• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik, kararsızlık, sorunlar :(

O şehirde iş bulabilecek mi
Il olduktan sonra her şey olur

Lojmanı kaçırmayın

Taksit ile alırsınız bir buzdolabı bir çamaşır makinası

Yatak oturma grubu vs

Eşiniz bir şey derse kız çeyizi der geçersin

Sevgilim özel sektörde pazarlamacı olarak çalışıyor. Lojmanı kesinlikle kaçırmak istemiyorum tabiki ama bir ev nasıl dizilir gözüm korktu :)

Öyle iki gönül,samanlik seyran ikilisinden hoslanmam mesela ben..gec olsun ama saglam olsun..niye acele ediyorsunuz anlayamadim?
Hayatta bi kere gelin olacaksiniz belki..ukdelerle,keskelerle yasamaktansa icinize sinen seyleri alin bence..ama öncelik sevgilinizin is konusu olsun

Bu yalnızlık psikolojisiyle sizin de dediğiniz gibi ukdeler olucak hayatımda :(

Sevgilim özel sektörde pazarlamacı olarak çalışıyor. Lojmanı kesinlikle kaçırmak istemiyorum tabiki ama bir ev nasıl dizilir gözüm korktu :)

Anlattım ya kız yukarda

Her şey marka olmasın yani bir şey olmaz

Hatta markalarda bile iki uçta fiyatlar var

3 yıl önce baza ve yatak aldım benimki 1500 tl idi aynı markada 400 tl te de vardı

Uygunundan alacaksın en kalitelisi bile artık evladiyelik değil tüketim toplumu 5 yıldan sonra dağılıyor eşyalar

[QUO29"]Eğer lojman olmazsa ben de sizin gibi düşündüm :)[/QUOTE]
Allah hayirla tamamlasin canim benim.Su akar yolunu bulur biraz birwz birikimle yavas yavas yaparsin insallah istediklerini

Back