- 13 Ağustos 2022
- 8.679
- 4.422
- 31
-
- Konu Sahibi minikpanda12
Bence de acele etme.22 nedir ? Daha 25 ' te evlen.Kızlar merhaba, beni yargılamadan dinleyip yol gösterecek insanlara çok ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım iyi bir vakıf üniversitesinde iyi bir bölüm okuyorum. Erkek arkadaşım hukukçu 26 yaşında ve 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Erkek arkadaşım romantik, ilgili bir adam. Seneye haziranda evlenmemizi istiyor. Artık bu yola adım atmamız gerektiğini vurguluyor. Ben psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum. Okulum uzadı, çok zor bir bölüm olduğu için. Mezuniyetim. 2 yıl sonra 24 yaşında. Okuduğum okul çok pahalı ve ailem bu yıl gelen zamlardan dolayı bile ödemekte zorlandı ve seneye için nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünüyorum. Erkek arkadaşım ise evlilik konusunda çok istekli, ayrıca ödemeyi kendinin yapmak istediğini de sıklıkla belirtiyor. Bana sürekli onunla evlenirsem maddi olarak zorluk çekmeyeceğimi garanti etmeye çalışıyor ancak bir yandan da diyorum ki ya pişman olursam. Benim mesleğim de onun ki kadar önü açık bir meslek ve ben evlenerek belki de çok erken bir karar vermiş olacağım ancak aileme de yük hissediyorum. Bu iki psikolojiden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Gözlerine kestirmişler demek ki çünkü görücü usulüydüBen de şunu anlamıyorum lütfen aydınlatır mısın… kızların kökü mü kurudu ki okumakla işi olmayanı bırakıp başkasına okuturuz diye sözler veriliyor??
Mezun olmadan evlenme. Bence ailen de kabul etmez böyle birşeyi..Kızlar merhaba, beni yargılamadan dinleyip yol gösterecek insanlara çok ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım iyi bir vakıf üniversitesinde iyi bir bölüm okuyorum. Erkek arkadaşım hukukçu 26 yaşında ve 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Erkek arkadaşım romantik, ilgili bir adam. Seneye haziranda evlenmemizi istiyor. Artık bu yola adım atmamız gerektiğini vurguluyor. Ben psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum. Okulum uzadı, çok zor bir bölüm olduğu için. Mezuniyetim. 2 yıl sonra 24 yaşında. Okuduğum okul çok pahalı ve ailem bu yıl gelen zamlardan dolayı bile ödemekte zorlandı ve seneye için nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünüyorum. Erkek arkadaşım ise evlilik konusunda çok istekli, ayrıca ödemeyi kendinin yapmak istediğini de sıklıkla belirtiyor. Bana sürekli onunla evlenirsem maddi olarak zorluk çekmeyeceğimi garanti etmeye çalışıyor ancak bir yandan da diyorum ki ya pişman olursam. Benim mesleğim de onun ki kadar önü açık bir meslek ve ben evlenerek belki de çok erken bir karar vermiş olacağım ancak aileme de yük hissediyorum. Bu iki psikolojiden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Doğduğunuzdan beri size bakan, okutan ailenize yük olacağınızı hissedecek kadar hassassınız.ben evlenerek belki de çok erken bir karar vermiş olacağım ancak aileme de yük hissediyorum. Bu iki psikolojiden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Ne evlenmesi kızım ya..genceciksin, oku, mezun ol, mesleğine başla, ayaklarının üzerinde durmayı öğren önce..hayatı, insanları tanı.. Sevgilin de seni sıkıştırmasın, o kadar seviyorsa beklesin. Ne aceleniz var..Kızlar merhaba, beni yargılamadan dinleyip yol gösterecek insanlara çok ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım iyi bir vakıf üniversitesinde iyi bir bölüm okuyorum. Erkek arkadaşım hukukçu 26 yaşında ve 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Erkek arkadaşım romantik, ilgili bir adam. Seneye haziranda evlenmemizi istiyor. Artık bu yola adım atmamız gerektiğini vurguluyor. Ben psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum. Okulum uzadı, çok zor bir bölüm olduğu için. Mezuniyetim. 2 yıl sonra 24 yaşında. Okuduğum okul çok pahalı ve ailem bu yıl gelen zamlardan dolayı bile ödemekte zorlandı ve seneye için nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünüyorum. Erkek arkadaşım ise evlilik konusunda çok istekli, ayrıca ödemeyi kendinin yapmak istediğini de sıklıkla belirtiyor. Bana sürekli onunla evlenirsem maddi olarak zorluk çekmeyeceğimi garanti etmeye çalışıyor ancak bir yandan da diyorum ki ya pişman olursam. Benim mesleğim de onun ki kadar önü açık bir meslek ve ben evlenerek belki de çok erken bir karar vermiş olacağım ancak aileme de yük hissediyorum. Bu iki psikolojiden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Okulunu bitirmeden kesinlikle evlenme hem evlatlar ailelerine hiç yük olur mu o düşünceyi sil at kafandan bence.Kızlar merhaba, beni yargılamadan dinleyip yol gösterecek insanlara çok ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım iyi bir vakıf üniversitesinde iyi bir bölüm okuyorum. Erkek arkadaşım hukukçu 26 yaşında ve 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Erkek arkadaşım romantik, ilgili bir adam. Seneye haziranda evlenmemizi istiyor. Artık bu yola adım atmamız gerektiğini vurguluyor. Ben psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum. Okulum uzadı, çok zor bir bölüm olduğu için. Mezuniyetim. 2 yıl sonra 24 yaşında. Okuduğum okul çok pahalı ve ailem bu yıl gelen zamlardan dolayı bile ödemekte zorlandı ve seneye için nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünüyorum. Erkek arkadaşım ise evlilik konusunda çok istekli, ayrıca ödemeyi kendinin yapmak istediğini de sıklıkla belirtiyor. Bana sürekli onunla evlenirsem maddi olarak zorluk çekmeyeceğimi garanti etmeye çalışıyor ancak bir yandan da diyorum ki ya pişman olursam. Benim mesleğim de onun ki kadar önü açık bir meslek ve ben evlenerek belki de çok erken bir karar vermiş olacağım ancak aileme de yük hissediyorum. Bu iki psikolojiden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Çok duyduk o hikâyeleri.Burada size ayna olabilecek binlerce tecrübeli insan var,lütfen kulak ardı etmeyin.Ailenize yük olduğunuzu düşünüyorsanız, o yükü hakkıyla mezun olarak almış olursunuz zaten.Kızlar merhaba, beni yargılamadan dinleyip yol gösterecek insanlara çok ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım iyi bir vakıf üniversitesinde iyi bir bölüm okuyorum. Erkek arkadaşım hukukçu 26 yaşında ve 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Erkek arkadaşım romantik, ilgili bir adam. Seneye haziranda evlenmemizi istiyor. Artık bu yola adım atmamız gerektiğini vurguluyor. Ben psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum. Okulum uzadı, çok zor bir bölüm olduğu için. Mezuniyetim. 2 yıl sonra 24 yaşında. Okuduğum okul çok pahalı ve ailem bu yıl gelen zamlardan dolayı bile ödemekte zorlandı ve seneye için nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünüyorum. Erkek arkadaşım ise evlilik konusunda çok istekli, ayrıca ödemeyi kendinin yapmak istediğini de sıklıkla belirtiyor. Bana sürekli onunla evlenirsem maddi olarak zorluk çekmeyeceğimi garanti etmeye çalışıyor ancak bir yandan da diyorum ki ya pişman olursam. Benim mesleğim de onun ki kadar önü açık bir meslek ve ben evlenerek belki de çok erken bir karar vermiş olacağım ancak aileme de yük hissediyorum. Bu iki psikolojiden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
senin ne kadar caliskan oldugun ve dogum korunma yontemlerini ne kadar bildiginle alakali bence. ben de seninle benzer yaslarda evlendim, esim de benzer yaslardi. ama mezun olmustum ben. yine de evlendikten sonra sinavlar vs cok calismam gerekti. ama ben calismayi cok seviyorum. bazi sinavlara gece 10-1 arasi her gun calisip girmistim. esim de destek oldu hem madden hem manen ama bazi seylerde esinin destegi bile yetmeyebiliyor. o yuzden iyi dusun. kpss ertelemek gibi bir sey degil, isin ucunda lise mezunu olmak var.Kızlar merhaba, beni yargılamadan dinleyip yol gösterecek insanlara çok ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım iyi bir vakıf üniversitesinde iyi bir bölüm okuyorum. Erkek arkadaşım hukukçu 26 yaşında ve 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Erkek arkadaşım romantik, ilgili bir adam. Seneye haziranda evlenmemizi istiyor. Artık bu yola adım atmamız gerektiğini vurguluyor. Ben psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum. Okulum uzadı, çok zor bir bölüm olduğu için. Mezuniyetim. 2 yıl sonra 24 yaşında. Okuduğum okul çok pahalı ve ailem bu yıl gelen zamlardan dolayı bile ödemekte zorlandı ve seneye için nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünüyorum. Erkek arkadaşım ise evlilik konusunda çok istekli, ayrıca ödemeyi kendinin yapmak istediğini de sıklıkla belirtiyor. Bana sürekli onunla evlenirsem maddi olarak zorluk çekmeyeceğimi garanti etmeye çalışıyor ancak bir yandan da diyorum ki ya pişman olursam. Benim mesleğim de onun ki kadar önü açık bir meslek ve ben evlenerek belki de çok erken bir karar vermiş olacağım ancak aileme de yük hissediyorum. Bu iki psikolojiden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Yeni konuyu görünce bunu okumak istedim, öncelikle erkek arkadaşınız çok rahatsız edici. Bir avukat, psikolojik olarak kötü durumda olan bir öğrencinin yanlış kararlar vermeye meyilli olduğunu gayet de iyi bilir. Pislik yapıyor.Kızlar merhaba, beni yargılamadan dinleyip yol gösterecek insanlara çok ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım iyi bir vakıf üniversitesinde iyi bir bölüm okuyorum. Erkek arkadaşım hukukçu 26 yaşında ve 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Erkek arkadaşım romantik, ilgili bir adam. Seneye haziranda evlenmemizi istiyor. Artık bu yola adım atmamız gerektiğini vurguluyor. Ben psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum. Okulum uzadı, çok zor bir bölüm olduğu için. Mezuniyetim. 2 yıl sonra 24 yaşında. Okuduğum okul çok pahalı ve ailem bu yıl gelen zamlardan dolayı bile ödemekte zorlandı ve seneye için nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünüyorum. Erkek arkadaşım ise evlilik konusunda çok istekli, ayrıca ödemeyi kendinin yapmak istediğini de sıklıkla belirtiyor. Bana sürekli onunla evlenirsem maddi olarak zorluk çekmeyeceğimi garanti etmeye çalışıyor ancak bir yandan da diyorum ki ya pişman olursam. Benim mesleğim de onun ki kadar önü açık bir meslek ve ben evlenerek belki de çok erken bir karar vermiş olacağım ancak aileme de yük hissediyorum. Bu iki psikolojiden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?