Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa hayatına biri girmiş o nasıl davranacağını biliyor da ondan.Emin değilim güvenemiyorum ama hayatımda o olduğunda her şeye katlanabilecek kadar iyi hissediyorum
Ailesi şimdi ne hayaller kuruyordur. Kızımız doktor oldu yaşlılığımız garantiye alındı diye. Kızları bir kıronun peşinden koşuyor onun için okulu bırakmayı düşünüyor haberleri yok.Burhan sahiplenen erkekten hiç anlamiyosun ama
Çalışırken yaşım 30 un üstünde olacak ve en güzel yaşlarım okumak ile geçecek diye düşündüm
Ayy memlekette vardı böyle bi zibidi, gençlikte hard hızlı yaşamış, kimse de güvenip kız vermiyor, ailesi köyden kız bulmaya çalışıyordu altınla eşyayla falan göz boyuyorlardı.Ayrıca genç bir erkeğin kendisiyle evlenmeye ikna etmek için dükkan mal mülk konusu açması çok utanç verici.
Böyle eşi ölmüş yaşlı dayılar olur evlenecek kadın ararlar ya onlar gibi aynı hahahahhaha
Hııı evlenince bütün gün gezeceksin tozacaksın diye mi düşünüyorsun sen? buradaki evli hanımlara bi sor bakalım ha tabi buradaki herkesin senin sevgilin gibi dağ ayısı kocası yoktur ''okumanı istemiyorum'' diyen biriyle evlendiğinde haftada 1 dışarı çıkarsan şükredersinÇalışırken yaşım 30 un üstünde olacak ve en güzel yaşlarım okumak ile geçecek diye düşündüm
Okumak isteyen okur.Ben aslen trakyalıyım hiç doğuya gitmedim oraya gidersen başına neler geleceğini bilmiyorsun ben sana ömür boyu bakarım dükkanı da senin üstüne yapayım daha nasıl garanti vereyim gibi şeyler söyledi. Bir de hayat pahalılığı sebebiyle aileme daha fazla yük olmak istemiyorum okuma kalacak yer vb masraflarım çok fazla olacağı için
Ben aslen trakyalıyım hiç doğuya gitmedim oraya gidersen başına neler geleceğini bilmiyorsun ben sana ömür boyu bakarım dükkanı da senin üstüne yapayım daha nasıl garanti vereyim gibi şeyler söyledi. Bir de hayat pahalılığı sebebiyle aileme daha fazla yük olmak istemiyorum okuma kalacak yer vb masraflarım çok fazla olacağı için
Burhan sahiplenen erkekten hiç anlamiyosun ama
O sacma dizide bile kızın aklı başında en azından eğitimini sonlandirmiyor, bu hikayede durum daha vahim. Baya baya zaten en güzel yaslarim, zaten aileme yük olmak istemiyorum diyerek niyetini belli ediyor. Ah çok üzülüyorum böyle şeylere.Bu platformda size evlilik diyecek 1 kişi zor bulursunuz.
Tabi ki kimse koca değil kariyer diyecek.
Hayatınızı böyle adamlar için heba etmeyin. Sevse zaten kendisi der eğitimini bitir diye. Amacı sizi kendine zenginim edasında kendine mecbur etmek.
Sonra af çıksın da okula döneyim diye bekler durursunuz. Tam bir Kızılcık Şerbeti senaryosu
Hanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Tıp fakültesi mi koca mı diye sormak nedir?Hanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Saçma o yokken nasıldın katlanamayıp öldün mü ? Hayır demekki o yokkende yaşayabilirsin asıl sen (yelmek için değil)mesleğin yokken kendi ekonomik özgürlüğün yokken ona muhtaç olursunEmin değilim güvenemiyorum ama hayatımda o olduğunda her şeye katlanabilecek kadar iyi hissediyorum
Üniversiteye kadar yaz tatillerinde Kırklareline giderdim, bende böyle nispeten zengin bir ailenin haşarı çocuğundan hoşlanmıştım çocukta tip falanda yok, her önüne gelenin peşinden koşuyor falan ama ilgisi nasıl hoşuma gitmişti Allah'tan o yaşta bile kafam çalışmış, güzel bir anı olarak kaldı. Inşallah bu kizçede kafasını çalıştırır.Ailesi şimdi ne hayaller kuruyordur. Kızımız doktor oldu yaşlılığımız garantiye alındı diye. Kızları bir kıronun peşinden koşuyor onun için okulu bırakmayı düşünüyor haberleri yok.
Zaten hep böyle olur. Hep zenginlikle göz boyarlar. Benim de karşıma öyle tipler çıktı da kabul etmedim oradan biliyorum. Kimisi der evimiz var kimisi de altinimiz var der. Amaç aynı, çapkın ve ezik oğlunu evlendirmekAyy memlekette vardı böyle bi zibidi, gençlikte hard hızlı yaşamış, kimse de güvenip kız vermiyor, ailesi köyden kız bulmaya çalışıyordu altınla eşyayla falan göz boyuyorlardı.