ay canım kıyamam erkekler böle işte iş evliliğe gelince kaçacak delik arıyolar
biten bitmiştir deyip yoluna devam etmelisi
n ona karşı umursamaz davranırsan değerini anlar ama yumuşama anlasın senin ne kadar değerli olduğunu
arkadaşlarınla vakit geçir onu unutmaya çalış
hem ünv. 4. isen daha evlilik fln erken bence
senle evlilik düşünmüyorum diyen biriyle beraber olmak kendine haksızlık ilerde yine bırakır sonu yokki(
onu adam ettin ve seni terk etti yani
evlenmeyi değil hayatını yaşamak istiyor anladıgım kadarıyla.
aynı sınıfta olmanızı takma, artık özgürsün ve o senı hiç hak etmıyor, hak etmedi.
yoluna devam edeceksın, bundan sonra yüzükle bile sana gelse asla kanmayacaksın
kesin nikaha yakın bişiler bulur ve yıne ayrılır çünkü.
seni çok çok çok iyi anlıyorum cnm. bende senin durumdayım üzerinden 4 ay geçti bizde ayrıldık. erkekler böyle malesef bende cok düşündüm ben evlenilecek kız değilmiyim gibilerinden ama sorun bizde değil, yani sorun sende değil onda. bnmki 25 yaşındaydı işi gücü de vardı istediği herseye sahipti ama o huhuk okuyacam bide diyerek erteledi evlilik hayalini hep. bi yerden sonra patlıyosun dayanamıyosun bende kırdım hattı ama insan kabullenemiyor ya. neden çıkıyorlar umut veriyorlar o zaman madem evlilik korkutuyor onları.
senin konuyu okuyunca resmen kendimi gördüm benimkide hiç bi şey bilmiyordu ikili ilişkiler konusunda ben onu hep yönlendirdim sabırla anlattım herşeyi çocugum gibi davrandım ama sonra ne oldu ben sana yetmiyorum cümlesiyle ansızın bitti 2 sene peşimden kosan çocugun aşkı...
ah cnm ya umarım seninki dayanamaz ve dank eder kafasına döner gelir sana mutlu olursun,aynı ortamda olmak zordur eminim ..Allah kolaylık versin.
Çok şaşırdım canım. Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız. O da ayrılırken ben seni mutlu etmiyorum dedi bana... Peki bu dört ay içinde gelmedi mi hiç?
numaramı değiştirdm cnm. faceden de engelledim. istese bi şekilde ulaşırdı. kendiside son konuşmalarımızda böyle bi ey söylemişti ona dayanarak diyorum yani
ben ona demiştim ki numaramı değiştirecem rahatsız edenler var oda değiştir yenisini de bana ver dedi. bende vermek istemiyorum madem bitti istemiyorsun beni dedim oda ben istersem ulaşırım sana dedi.
ulaşmadı!! :) demek ki isemiyormuş kuzeni bnm yakın arkadasım onunla konuştum yeni araba falan almış yani anlicagın suan yeni oyuncagıyla mutlu :)
ben 9 ay sonra döneni tanıyorum cnm o yuzden artık dönmesini hemen beklemiyorum zaten evlilik düşünmeyen bir erkekle olmaz sende kendini buna alıştır sennde canın yanmasın.
canım bence hiç üzülme.. Allahtan bu ayrılığı şu an da yaşadın.. düşünsene ileride okulun bitmiş sen tüm geleceğini ona ayarlamışsın, mesleğini eline almışsın artık yuva kurmak adına adımlar atmak istiyorsun ama o insan sana olamayacağını açıklıyor.. bu senin için çok daha üzücü olurdu. şimdi olması daha iyi oldu bence... bazı erkekler neyin peşinde anlamak imkansız.. 4-5 sene sevgili olarak takılıyorlar iş ciddiye bineceği zaman tüyüyorlar. Allah akıl fikir versin
İçimden bir ses geri döneceğini söylüyor canım. Beni okulda görünce duyguları daha da artacak. Ve ona hiç yalvarmadım. Sonrasında mesaj da atmadım hiç. Kararlı bir yapı sergiledim. Bir de dün facede duvarında ne gitmeyi bildin ne de kalmayı diye bir şiir paylaşmış..(
İlla ki gelir konuşur. Ama gelince ne yapacağım. Evliliği kabul etmiş bir şekilde gelmesi imkansız. Ona ne söyleyebilirim konuşmak isterse(
canım senin niyetin belli sen zamanı geldiğinde evlenmek istiyorsun.. okul başladığında seni görüp duyguları depreşip seninle konuşmak isterse sen açık açık neler istediğini neler beklediğini söyle.. ömrünün sonuna kadar o insanla flört edecek değilsin.. açık açık zamanı geldiğinde ben evlenmek istiyorum de eğer o aynı kafadaysa evlilik gibi bir niyeti yoksa uzak dur
Olaylara bir de erkeklerin tarafından bakalım; evlilik erkekler için daha büyük sorumluluk gerektiriyor. Ülkemizde bir erkeğin evlenebilmesi için okulu bitirip askere gidip gelip düzgün bir iş hayatına sahip olması gerekiyor. Bunlar da her genç erkeği ister istemez yıpratan/yoran süreçler. Ben evlilik düşünmediğini sanmıyorum; sadece bu süreç gözünü korkutuyor belli ki. Bence korkmakta da haklı çünkü tamamen kendi ayakları üzerinde duran/durmak isteyen bir erkek üniversitede evliliği düşünmeye başlayınca gelecek kaygısı yaşıyor, korkuları artıyor doğal olarak. Sana karşı sevgisinde bir şüphen yoksa bu korkusu tamamen kendisiyle alakalı ve kısmen doğal. Aslında hiç kaygılanmayan, umursamayan, bol keseden atıp tutan erkeklerdense; geleceğini iyice düşünen, gerçekçi olan erkekleri tercih ederim. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz gibi bir cümle kurmuş, aslında ileride bütün şartlar oluşunca bence evlilikle ilgili bir korkusu kalacağını sanmıyorum. Sen de evlilik konusunu bu kadar kafana takma; okulunuzu bitirin ondan sonraki süreçte her şeyin sırası gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?