Evlilik muhabbeti

ben şunu anlamıyorum siz 21 o 27 allah aşkına bunu diyecek biri varsa o da sizsiniz.hem sizin yaşınıza denk birisiyle çıksanız daha güzel olmaz mı 21 22 23 gibi.sevgiliniz yaşla olgunluğun alakası olmadığını da kanıtlamış.kendini 30'a yakın haliyle bulunmaz hint kumaşı sanıyor.siz daha hayatın baharındasınız .bence o istese bile evlilik düşünmeyin

Bende hiç düşünmüyorum. 21 yaşındayım farkındaysan çok erken bunları düşünmek için de. Yalnız anlamadığım niye bunu dile getirip duruyor. Sizi evlilik beklentisinde mi görüyor. 5 ay bunlar için çok erken zaten.

Seviyorsa bahanesi olmaz evlenmek istemiyorum diye..

Hiç açık yürekli değil sevgiliniz ayrılmak için şekilden şekile sokmaya başlamış kendini..

Sevgilinizin gözlerine bakarak "seni seviyorum" deyin. O da "seni seviyorum" şeklinde karşılık verince "severek ayrılalım" deyip ayrılın..
Yoksa "Sorun sende değil bende" demeye başlayacak

Evet erken, bende dile getirilmesinden hoşlanmadığım için ne yapsam diye konu açtım. Bilmiyorum canım sıkılmadı da değil burda ki yorumlara. Beni sevdiğini hep hissettim ilgisiyle alakasıyla olsun. Burda sevilmiyorsun yorumlarını okuyunca acaba mı oldum.

Siz düşünmeseniz anlarimda 27 yaşinda bir insan genellikle evlilik dusunerek baslar iliskiye istisnalari saymiyorum.. Ha şoyle diyebilirdi size, bak benim borcum var hayatimi duzene koyamadim yakin zamanda evlilik planlari yapamam dese hakli derim.. Ama bu sekilde ifade etmesi yanlis tabi konusun kendisiyle

Yani ben onuda anlıyorum, maddi kaygıları var ailesi hani ah oğlum biz senin arkandayız diyen bi aile değil. olmasınada gerek yok bana kalırsa ama kendini kapana sıkılmış gibi hissediyo sanırım. Bide benim tüm arkadaşlarım sözlü nişanlı olunca. '' sende istiyo musun evlenmek '' diye sormuyo değil.

Ya başta öyleydi zaten. Hani ben sana şuan gelecek veremem, şu kredi işini halletmem lazım biraz birikim yapmam ciddi bi süre bu biliyorum diyodu. Şimdi böyle öküzüün tekine döndü.

Erkek arkadasinizin yasinin adami olmadigini dusunmekle beraber iliskiniz biraz hızlı gitmis gibi geldi bana. 5 ayda kavga edecek ne buldunuz mesela? Ya da düğünlere nisanlara beraber gidiyoruz demissiniz ben 5 aylik erkek arkadasimla bırakın dugune gitmeyi, adami arkadaslarimla bile tanistirmam mesela.

2 yillik gecmisimiz var. Cevremizi biliyoruz zaten o yuzden pek hizli degil

Valla buna yakın bi şey dedim. Korkma senle evlenmicem dedim.
çok iyi demişsin bizde ben 23 nişanlım 28 yaşında 6 yıldır birlikteyiz ilk zamnlar ben 17 nişanlım 22 yaşındaydık evlilik düşünmuyorum henüz dedi zaten bidaha lise bitti üniversite okudum bitti hatta aradan 1 yıl geçti ben üniversite bitirmeden 1 yıl önce kendisi başladı evlenelim demeye belki zamana ihtiyacı vardır.

"Ben evlilik dusunmuyorum HENÜZ" demeyle, "Evlilik istemiyorum" demek ayni şeyler değil. Bunuda devamlı kavgada ustune basarak belirtmesi...
Ayrica 22-23 yaşlarında bir erkegin evliligi ertelemesi gayet doğal. Konu sahibinin karşisindaki kisi zaten 27 yaşında.

Durumlar sıkıntılı yani...

aslında haklısınız yaşı zaten var. inşallah hayırlısı neyse o olur konu sahibi hakkında .konusacakmiş bugün zaten yazar belki bizede ne olduğunu

Böyle konuşanlar önden gidiyorlar nikaha.
Evine, eşine, yuvasına da öyle aşık adamlar oluyorlar ki, görseniz evlenmem diyenin o olduğuna inanmazsınız.

Bence gülüp, geçin.
O bunu her dediğinde basın kahkahayı.
Bu konuda ciddiye alınmamak daha kırıcı olur.

Niyeti takılmak olsa bile sizden ne götürebilir ki?
Hoşlandınız, berabersiniz, evlilik düşünmüyor diye ayrılmak saçma.
Zaman ne getirir kimse bilemez çünkü.

Zamanımı çalıyor derseniz, bunlar hesap kitap işi değil.
Evlilik vaadiyle başladığınız bir ilişkiden 7 sene sonra eli boş çıkabilirsiniz.
Yaşınız da 21 zaten, genceciksiniz.
Duygularınızı yaşayın, gerisi zaten gelir.

Ya hep diyorum bu işler nasip kismet isi. Evlilik diye yola çıkarsin olmaz. Sadece takilalim dersin bi bakmissin evlenmissin. Ben bugun erkek arkadasimla konustum zaten. Laflari bazen cok abzurt yerlere cekiyosun ben senle asla evlenmicem demedim, suan evlilik muhabbetine uzağım dedim. Maasimin yarısı krediye gidiyor benden suan nasil bi beklenti icindesin bilmiyorum dedi. Bende "beni evlilik budalasi gibi gostermenden sıkıldım ben ç.k meraklisi degilim" dedim. Ben tabikide evlenmek istiyorum yeri zamani geldiginde sartlar uygunlastiginda ha bu ahmet olur mehmet olur ve ya sen olursun bu isler belli olmaz, benim hakkimda en ufak bi soru isaretin var ise şimdi yuzyuze konusalim adam gibi ayrilalim dedim. Ben seni seviyorum, ayrılık muhabbetlerinide bana açma dedi.
Simdilik konu boyle. Birbirimize soz verdik. Ben az buyuyune kadar sartlar olgunlasana kadar ikimizde birbirimize bu muhabbetleri acmayacagiz.

tatlıya bağladınız yani çok sevindim senin adına inşallah gönlünce olur hersey :)

evliligi seninle düsünmüyor bence.
öyle tipler istedigi gibi birisini bulinca üc ayda evleniyor..

vakit harcama hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…