evlilik korkusu..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Merhaba arkadaşlar şuan için elle tutulur bi derdim yok sadece içimi dökmek istedim..

8 aylık bir ilişkim var,bu zaman boyunca karşılaştıgım sorunlar eski sevgilisini aratması,sohbet sitesine girdigini geçmişinden görmem bu gibi şeyler..

Bunlar beni çok üzdü,kırdı bi şekilde gönlümü aldı barıştık bidaha yapmıcagına inandırdı,şuan yapıyomu yapmıyomu emin degilim,yapıyosada önlemini gayet güzel alıyodur,gerçi iş yükü arttı zaman buluyomudur bilemem.

Dün ilk defa evlerine gittim,ailesi çok sıcak karşıladı beni çok güzel agırladılar hem ailesi hem kendisi..Bugünde yine beni görmeye geldiler kardeşiyle biraz zaman geçirdik gittiler..Ama gözüm sürekli kendisinde acaba çevrede kimseye bakıyomu diye paranoyaklaştım..

Şimdi benim korkum şu artık yavaş yavaş aileleri devreye sokmaya başladık kısacası işi ciddileştirmeye başladık ama bu şüphelerimden kurtulamıyorum boş kaldıgım her an acaba yine yaparmı evlendigimizde nasıl olucak diye düşünmekten duramıyorum..Nasıl kurtulacagım bu düşüncelerden bilmiyorum bana yardım edermisiniz?

konum kapatıldıgı için son durumu buraya yazıyorum= İnişli çıkışlı 8 aylık bir ilişkim olduğunu bilenler bilir hatta çoğunuz kızdınız haklı olarak..Erkek arkadaşım ilk zamanlar beni eski sevgilisini unutmak için yara bandı olarak kullandı ben bunu sonradan anladım,sohbet sitelerine girdiğini yakaladım, hepsini unuttum son bi şans verdim.Burda herkes sevgilim beni çok seviyo diye başlıyo derdini anlatmaya öyle demicem ama değer verdiğini hissediyorum bana karşı olan davranışlarından.Gelelim son olaya;erkek arkadaşım tenise gidiyor haftada iki gün ama kış dolayısıyla bisüre ara vermişti,bugün yine başlayacağını söyledi tabi ben kızdım direk gidemezsin dedim,geçmişten ister istemez içimde kalan şüphelerim var e tabi ordada kızlar var..Şimdi konuşmalarımızı aynen yazıcam:

O : Ben soğuk diye tenise ara vermiştim zincirle beni eve,çıkmayayım hiç dışarıya anca öyle güvenirsin

Ben : İstediğini yapabilirsin kimseyide bu yaştan sonra zincirlicek eve kapatcak değilim herkes özgür hayatını yaşayabilir

O : Homeostas tenisi sevdiğimi biliyosun eziyet artık bu yaptığın ne dediysen yaptım

Ben : Benimle ilk aylarımızda her ne yapıyosan hepsinden nefret ettim

O : Yine geliyo bak önüme gördünmü,tenistemi oynamamam gerekiyo

Ben : Oyna tamam

O : Bunlar bizi mutsuz etmezki sen benim ot olmamı istiyosun ya

Ben : Ediyo

O : Sen beni bıktırıyosun tenise bari hayır demez insan ya

Ben : Git dedim dimi neyden bıktırıyorum ya ben seni bıktıysan niye benimlesin

O : Sen benim mutsuz olmamı istiyosun bilgisayar oynama onu yapma güvenirsen güvenirsin güvenmezsende bırakırsın ben daha ne yapayım kölen oldum napayım

Ben : Mutlu olcağın hayatı yaşa yaza kadar görüşmeyelim hoşçakal

O : Güle güle böylesin işte sen bırakırsın,çok kolaydı ya lafı söylemek,çocuk gibisin çocuk seninlede görüşürsem yaza kadar

Ben : Beni bu hale getirenler utansın o zaman

O : Tamam homeostas kabul,biz mutlu olamıcaz bunu biliyorum geçende dedim sana bırak beni diye bırak kurtul ya güvenemiyosun bana güveneceğin birini bul

Ben : Senin taktiğini anladım ben, benim senden ayrılmamı sağlamaya çalışıyosun buna gerek yok

O : Mutlu olursun homeostas güvenmiyosun bana şüpheleniyosun böyle ilişki olmazki evlilik nasıl olcak

Ben : Beni en iyi anlayan sen olmalısın durduk yere böyle olmadığımıda

O : Başlıcam ama artık,yeter geçti açıp durma geçmişi şüphelenmekten vazgeç mutlu olman güvenmen için ne yapayım her dediğini yapmak zorundamıyım ömür boyu

Ben : Benimle mutlu değilsen ayrıl istediğini yap

O : Hep aynı laf ayrıl yap değer veriyorum ben sana ayrılığı ağzına alıp durmana ragmen beni aşagılamana rencide etmene önüme kötülüklerimi sürmene ragmen susuyorum mutlu ol diye çabalıyorum güven diye güvenini kazanayım diye ugraşıyorum hiçbir kötü niyetim olmayan şeylerden bile şüphelenceksin artık bu hep böyle olacak ben güven istiyorum sen bana güvensen onu yapma bunu yapma demezsin seninim diyorum ama sen hala geçmişle geliyosun bana

Böyle sürüp duruyo konuşmalar..Önceden yaptıgı sohbetler yüzünden hem affettim hemde üstüne gidip duruyorum tenise bile gitmesine tepki verdim sonu ne olacak bu ilişkinin bilmiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
İşiniz zor çünkü ona olan güveninizi kırmış.Zamana bırakın,acele etmeyin. Sizinle sevgiliyken bunları yaptıysa,evlenince de yapabilir.Sonuçta insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.Fakat belli de olmaz.Benim güvenimi birisi böyle şeylerle kırsaydı onunla evlenmem için gerçekten kör kütük aşık olmam gerekirdi...
İşiniz zor Allah yardım etsin. :KK64:

İşiniz zor çünkü ona olan güveninizi kırmış.Zamana bırakın,acele etmeyin. Sizinle sevgiliyken bunları yaptıysa,evlenince de yapabilir.Sonuçta insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.Fakat belli de olmaz.Benim güvenimi birisi böyle şeylerle kırsaydı onunla evlenmem için gerçekten kör kütük aşık olmam gerekirdi...
İşiniz zor Allah yardım etsin. :KK64:
işte bende öyle körkütük aşıgım işte :KK43: arada dayanamıyorum soruyorum söz veriyorum aynı şeyler olmucak diyo bazen kendiliginden sen herşeyin en güzelini hakediyosun seni hiç üzmücem diyo karmakarışıgım

Nasil bir sohbet sitesine girdi? Ne kadar oldu eski sevgilisi ile ayrilali?

Bu sorunlar olmazsa bile bence 8 ay çok erken aileleri katmak için. En az 2 sene beklemeniz lazimdi. Yani su an bile adamdan emin degilsin fakat ailene tanistiriyorsun. Adama güvenmiyorsun bile, nasil evlilik düsünebilirsin?

Kendi içinde muhasebe yap. Bu adama güvenmek için ne lazim? Zaman? Güvenebilcekmisin bir gün? Hem sevip, hem hayat görüslerine ortak mi? Ailene gösterebilecegin bir adam mi?

Ve sonuçlari her neyse, sakin daha fazla evlilige dogru adim atma. Onlarin evine gitme, sevgilinde senin evine gelmesin.

Evlenecegin insanda bu tur dusuncelerinin olmamasi lazim. Sen bu dusuncelerden nasil kurtulurum demissin ama guvenmedigin insana hep kuskuyla bakicaksin,kurtulamazsin yani,zaten kurtulmada. Daha yeni bir iliskide en mutlu olman gereken zamanlarda bunlari yasattiysa evlenme o insanla

Nasil bir sohbet sitesine girdi? Ne kadar oldu eski sevgilisi ile ayrilali?

Bu sorunlar olmazsa bile bence 8 ay çok erken aileleri katmak için. En az 2 sene beklemeniz lazimdi. Yani su an bile adamdan emin degilsin fakat ailene tanistiriyorsun. Adama güvenmiyorsun bile, nasil evlilik düsünebilirsin?

Kendi içinde muhasebe yap. Bu adama güvenmek için ne lazim? Zaman? Güvenebilcekmisin bir gün? Hem sevip, hem hayat görüslerine ortak mi? Ailene gösterebilecegin bir adam mi?

Ve sonuçlari her neyse, sakin daha fazla evlilige dogru adim atma. Onlarin evine gitme, sevgilinde senin evine gelmesin.
aslında evlenmemize en az 1,5 sene var eğer sürdürebilirsek tabi..hayat görüşümüz ailelerimiz çok uyumlu o konuda sıkıntımız yok şuanda da pek bi sıkıntımız yok aslında benim sadece önceki şeyleri unutamamam var,telefonda konuşuyoduk annesiyle yüzyüze gelmeyi çok istiyolardı bende gittim erken davranmış olabilirim emin degilim..Beni mutlu etmek için elinden geleni yapar bunu hissettirir ama sanırım zamana ihtiyacım var evlilik beni korkutuyor gerçekleşmesine çok zaman olmasına ragmen..

ondan şüphe duyarken ailesiyle tanışman biraz çelişkili olmuş
annesi babası beni görmeyi çok istiyolardı bende tamam dedim doğrumu yaptım bilmiyorum ileride bigün ben şüphelerimden kurtulamıyorum ayrılmak istiyorum dersem ailesine bu tanışmayla ayıp etmiş olurum ama bilmiyorum kafam allak bullak

Evlenecegin insanda bu tur dusuncelerinin olmamasi lazim. Sen bu dusuncelerden nasil kurtulurum demissin ama guvenmedigin insana hep kuskuyla bakicaksin,kurtulamazsin yani,zaten kurtulmada. Daha yeni bir iliskide en mutlu olman gereken zamanlarda bunlari yasattiysa evlenme o insanla
yanyanayken çok iyiyiz aslında o yanımda yokken düşünceler beni sarmaya başlıyo..dün önce işyerine gittim sonra birlikte evlerine gittik ailesiyle tanıştım, işte hayatım bu bana güvenmemen için hiçbi neden yok dedi bende gözüm kapalı güvenmek istiyorum ama malesef böyleyim zamana ihtiyacım var

Evlenecegib kisiye karsi kesinlikle suphelerin olmamasi lazim..

Eger azcik suphen ve guven sorunun vafsa , hic evlilik yoluna girmemelisin, cunku sonunda uzulen sen olursun kendine hayati iskence edersin..

huylu huyundan vazgeçmez boşuna bence evlilik hayalleri kurma daha sevgiliyken en güzel en cicim aylarında aklı hala başka kızlarda olan birinden koca olmaz , affetmemeliydiniz, bile bile lades yapma sonra evlendiğinde büyük ihtimal buraya açtığın diğer konu kocamı başka kızlarla chat leşirken yakalım boşansam mı ne yapsam falan olur..

Merhaba arkadaşlar şuan için elle tutulur bi derdim yok sadece içimi dökmek istedim..

8 aylık bir ilişkim var,bu zaman boyunca karşılaştıgım sorunlar eski sevgilisini aratması,sohbet sitesine girdigini geçmişinden görmem bu gibi şeyler..

Bunlar beni çok üzdü,kırdı bi şekilde gönlümü aldı barıştık bidaha yapmıcagına inandırdı,şuan yapıyomu yapmıyomu emin degilim,yapıyosada önlemini gayet güzel alıyodur,gerçi iş yükü arttı zaman buluyomudur bilemem.

Dün ilk defa evlerine gittim,ailesi çok sıcak karşıladı beni çok güzel agırladılar hem ailesi hem kendisi..Bugünde yine beni görmeye geldiler kardeşiyle biraz zaman geçirdik gittiler..Ama gözüm sürekli kendisinde acaba çevrede kimseye bakıyomu diye paranoyaklaştım..

Şimdi benim korkum şu artık yavaş yavaş aileleri devreye sokmaya başladık kısacası işi ciddileştirmeye başladık ama bu şüphelerimden kurtulamıyorum boş kaldıgım her an acaba yine yaparmı evlendigimizde nasıl olucak diye düşünmekten duramıyorum..Nasıl kurtulacagım bu düşüncelerden bilmiyorum bana yardım edermisiniz?

Aaaaa ne zaman baristiniz?

Evlenecegib kisiye karsi kesinlikle suphelerin olmamasi lazim..

Eger azcik suphen ve guven sorunun vafsa , hic evlilik yoluna girmemelisin, cunku sonunda uzulen sen olursun kendine hayati iskence edersin..
haklısınız,evlilik gibi bişey şuan söz konusu degilde ailesiyle tanıştırması kendisininde tanımak istemesi ona dogru ilerliyo gibi..biraz daha agırdan almamız gerekiyo sanırım

huylu huyundan vazgeçmez boşuna bence evlilik hayalleri kurma daha sevgiliyken en güzel en cicim aylarında aklı hala başka kızlarda olan birinden koca olmaz , affetmemeliydiniz, bile bile lades yapma sonra evlendiğinde büyük ihtimal buraya açtığın diğer konu kocamı başka kızlarla chat leşirken yakalım boşansam mı ne yapsam falan olur..
aslında cicim aylarını çok güzel yaşatıyo ama öyle bi tatsızlıgımızda oldu sonra barıştık ve yeniden güvenimi kazanacagını söyledi bunun için çabalıyo ama zaman ne gösterecek bilmiyorum belkide olmuyo diyip ayrılırım o bişey yapmasa bile

Canim cok dikkatli ol. Ben de eski esimi sohbet sitelerinde yakalamistim o donem deli divane oldu affettirdi. Aradan bir yil gecincs evlendik ve hamileydim. Bir de baktim yine sohbet sitelerinde ve tanismalar gorusmeler aldatmalar vs vs.. bosandim ve bebegimi kaybettim. Anladim ki huylu huyundan vazgecmiyor. Cok dikkatli ol Allah yardimcin olsun

Burda genelde okuduklarımızdan yola cıkarak senın yanlıs yolda oldugunu dusunuyorum henuz karısı bıle olmadan aldatan adam ılerde daha kötu olabılır..Kimse ıkıncı sansı hak etmıyor acıkcası ..
çok haklısın hayatımda aşk diye bişey bilmiyodum o kadar çok sevdimki ikinci şansı verdim peki bunun için ne yapabilirim onu denemek işe yararmı

iki hafta falan oluyo canım bi şekilde ikna etti ben bunları haketmiyomuşum mutlu edicekmiş falan filan bende kanmaya müsait safım zaten..şimdilik bi sıkıntımız yok ama iş ciddiye doğru ilerliyo korkuyorum

Safligindan değil, sevdiğinden... :KK37:
Hayırlısı olsun bakalım canım, zaman ne gösterecek?

Canim cok dikkatli ol. Ben de eski esimi sohbet sitelerinde yakalamistim o donem deli divane oldu affettirdi. Aradan bir yil gecincs evlendik ve hamileydim. Bir de baktim yine sohbet sitelerinde ve tanismalar gorusmeler aldatmalar vs vs.. bosandim ve bebegimi kaybettim. Anladim ki huylu huyundan vazgecmiyor. Cok dikkatli ol Allah yardimcin olsun
amin çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun canım kötü günler geçirmişsin,ikinci bi şans verdim doğrumu yaptım yanlışmı bunu zaman gösterecek sevgim ağır bastı bişeyler yapmak istiyorum ama denemek ne kadar mantıklı bilmiyorum

X