ya tikka geçen komşu bana aynısını söyledi bana gelmiş diyorki atanmış olsan seni oğluma alırdım kocaman assubay oğlum diyor birde annem sinirlendi bişey diyecekti ki ben atıldım kusura bakmayın dedim ben sizin oğlunuzu istiyormuyum bakalım bende koskoca diş hekimiyim oğlunuza kalmadım dedim bozulduOğlunun da yaşı benden epey fazlaydı, bulmuş da bunuyor derler ya aynen öyle.. İşi ticarete dökmüşler resmen..
Ayy çok güzel demişsin deadim yaa, benim bile içimin yağları eridi şimdiya tikka geçen komşu bana aynısını söyledi bana gelmiş diyorki atanmış olsan seni oğluma alırdım kocaman assubay oğlum diyor birde annem sinirlendi bişey diyecekti ki ben atıldım kusura bakmayın dedim ben sizin oğlunuzu istiyormuyum bakalım bende koskoca diş hekimiyim oğlunuza kalmadım dedim bozulduannemde diyor iyi dedin iyi ticaret ha atanmış olsaymışım oğluna alcakmış hayale bak
ya tikka geçen komşu bana aynısını söyledi bana gelmiş diyorki atanmış olsan seni oğluma alırdım kocaman assubay oğlum diyor birde annem sinirlendi bişey diyecekti ki ben atıldım kusura bakmayın dedim ben sizin oğlunuzu istiyormuyum bakalım bende koskoca diş hekimiyim oğlunuza kalmadım dedim bozulduannemde diyor iyi dedin iyi ticaret ha atanmış olsaymışım oğluna alcakmış hayale bak
Belki de haklisin frezyacan.
Lakin bu adama cekildigim , carpildigim kadar cekildigim kimseyle tekrar tanismadim. Kalbimi carptiran biri olunca onu dusunur, bu herifi unuturum belki.
Baska birinde onu aramasam da, en azindan o siddette asik olmak isterim yani korkutuk asik olmak :) Gercek aski, cekimi, tutkuyu gormek ask konusundaki kriterlerimi yukseltti, daha azina razi olamam. Daha azi icime sinmiyor, korkutuk asik olmak, ölmek ,bitmek istiyorum yeniden. Etkilenmediğim birine kendimi zorlayamam. Aklimi basimdan alacak biri ciksin isterim tabi, gelsin beynimi ucursun:))
evet ya biriside benim oğlum yüksek lisans yapıyor öyle gelin arıyorum falan diyor ortalıkta anneme dedim bu kadınlar kafayı yemiş uzak dur insanlar kafayı yemişAyy çok güzel demişsin deadim yaa, benim bile içimin yağları eridi şimdiSanki biz kabul edecez direkt, kendilerini üstün görüyorlar niyeyse..
Aynen öyle canım, kızın huyu suyu önemli değil, para getiriyor mu paraaa?Mühendis olduğuma cidden memnunum şu anda, daha doğrusu öğretmen olmadığıma. Bu kadınlar da oğulları da kafayı üşütmüş, ne aşk ne sevgiden haberleri var, eve bakacak üstüne para getirecek kız arıyorlar sadece. TövbeeeeeeeeeeeArkadaş anlamadım öğretmen kızlara banka gözüyle mi bakıyorlar nedir?
Ben atanınca arayan soran arttı, neyse ki sevgilim var, sorana söylersiniz dedim. Sesleri kesildi şükür..evet ya biriside benim oğlum yüksek lisans yapıyor öyle gelin arıyorum falan diyor ortalıkta anneme dedim bu kadınlar kafayı yemiş uzak dur insanlar kafayı yemiş
bence deBiz zaten onların ogullulari için okumuştuk. O kadar stres sıkıntı çekmiştir. Valla beddua edesim varda tutuyorum kendimi. Bazı erkeklere evde kalmak mustehak olmuş :)))
ya ben napayım tikkaBen atanınca arayan soran arttı, neyse ki sevgilim var, sorana söylersiniz dedim. Sesleri kesildi şükür..
Ben atanınca arayan soran arttı, neyse ki sevgilim var, sorana söylersiniz dedim. Sesleri kesildi şükür..
Bir aşk yazılırken diğeri siliniyor o nedenle karmaşa yaşaman da normal biriyle görüşmeye başladığında,eğer gerçekten birinden etkilenirsen öteki adam aklına geldi diye bırakma-o sadece senin kafanda yaşıyor- ilki kadar tutkulu başlamayabilir,ama o adam silindikçe daha tutkulu olacaktır.
Kadınlar kaynana olunca mı değişiyor çok merak ediyorum ya..Teyzem de aynı kafada , kuzenime kız arıyor. Amannn kadın olsun evde, yemek yapsın, bizim oğlana baksın , çocuk baksın , kadınların hepsi aynı değil mi zaten diyor. Mantığa gelin, erkekleri anlarım ama bu kadar odunca düşüncelerin bir kadından çıkması bana garip geliyor.
yok canım bazıları doğuştan öyle benceKadınlar kaynana olunca mı değişiyor çok merak ediyorum ya..
Aynen zaten öyle olmalı çok etkileneceksin ama yine de o adam gelirse diye dedim canım,hafızanı silemeyiz sonuçta,farklı anılar farklı hisler..Genelde insanlar birini çok sevip ayrıldıklarında bir daha kimseye o kadar bırakmak istemiyorlar kendilerini,savunma mekanizması aslında,zamanla aşk olmaz ama zamanla eskisi silinir canım.Olmaz frezyacan ben tutku insanıyımYani en başta elektrik olmalı, kafama dimdirek balyoz gibi inmeli ki adam, geçmişi kafamdan silebilsin. Öbür türlüsü bana çok zorlama geliyor, kendimi sevmeye zorlayarak , zorla ite kaka ...bilemedim. Ben ilk görüşte ısınmazsam sonra ısınamıyorum ne yazık ki, garip bir cinsim Başta çekilmeyip tanıdıkça çekilme gibi bir durumum kimseye olmadı. Tanıdıkça zekasını, kişiliğini takdir ederim bir insanın ama o saf tutkunun yerini tutamaz bence.
Sevdiğim kişiyle evlendim birden verilmiş bir karardı okumayın ca çalışmayinca cahilce hemen evlendim esimden memnunum ama gurbette kimsesiz bir basina anacigima dayanamıyorum birde es ailesi dertleri vs.. yani özgürlük bambaşka es her zman bulunuyordu anne baba bambaşka belki memleket mde anneme babama yakın otursaydim böyle dusunmeue bilirdim çünkü ben resmen hapis hayatı yaşıyorum sanki ne bir arkadaşım var nede gezecek bir yer sosyal değilim malesef.Neden ? sevmediğin kişiyle mi evlenmedin ne oldu da evlilikten soğudun peki?