- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.953
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Yaptığımı nerde yazmışım, ben göremiyorum daİlla evlenicez demiyorsunuz ama 5 ayda evlilik planı yapıyorsunuz :) 27 yaşındaki bir adam için 21 bence küçük..adam hayata yeni başladı yaşar biraz..üzgünüm ama yakında sizden kaçar belli ki şimdiden düğün muhabbeti baymış.
Valla buna yakın bi şey dedim. Korkma senle evlenmicem dedim.Ozel olarak bu konuyu acmaniza gerek yok. Tekrar "evlilik dusunmuyorum" dediginde "valla ben dusunuyorum ama seninle degil" de bence. Bir daha konusamasin
Yakin evet ama erkekler duz beyinli,anlamamistir muhtemelenValla buna yakın bi şey dedim. Korkma senle evlenmicem dedim.
En sonunda ayrılıcam galiba. Artık bunu sırf ayrılalım diye yaptığını düşünüyorum.Yakin evet ama erkekler duz beyinli,anlamamistir muhtemelen
Yaptığımı nerde yazmışım, ben göremiyorum da
kibarca bizimki tutmaz ayrılalım diyorKızlar merhaba, artık ben çok daraldım ne yapacağımı şaşırdım.
Kısa kısa özet geçmek istiyorum. Yeni taze bi ilişkim var yaklaşık 5 ay kadar. Ben kendi işimi yapamasam da ufak bi yerde paramı kazanıyorum. Erkek arkadaşım da öyle işinde gücünde. İkimizin de biraz borcu harcı var. onun ödemesi gereken bi araba kredisi benimde ailesel şeyler. Bi kaç seneyi bulacak bitmesi. İlişkimde çok aşırı boyutlarda sorun yok ufak tefek tatsızlıklar oluyor tabiki de ama genel anlamda keyif aldığım eğlenebildiğim yeri geldiğinde arkadaş gibi olduğumuz güzel keyifli bi ilişki. Gezmeyi yeni şeyler denemeyi seven bi insanım.
Ben daha çok gencim 21 yaşındayım erkek arkadaşım da 27 yaşında. Asıl sorun şu, kızlar ne için kavga etsek edelim konunun sonu 'ben evlilik düşünmüyorum bana çok uzak'' demesi. Ya ben sana beni al mı diyorum ? İlle de evlenicez mi diyorum ? Bunları zaman belirler evlenmek istiyoruz deriz evlenemeyiz evlenmek istemiyoruz deriz evleniriz.
Özellikle üstüne basa basa zaten bende çok gencim ne evliliği hayırlısı kısmet diyorum.
Araba kredisi biraz yüklü oldugu için son dönem tutuştu. Özgüvenim bitti lafları ediyo ee çalışıyosun ediyosun yavaş yavaş ödeyeceksin diyorum. Çevremizde ki arkadaşlarımız evleniyor onun tribine mi girdi anlamadım. Son zamanlarda düğünlere nişanlara beraber katılıyoruz üzerinde bi baskı mı hissediyo ben anlamıyorum.
Bende dayanamadım en son '' Fikrine görüşüne saygı duyuyorum ama bana her tartışmamız da evlilik muhabbetleri bana çok uzak deyip durma, bende bir genç kızım zoruma gidiyor artık'' dedim.
Ve ben biliyorum ki bu lafı yine benim önüme ısıtıp ısıtıp koyacak. Sizden isteğim şu şimdi ben bu zat-ı muhteremi iş çıkışımda çağırıcam ve güzel kalaylı bir konuşma yapmak istiyorum. Beynine dank etsin bi. Bana yardımcı olun ne olur nasıl kendimi ifade etmeliyim, ilişkilerimde biraz iletişim olarak öküzümdür. Hakaret vari de konuşma yapmak istemiyorum. Teşekkür ederim şimiden
Elbette bende evlenmek istiyorum hayatımın hiçbir zamanında evlenmicem diye bi şey yok. Bu ahmet olur mehmet olur kısacası nasipte neyse o olur :)Yazmanıza gerek yok ki..adamın "evliliği düşünmüyorum" cümlesinin sizi rahatsız etmesinden belli..21 yaşında neyin acelesi bu adam haklı zaten evlenelim derdinde hiç değil..en azından sizinle değil :) madem beklentinizi karşılamayacak terkedin..kalaylama derdinde iseniz duyacaklarınızada hazırlıklı olun..istediğiniz yanıtı almanız bu adamla zor.
Kafayi yemis.27 yasinda genc bir adam bu kadar tribe girmez kiEn sonunda ayrılıcam galiba. Artık bunu sırf ayrılalım diye yaptığını düşünüyorum.
Kendini yeterli hissetmiyomuş özgüveni bitmişmiş-miş.Kafayi yemis.27 yasinda genc bir adam bu kadar tribe girmez ki
Tanıdığım kadarıyla zaten seninle evlenmem efsane olmuş yalnız.Şöyle derdim sanırım: "ilişkimiz henüz 5 aylık. Evlilik düşünmek için çok erken. Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Tanıdığım kadarıyla zaten seninle evlenmem. Onun için bunu sürekli tekrarlamana gerek yok".
Dipnot: ben az ve ağır konuşan birisiyim. Genelde arkadaşlarım bitirme sözü olarak ne diyeyim diye beni arar.
Canim benimde taze ilişkim bitti benim erkek arkadaşım 26 yaşındaydı bende 22 beni tavlayana kadar evlilik diye kendi açardı çoluk çocuğa karışmak isterim derdi sonra kendi ben uzagim evlilik konusuna yok böyle şöyle diye bahaneler türetti. Bazen erkekler acaba ben evliliğe maddi manevi yönden hazır mıyım? Özgürlüğüm kısıtlanır mı? diye düşünüyorlar sende hic evililik konusunu acma cunku benimde iliskim hemen hemen 5 ay gibi bir sureye yaklaşmıştı gercekten guveniyorum dediğim insanın bianda 360 derece döndüğünü gördüm sen hiç acma ve umursamaz davran sende haklisin sonucta hayali bile guzel olan şeyi insan karşısındaki ile paylaşmak istiyor odun değilse tabi :)Kızlar merhaba, artık ben çok daraldım ne yapacağımı şaşırdım.
Kısa kısa özet geçmek istiyorum. Yeni taze bi ilişkim var yaklaşık 5 ay kadar. Ben kendi işimi yapamasam da ufak bi yerde paramı kazanıyorum. Erkek arkadaşım da öyle işinde gücünde. İkimizin de biraz borcu harcı var. onun ödemesi gereken bi araba kredisi benimde ailesel şeyler. Bi kaç seneyi bulacak bitmesi. İlişkimde çok aşırı boyutlarda sorun yok ufak tefek tatsızlıklar oluyor tabiki de ama genel anlamda keyif aldığım eğlenebildiğim yeri geldiğinde arkadaş gibi olduğumuz güzel keyifli bi ilişki. Gezmeyi yeni şeyler denemeyi seven bi insanım.
Ben daha çok gencim 21 yaşındayım erkek arkadaşım da 27 yaşında. Asıl sorun şu, kızlar ne için kavga etsek edelim konunun sonu 'ben evlilik düşünmüyorum bana çok uzak'' demesi. Ya ben sana beni al mı diyorum ? İlle de evlenicez mi diyorum ? Bunları zaman belirler evlenmek istiyoruz deriz evlenemeyiz evlenmek istemiyoruz deriz evleniriz.
Özellikle üstüne basa basa zaten bende çok gencim ne evliliği hayırlısı kısmet diyorum.
Araba kredisi biraz yüklü oldugu için son dönem tutuştu. Özgüvenim bitti lafları ediyo ee çalışıyosun ediyosun yavaş yavaş ödeyeceksin diyorum. Çevremizde ki arkadaşlarımız evleniyor onun tribine mi girdi anlamadım. Son zamanlarda düğünlere nişanlara beraber katılıyoruz üzerinde bi baskı mı hissediyo ben anlamıyorum.
Bende dayanamadım en son '' Fikrine görüşüne saygı duyuyorum ama bana her tartışmamız da evlilik muhabbetleri bana çok uzak deyip durma, bende bir genç kızım zoruma gidiyor artık'' dedim.
Ve ben biliyorum ki bu lafı yine benim önüme ısıtıp ısıtıp koyacak. Sizden isteğim şu şimdi ben bu zat-ı muhteremi iş çıkışımda çağırıcam ve güzel kalaylı bir konuşma yapmak istiyorum. Beynine dank etsin bi. Bana yardımcı olun ne olur nasıl kendimi ifade etmeliyim, ilişkilerimde biraz iletişim olarak öküzümdür. Hakaret vari de konuşma yapmak istemiyorum. Teşekkür ederim şimiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?