evlilik mi yalnızlık mı

Acele etme ve sakın sevmediğin biriyle evlenme

Ne dicemi bilemedim, şimdi size açık açık söylüyolarmı işiniz için oldunu Görücülerin, işinizmi görücüye çıkıyor Yok canım yok sen boş ver aileni böle işmi olur
:) açık açık söyleseler zaten cevaplarını alırlar, bizim oralarda öğretmen gelin takıntısı var maaşlı ev kadını gözüyle bakıyorlar hatta kız bakmaya çıkarken kadrolu öğretmen arıyoruz diye yola çıkıyorlar bi de atamam kesinleşene kadar isteyen olmamıştı

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar aslında ben de insanların sevdikleri sevildikleri kişilerle olmalarından yanayım etrafımda birbirinden nefret edip 50 yıl geçiren çiftler bile var baskılarla olması gerektiği için evlenmişler. haklısınız bana ben olduğum için değer veren biri çıkarsa o zaman evlenmeliyim

Aklı başında bir öğretmen böyle düşünür elbet İnş sizi siz oldunuz için seven biri çıkacak karşınıza

Off bu isler çok zor gerçekten. Bende gecen hafta biriyle tanıştım. Çocuk numarami.aldı. yazmiyo konuşmuyo. Varlığı dert oldu. O yokken kafam rahatti. Bir haftada yaslandim ya. En iyisi bekar kalmak ve doğru insan çıkana kadar beklemek. Hic bir erkeğe de değer vermemek gerektiğini düşünüyorum. Hak eden olana kadar tabi. Sen de rahat ol. Dua edelim birbirimize hayirlisini çıkarsın karsimiza

Ahh kuzum ya meslektasmisiz. Ne çektik bee

Evlen gitsin ...sonra iş işten geciyor.beğen birini..aşk da yetmiyor bi yerde..aşkı da bekleme.
Sevgisi efendiliği saygısı değer kıymet bilmesi yeter.zaten seversin.Yalnızlık mı o okadar zooor ki.ah ah

Neden yalnızsınız ki anlayamadım? Arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuz yok mu? Bayanların bir erkekle var olma çabasını anlayamıyorum doğrusu. Benim yaşım sizden daha fazla bir ara ben de takıntı yapmıştım. Ama sonra gördüm ki bu devirde düzgün birini bulmak çok zor. Hele beni çalışıyorum param var diye isteyecek bir erkek kocam olacağına ömür boyu bekar kalırım daha iyi. Evlenince sadece eşiniz olmuyor. Ailesi, arkadaşları bilmem nesi uzayıp gidiyor. Hem evliliklerde kadınlar daha çok yıpranıyor

Bende aynı konuyu açacaktım iyiki sen açmışsın kuzenim de 27 Yaşında ve mantık olarak yakın ama kalbinin istemediği biri konusunda çok kararsız ailesi de Israr ediyor arkadaşlar güzel Şeyler yazmışlar inşallah Allah ikiniz hakkında hayırlısını nasip eder

Canım bence sende böyle düşünmemelisin,birine aşık olacaksan eski aşkına olduğun gibi olmamalı, her aşk farklıdır,herkeste onu aramamalısın.
Ayrıca aşkı aşk yapan anılardır,mesela platonik aşk da aşktır ama herhangi bir anı olmadığından hisler uçup gittiğinde geriye bir şey kalmaz.

Onun içinde yeni insanlara yeni şanslar verebilirsin,baktın onu hatırlatıyorlar bırak bu duyguyu yaşa yüzleş.Hafızanda yeni aşka dair anılar arttıkça eski aşkının anıları da artık içini acıtmaz sıradanlaşır.

Belki de haklisin frezyacan.

Lakin bu adama cekildigim , carpildigim kadar cekildigim kimseyle tekrar tanismadim. Kalbimi carptiran biri olunca onu dusunur, bu herifi unuturum belki.

Baska birinde onu aramasam da, en azindan o siddette asik olmak isterim yani korkutuk asik olmak :) Gercek aski, cekimi, tutkuyu gormek ask konusundaki kriterlerimi yukseltti, daha azina razi olamam. Daha azi icime sinmiyor, korkutuk asik olmak, ölmek ,bitmek istiyorum yeniden. Etkilenmediğim birine kendimi zorlayamam. Aklimi basimdan alacak biri ciksin isterim tabi, gelsin beynimi ucursun:))

Ben öğretmenim diye oğluyla tanışmam için aileme ısrar eden kadın benim henüz atamamın yapılmadığını ve ücretli çalıştığımı öğrenince "Öyle miiii? Biz ataması yapılmış istiyorduk" demişti. Terbiyesizlik diz boyu.. Senin kokuşmuş oğlunu ben isteyecektim sanki..

Ohannes, insan bu kadar niyetini belli etmez bari

pek arkadaşım yok çocukluğumdan beri yalnızım kendime bir düzen kurdum. bence de düzgün birini bulmak zor ve para için gelmeleri beni de çok rahatsız ediyor haklısın o durumda ağrısız başımı ağrıtmış olucam hiç yoktan
Evlen gitsin ...sonra iş işten geciyor.beğen birini..aşk da yetmiyor bi yerde..aşkı da bekleme.
Sevgisi efendiliği saygısı değer kıymet bilmesi yeter.zaten seversin.Yalnızlık mı o okadar zooor ki.ah ah
bu saydıkların benim de kriterlerim ama daha karşılaşmadım öyle biriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…