten takdire şayan olacaktır ve çok zor olacak o güzel ellerinizi üzerimden eksik etmeyin bu süreçte bana yardım edin olur mu siz olmadan yapamam iyiki varsınız iyiki kadın dayanışması var 👊 hepinizi öpüyorumm 💋

Allah seni özgür Yaratmışken Başkasının Kölesi Olma..
Hazreti Ali'nin en sevdiğim sözüdür..
Sen kimsenin kölesi değilsin..
Erkeklik adamlık ayrı kavramlardır kocan kişisi vasıfsız şizofren bir erkek..
Ben sana inanıyorum yapacaksın..
Ve inşallah bir kaç sene sonra
"Artık tamamen ayakları üzerinde durmayı başardım" başlıklı konunu okuyacağım..
Sen kendine inanır güvenir dik durursan saygı duyarsan kimse sana saygısızlık edemez..
Allah her daim yanında olsun..
Yardımcın olsun..
Dualarım seninle asla pes etme çünkü pes etmek hiç bir kadına yakışmıyor...♥️

Lutfen bu sacmaliklarinizi cocuklara yansitmayin. Aferin, guclu olmaya karar vermissin, ne guzel ama sen guclu olacagim derken o cocuklarin psikolojisi ne olacak. Baba denen kisi zaten malin teki, bari sen koru onlari.
Ben çocuklarımla daha çok ilgilenebilmek onlarla oyun oynayabilmek parka çıkarıp mutlu etmek için bu kararı aldım zaten ne demek onları bir kenara bırakmak ben sadece eşimi en uzağa koyacağım çocuklarımın yaninda olup birlikte mutlu olacağım onlarla

Allah seni özgür Yaratmışken Başkasının Kölesi Olma..
Hazreti Ali'nin en sevdiğim sözüdür..
Sen kimsenin kölesi değilsin..
Erkeklik adamlık ayrı kavramlardır kocan kişisi vasıfsız şizofren bir erkek..
Ben sana inanıyorum yapacaksın..
Ve inşallah bir kaç sene sonra
"Artık tamamen ayakları üzerinde durmayı başardım" başlıklı konunu okuyacağım..
Sen kendine inanır güvenir dik durursan saygı duyarsan kimse sana saygısızlık edemez..
Allah her daim yanında olsun..
Yardımcın olsun..
Dualarım seninle asla pes etme çünkü pes etmek hiç bir kadına yakışmıyor...♥
Ağladım gerçekten okurken bana güç veriyorsunuz çok teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi artık ayaklarım üstünde durabiliyorum güçlüyüm adlı konumu okursunuz inşallah ya inşallah 🙏

Böyle bir adama asla bir ömür boyu katlanamazdım sanırım. Güçlü olup kendi yolumuza bakarsınız umarım. Sizin ve çocuklarınızın psikolojisi için bu adamdan kurtulursun inş

Her zaman arkandayiz. Ama çocuklarını koru lütfen o adamdan. Yanlarinda kavga etmeyin, uzaklaştır onları hissettigin anda.

Bu adam demiycem hayvanla hala birlikte olmanız sebebi nedir çocuklar etkilenmesin diyeyse adamın çocuklarını düşündüğü yok ve sürekli gergin tartışma ortamındalar ve bu çocuklarda yarın öbürgün sinirli olacaklardır. İhtiyacınız var diyeyse zaten ihtiyaçlarınızı karşılamıyor hiç bir halta yaramıyor ne diye kendinize çocuklarınıza eziyet edip duruyorsunuz. Güçlü olacam hareketlerini bırakıp harekete geçmeniz lazım ailenizden kimse yokmu az idareten çocuklarınıza baksın işe girin düzeninizi kurun. Yol verin gitsin buna. Afedersinizde siz kölemisiniz sizin gururunuz bir duruşunuz yokmu?

Güç savaşına hazırlıksız ve erken başlamak,
sizi daha çok yıpratır.
Şunu söylemek istiyorum.
Eşinize zaten söylenecek söz yok,
kendisi adeta bir insan müsveddesi.

Bununla birlikte bugün madem çocukları dışarıya,alışverişe götürmeye karar verdiniz,
bu çocuklar da uzun süredir evde hapis,
önceliğim dikkat çekecek kadar süslenip adamın daha fazla damarına basmak olmazdı.
Gündemim de zayıflamak olmazdı.
Gördüğünüz üzere hamleniz işe yaramamış,
sinir katsayısı artmış,alışveriş zehir olmuş,
sadece siz 'bana bakıp,beğenenler oldu'
diye özgüven tazelemişsiniz.

Elbette zayıflayıp,kendinize bakın,
özgüveniniz olsun ama altyapıyı sağlamlaştırıp,
şartları olgunlaştırmadan
bunu kocanız olacak adamın gözüne gözüne sokarsanız siz zararlı çıkarsınız.

Şu aşamada öncelik ego-iktidar savaşı değil, çocukların fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarının karşılanması olmalı diye düşünüyorum.
Daha akıllı ve stratejik hareket etmeniz lazım.
Küçük detaylara takılıp,asıl konuyu kaçırmayın.
Umarım meramımı,sizi kırmadan anlatabilmişimdir.

Kücük kiz annesi ve babasi ile alis verise cikiyor. Ne kadar heycanli, sonunda kendisininde bir bayramligi olacak. Avm'nin isiklarda var, oyun parki,..

Ve ne o, baba anneye hakaret ediyor. Anne agliyor. Kücük kiz'a elbise alinmiyor. Kücük kiz kendini suclu his ediyor. Yine anne baba tartisiyor.

Ve annenin tek derdi "ben zayiflayacagim" . Zayiflamak ile kimseyi ezemezsin konu sahibi. Derdin zaten ezmek degil. Adam sana onca hakaret ediyor, cocuklarin gününü mahv ediyor ve sen halen cep telefonuna bakiyorsun.

Öyle biri seni aldatsa ne, aldatmazsa ne. Aldatsa bosanacakmisin sanki? Ve halen hizmet ediyorsun, cay veriyorsun, kolunun senin üstünde olmasina izin veriyorsun.

Sana hakaret etmesini bile gurur ile anlatiyorsun, biri sana bakti diye, elalemin gözlerini kapatamiyorsun diye.

Adam seni kiskanmiyor. Adam bencil ve psikopat. Cocuklarin travma yasiyor. Ömür boyu terapiye gitseler dahi atlatamazlar bu travmaya.

Annenin dilini cekemedin güya, ama bu adamin dilini gayette cekiyorsun. Üstüne hizmette ediyorsun. Oysa ki annenin dilini ceksen, ise girsen, bagimsizligini kazanmis olurdun. Cocuklarini kurtarmis olurdun.

Ama kil ograsacak degil mi?

O cocuklar icin cok üzüldüm.

eski konularınıza da baktım bu konuya denk gelince ve hepsini hayretle okudum
23 yaşında iki cocugunuzun olmasınamı şaşırayım
sizi bakkala bile yollamayan cocuklarınızı şiddet küfür hakaret ortamında büyüten ve sizi gözünüzün önünde aldatan eşinize kaç kere geri dönmüş olmanızamı şaşırayım bilemedim.
babanız arkanızdaymış bence bi süre annenizede katlanabilir iş bulabilirdiniiz
16 yaşında severek evlenmeniz beni hayrete düşürdü
benim kızkardeşim 21 yaşında ve o benim için büyümeyen bir çocuk hala.
yani bilmiyorum ama sizin tek yapmanız gereken o evden o kocadan bi şekilde kurtulmak
ilerde oğlunuz eşiniz gibi bir eş bir baba olsun istermisiniz ?
orda büyürse kesinlikle yüzde yüz emin olun öyle bir kişi olacak oğlunuz.

Allah yardımcınız olsunn ve size bir kurtuluş kapısı göstersin en yakın zamanda inşallah

Yav bana kızacaksınız ama ben söylicem dışarı çıkarken süslendim diyorsunuz evde kocanız için de böyle süsleniyor musunuz. Yoksa dışarı çıkarken olan bir şey mi. Siz kimin için süslenmiştiniz?

İnsanlara kendini beğendirmek için süslen sonra da kimsenin gözünü bağlayamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back