Evlilik muhabbeti

Bu adam evlenmez, şimdiden bitirmek en hayırlısı bence özel olarak konuşma yapmayın bir daha buna benzer cümleler kurarsa direk ayrılın gitsin ne demekmiş görsün

Ya ben bi boşlukta konusucam karşılıklı sakin sakin. Bu tavrın ilişkiden sıkıldığın için ise bitebilir, ben beni hafife alınacak ilişki istemiyorum diye.

Ya ben bi boşlukta konusucam karşılıklı sakin sakin. Bu tavrın ilişkiden sıkıldığın için ise bitebilir, ben beni hafife alınacak ilişki istemiyorum diye.
Kendimi sende görüyorum sanki aynasaki yansimamsin evet bende cidsi iliski istiyorum çocuk oyuncağı degil bunlar dedim akışına bıraktım onun aklina sokma bence bu fikri salıverir iyice benim erkek arkadaşım ben tavir alinca bebek fotoğrafları yolluyodu kendi kendine

Sıradan bir tartışmada bile "evlenmek istemiyorum" diyorsa,"özgüvenim yok" bahanesi uyduruyorsa "ben ciddi birşey istemiyorum,takılalım gitsin" derdinde..yarın birgün "ben sana baştan açıkça söylemiştim" diyorlar bu tür tipler..dediğim gibi düşünmüyorsa,istemiyorsa (onuda suçlayacak bir durum yok) yeni limanlara diyorum :)

Bugün başka üyeye devralmıştım sana da yazayım. Ne olursan ol bana gelme ben mevlana değilim beni germe diyeceksin. :)
Erkek arkadaşın xl takılmak istiyor yani şöyle ki yiyelim içelim gezelim tozalım ama ciddi birşey düşünme benimle. Kavga da karşı tarafı sakinleştirmek alttan almak gönlünü almak gibi şeylerin sonunu nikah sarayında bitiyor saNiyor herhalde ergen çocuk. Gazozuna ilaç atmayacağım merak etme de o ergene yol ver o sana vermeden. Bu ne ya. Sanki evde kalmışsın bunu kendine kapatmaya calisiyorsun. Erkeğin kezBani da hic cekilmiyor

''Kavga da karşı tarafı sakinleştirmek alttan almak gönlünü almak gibi şeylerin sonunu nikah sarayında bitiyor saNiyor '' şurayı facede paylaşıcam valla :)
Ya aradım şimdi bugün yarım saat ayır bana diye. Yarın görüşsek dolu dolu yarım saat ne ya felan dedi. Bugün sıcağı sıcağına konuşmak istiyorum, gelmiyorsa işine by by dicem kalkıp gidicem hem yüzyüze bitirmekte daha iyi.

Aynen vur tekmeyi poposine bu ne ya :)

Niye vakit kaybediyorsunuzki? Tamam iliskileye ertesi gun evlenmek icin baslanmiyor. Ama evlenmicem diye tutturan bir adami kapi susu mu yapicaksiniz, anlayamadim. "Zamani geldiginde bana gelecek vaad edebilecek birine vakit ayirmak istiyorum" diyip ayrilin bence.

Bi kere evlilik düşünmüyorum demesi seni sallamıyorum öylesine takılıyoruz demektir.Üstelik defalarca .ilk dediğin de basacaksın tekmeyi. Yaş 21 çokta erken değil tam yılları bence.

Haklısınız, ben bugün konuşmayı düşünüyorum. Bu dediğinizide belirticem. Eğer yok babing ben cidden istemiyorum felan der ise yapacak bi şey yok.

Her kız evlenmek ister, eğer 'İleride bana alışınca, beni sevince nasılsa evleniriz' diye düşünerek devam ediyorsan bence hiç o şekilde düşünme, evlenecek durumum yok demiyor evlenmek istemiyorum diyor, yani gezelim tozalım birbirimizin hayatında olalım ama evlenmeyelim, yarın öbür gün başkalarını bile görmek isteyebilir.

herkes evlenmek zorunda değil de yani türk toplumu malum. evlenmeyecekse senle işi ne ki?

herkes evlenmek zorunda değil de yani türk toplumu malum. evlenmeyecekse senle işi ne ki?
Ya konu çok başka yere gitti. Bende 4 sene felan düşünmüyorum zaten. 4 seneye kim öle kim kala. Kısmet. Benim kafaya taktıgım uslübu. Hani böyle diyerek napmayı düşünüyosun ayrılmak mı istiyosun?

Ben erkek arkadaşımın beni sevdiğini zaten hissediyorum. Evlilik çok farklı bir algı. Bende şuan düşünmüyorum. Benim derdim evlilik değil. Sadece uslup olarak yanlış konuşuyor. buda beni kırıyor. Ve illa ki evlenicem bende genç bi kızım şuan değil. Zaman olarak var.

Benim eski sevgilim de acaba biz evlenecek miyiz kaderimizde kim var evlilik çok zor falan filan felsefik konuşmalarına girerdi sanki evlenelim demisim gibiBir sabret iki sabret bi gün seni bilmem ama evlilik bana uzak değil ben evlenirim dedim önce anlamadı sonra kimle dedi kaderimde kim varsa onla korkma muhtemelen sen değilsin diyiverdim

Yani kısaca bu erkeklere noluyor bilmiyorum ama her kızı hemen evlilik hayali kuruyor zannediyolar herhalde.Evlenmem deyince bence de evlenme evlilikde çekilecek adam değilsin der basardım tekmeyi ben olsam galiba.Sanki evlenme teklif etmişsin beyefendi naza çekiyor kendini

Konuşucam bugün, yukarda bi arkadaş çok güzel bi cümle kurdu. '' Zamanı geldiğinde bana gelecek vaad eden biriyle birlikte olmak istiyorum'' diye. Tam duygularıma tercüman oldu. Bunu söylicem eğer böyle düşünüyorsan sende eyvallah ama hınk mınk ediyosan da yüzyüze bu işi bitirelim dicem.

Aynen öyle.Daha 21 yaşındasın elbette kostur kostur evlenecek halin yok ama insanı kırıyor bu konusmalar anlıyorum seni.Dilerim en doğrusu olur hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…