Hanımlar merhaba 1 yıllık evliyim eşim esnaf sayılır ortak gibi haftanın her günü yoğun bir şekilde çalışıyor bende çalışıyorum ben hafta içi izinliyim evlendiğimizden beri eleman olmadığı için bu yaza kadar izinsiz çalıştı bu arada yan yana çalışıyoruz yaz gelince eleman geliyor eleman gelince benimle aynı gün izin aldı dedi ki kahvaltı hazırlayıp parka gidelim dedi bende o gün ona ters davranmışım öyle söylüyor ama seninle aynı gün izin aldığıma pişman oldum dedi daha sonra neyse izin almadı birkaç hafta iki haftadır pazar günleri izin alıp arkadaşlarıyla vakit geçiriyor bende bunu kavga konusu yaptım o da diyor ki hafta içi izin aldığım zaman mutfak elemanı fazlaydı sorun olmuyordu şimdi eleman olmadığı için hafta sonu alabiliyorum sen çalışıyorsun bende kafa dağıtıp vakit geçirmek istiyorsam ne var bunda diyor beni seviyorsan benim mutlu olmam için elinden geleni yaparsın biraz dolaşıp kafa dağıtıyor bu adam diye düşüneceğine huzurumu kaçırıyorsun benim diyor izin gününde sende gezip dolaşıp birşeyler yapabilirsin diyor ama ben evde duruyorum sanki eşimden başkasıyla birşey yapmak istemiyorum benim ona kızma sebebim benimle birşey yapmıyorsun diyorum o da diyor ki sen birşeyler yapalım de ben hep söylüyorum zaten benden bekleme diyor bugün sordum neden her hafta çıkıyorsunuz diye pazar olduğu için izin günleri olduğu için o yüzden diyor bende içten içe kuduruyorum kendimi durduramıyorum benden başkasıyla birşey yapmasın bana bağlansın istiyorum ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım?