- Konu Sahibi noclearmind
Bu adam evlenmez, şimdiden bitirmek en hayırlısı bence özel olarak konuşma yapmayın bir daha buna benzer cümleler kurarsa direk ayrılın gitsin ne demekmiş görsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bi boşlukta konusucam karşılıklı sakin sakin. Bu tavrın ilişkiden sıkıldığın için ise bitebilir, ben beni hafife alınacak ilişki istemiyorum diye.Canim benimde taze ilişkim bitti benim erkek arkadaşım 26 yaşındaydı bende 22 beni tavlayana kadar evlilik diye kendi açardı çoluk çocuğa karışmak isterim derdi sonra kendi ben uzagim evlilik konusuna yok böyle şöyle diye bahaneler türetti. Bazen erkekler acaba ben evliliğe maddi manevi yönden hazır mıyım? Özgürlüğüm kısıtlanır mı? diye düşünüyorlar sende hic evililik konusunu acma cunku benimde iliskim hemen hemen 5 ay gibi bir sureye yaklaşmıştı gercekten guveniyorum dediğim insanın bianda 360 derece döndüğünü gördüm sen hiç acma ve umursamaz davran sende haklisin sonucta hayali bile guzel olan şeyi insan karşısındaki ile paylaşmak istiyor odun değilse tabi :)
Kendimi sende görüyorum sanki aynasaki yansimamsin evet bende cidsi iliski istiyorum çocuk oyuncağı degil bunlar dedim akışına bıraktım onun aklina sokma bence bu fikri salıverir iyice benim erkek arkadaşım ben tavir alinca bebek fotoğrafları yolluyodu kendi kendineYa ben bi boşlukta konusucam karşılıklı sakin sakin. Bu tavrın ilişkiden sıkıldığın için ise bitebilir, ben beni hafife alınacak ilişki istemiyorum diye.
Kime maşallah desem 2 gün yaşıyo yaBu adam evlenmez, şimdiden bitirmek en hayırlısı bence özel olarak konuşma yapmayın bir daha buna benzer cümleler kurarsa direk ayrılın gitsin ne demekmiş görsün
Malesef, ama daha gençsiniz inanın böyle ne istediğini bilmeyen bir adamla zaman geçirmeye değmez, geçirdim ordan biliyorum ben yaptım bu hatayı başka biri yapmasın istiyorum.Kime maşallah desem 2 gün yaşıyo ya![]()
''Kavga da karşı tarafı sakinleştirmek alttan almak gönlünü almak gibi şeylerin sonunu nikah sarayında bitiyor saNiyor '' şurayı facede paylaşıcam valla :)Bugün başka üyeye devralmıştım sana da yazayım. Ne olursan ol bana gelme ben mevlana değilim beni germe diyeceksin. :)
Erkek arkadaşın xl takılmak istiyor yani şöyle ki yiyelim içelim gezelim tozalım ama ciddi birşey düşünme benimle. Kavga da karşı tarafı sakinleştirmek alttan almak gönlünü almak gibi şeylerin sonunu nikah sarayında bitiyor saNiyor herhalde ergen çocuk. Gazozuna ilaç atmayacağım merak etme de o ergene yol ver o sana vermeden. Bu ne ya. Sanki evde kalmışsın bunu kendine kapatmaya calisiyorsun. Erkeğin kezBani da hic cekilmiyor
Aynen vur tekmeyi poposine bu ne ya :)''Kavga da karşı tarafı sakinleştirmek alttan almak gönlünü almak gibi şeylerin sonunu nikah sarayında bitiyor saNiyor '' şurayı facede paylaşıcam valla :)
Ya aradım şimdi bugün yarım saat ayır bana diye. Yarın görüşsek dolu dolu yarım saat ne ya felan dedi. Bugün sıcağı sıcağına konuşmak istiyorum, gelmiyorsa işine by by dicem kalkıp gidicem hem yüzyüze bitirmekte daha iyi.
Haklısınız, ben bugün konuşmayı düşünüyorum. Bu dediğinizide belirticem. Eğer yok babing ben cidden istemiyorum felan der ise yapacak bi şey yok.Niye vakit kaybediyorsunuzki? Tamam iliskileye ertesi gun evlenmek icin baslanmiyor. Ama evlenmicem diye tutturan bir adami kapi susu mu yapicaksiniz, anlayamadim. "Zamani geldiginde bana gelecek vaad edebilecek birine vakit ayirmak istiyorum" diyip ayrilin bence.
Kızlar merhaba, artık ben çok daraldım ne yapacağımı şaşırdım.
Kısa kısa özet geçmek istiyorum. Yeni taze bi ilişkim var yaklaşık 5 ay kadar. Ben kendi işimi yapamasam da ufak bi yerde paramı kazanıyorum. Erkek arkadaşım da öyle işinde gücünde. İkimizin de biraz borcu harcı var. onun ödemesi gereken bi araba kredisi benimde ailesel şeyler. Bi kaç seneyi bulacak bitmesi. İlişkimde çok aşırı boyutlarda sorun yok ufak tefek tatsızlıklar oluyor tabiki de ama genel anlamda keyif aldığım eğlenebildiğim yeri geldiğinde arkadaş gibi olduğumuz güzel keyifli bi ilişki. Gezmeyi yeni şeyler denemeyi seven bi insanım.
Ben daha çok gencim 21 yaşındayım erkek arkadaşım da 27 yaşında. Asıl sorun şu, kızlar ne için kavga etsek edelim konunun sonu 'ben evlilik düşünmüyorum bana çok uzak'' demesi. Ya ben sana beni al mı diyorum ? İlle de evlenicez mi diyorum ? Bunları zaman belirler evlenmek istiyoruz deriz evlenemeyiz evlenmek istemiyoruz deriz evleniriz.
Özellikle üstüne basa basa zaten bende çok gencim ne evliliği hayırlısı kısmet diyorum.
Araba kredisi biraz yüklü oldugu için son dönem tutuştu. Özgüvenim bitti lafları ediyo ee çalışıyosun ediyosun yavaş yavaş ödeyeceksin diyorum. Çevremizde ki arkadaşlarımız evleniyor onun tribine mi girdi anlamadım. Son zamanlarda düğünlere nişanlara beraber katılıyoruz üzerinde bi baskı mı hissediyo ben anlamıyorum.
Bende dayanamadım en son '' Fikrine görüşüne saygı duyuyorum ama bana her tartışmamız da evlilik muhabbetleri bana çok uzak deyip durma, bende bir genç kızım zoruma gidiyor artık'' dedim.
Ve ben biliyorum ki bu lafı yine benim önüme ısıtıp ısıtıp koyacak. Sizden isteğim şu şimdi ben bu zat-ı muhteremi iş çıkışımda çağırıcam ve güzel kalaylı bir konuşma yapmak istiyorum. Beynine dank etsin bi. Bana yardımcı olun ne olur nasıl kendimi ifade etmeliyim, ilişkilerimde biraz iletişim olarak öküzümdür. Hakaret vari de konuşma yapmak istemiyorum. Teşekkür ederim şimiden![]()
Ya konu çok başka yere gitti. Bende 4 sene felan düşünmüyorum zaten. 4 seneye kim öle kim kala. Kısmet. Benim kafaya taktıgım uslübu. Hani böyle diyerek napmayı düşünüyosun ayrılmak mı istiyosun?herkes evlenmek zorunda değil de yani türk toplumu malum. evlenmeyecekse senle işi ne ki?
Ben erkek arkadaşımın beni sevdiğini zaten hissediyorum. Evlilik çok farklı bir algı. Bende şuan düşünmüyorum. Benim derdim evlilik değil. Sadece uslup olarak yanlış konuşuyor. buda beni kırıyor. Ve illa ki evlenicem bende genç bi kızım şuan değil. Zaman olarak var.Her kız evlenmek ister, eğer 'İleride bana alışınca, beni sevince nasılsa evleniriz' diye düşünerek devam ediyorsan bence hiç o şekilde düşünme, evlenecek durumum yok demiyor evlenmek istemiyorum diyor, yani gezelim tozalım birbirimizin hayatında olalım ama evlenmeyelim, yarın öbür gün başkalarını bile görmek isteyebilir.
Konuşucam bugün, yukarda bi arkadaş çok güzel bi cümle kurdu. '' Zamanı geldiğinde bana gelecek vaad eden biriyle birlikte olmak istiyorum'' diye. Tam duygularıma tercüman oldu. Bunu söylicem eğer böyle düşünüyorsan sende eyvallah ama hınk mınk ediyosan da yüzyüze bu işi bitirelim dicem.Benim eski sevgilim de acaba biz evlenecek miyiz kaderimizde kim var evlilik çok zor falan filan felsefik konuşmalarına girerdi sanki evlenelim demisim gibiBir sabret iki sabret bi gün seni bilmem ama evlilik bana uzak değil ben evlenirim dedim önce anlamadı sonra kimle dedi kaderimde kim varsa onla korkma muhtemelen sen değilsin diyiverdim
Yani kısaca bu erkeklere noluyor bilmiyorum ama her kızı hemen evlilik hayali kuruyor zannediyolar herhalde.Evlenmem deyince bence de evlenme evlilikde çekilecek adam değilsin der basardım tekmeyi ben olsam galiba.Sanki evlenme teklif etmişsin beyefendi naza çekiyor kendini![]()
Aynen öyle.Daha 21 yaşındasın elbette kostur kostur evlenecek halin yok ama insanı kırıyor bu konusmalar anlıyorum seni.Dilerim en doğrusu olur hakkındaKonuşucam bugün, yukarda bi arkadaş çok güzel bi cümle kurdu. '' Zamanı geldiğinde bana gelecek vaad eden biriyle birlikte olmak istiyorum'' diye. Tam duygularıma tercüman oldu. Bunu söylicem eğer böyle düşünüyorsan sende eyvallah ama hınk mınk ediyosan da yüzyüze bu işi bitirelim dicem.
Çoook teşekkür ederim, seninde :)Aynen öyle.Daha 21 yaşındasın elbette kostur kostur evlenecek halin yok ama insanı kırıyor bu konusmalar anlıyorum seni.Dilerim en doğrusu olur hakkında