Kızlar merhaba, artık ben çok daraldım ne yapacağımı şaşırdım.
Kısa kısa özet geçmek istiyorum. Yeni taze bi ilişkim var yaklaşık 5 ay kadar. Ben kendi işimi yapamasam da ufak bi yerde paramı kazanıyorum. Erkek arkadaşım da öyle işinde gücünde. İkimizin de biraz borcu harcı var. onun ödemesi gereken bi araba kredisi benimde ailesel şeyler. Bi kaç seneyi bulacak bitmesi. İlişkimde çok aşırı boyutlarda sorun yok ufak tefek tatsızlıklar oluyor tabiki de ama genel anlamda keyif aldığım eğlenebildiğim yeri geldiğinde arkadaş gibi olduğumuz güzel keyifli bi ilişki. Gezmeyi yeni şeyler denemeyi seven bi insanım.
Ben daha çok gencim 21 yaşındayım erkek arkadaşım da 27 yaşında. Asıl sorun şu, kızlar ne için kavga etsek edelim konunun sonu 'ben evlilik düşünmüyorum bana çok uzak'' demesi. Ya ben sana beni al mı diyorum ? İlle de evlenicez mi diyorum ? Bunları zaman belirler evlenmek istiyoruz deriz evlenemeyiz evlenmek istemiyoruz deriz evleniriz.
Özellikle üstüne basa basa zaten bende çok gencim ne evliliği hayırlısı kısmet diyorum.
Araba kredisi biraz yüklü oldugu için son dönem tutuştu. Özgüvenim bitti lafları ediyo ee çalışıyosun ediyosun yavaş yavaş ödeyeceksin diyorum. Çevremizde ki arkadaşlarımız evleniyor onun tribine mi girdi anlamadım. Son zamanlarda düğünlere nişanlara beraber katılıyoruz üzerinde bi baskı mı hissediyo ben anlamıyorum.
Bende dayanamadım en son '' Fikrine görüşüne saygı duyuyorum ama bana her tartışmamız da evlilik muhabbetleri bana çok uzak deyip durma, bende bir genç kızım zoruma gidiyor artık'' dedim.
Ve ben biliyorum ki bu lafı yine benim önüme ısıtıp ısıtıp koyacak. Sizden isteğim şu şimdi ben bu zat-ı muhteremi iş çıkışımda çağırıcam ve güzel kalaylı bir konuşma yapmak istiyorum. Beynine dank etsin bi. Bana yardımcı olun ne olur nasıl kendimi ifade etmeliyim, ilişkilerimde biraz iletişim olarak öküzümdür. Hakaret vari de konuşma yapmak istemiyorum. Teşekkür ederim şimiden