- 18 Ekim 2015
- 330
- 211
- 23
İyi akşamlar hanımlar,ablalarım,arkadaslar... konu sevgilimin evlilik istegi ve benim bu konu hakkındaki kararsızlığım. İkimiz de universite öğrencisiyiz. Aileler birbiriyle tanışmadi ama biz birbirimizin ailesiyle tanıştık. 1 yil 4 aydır birlikteyiz .sevgilim şimdi yüzük takalim okul biter bitmez evleniriz diyor. Geleceği olan bir bölümde okuyor, yabancı dili var, notları parlak ,iyi yerlerde staj tarzı ön çalışma yaptı Allah da nasip ederse is bulmam çok uzun sürmez, askerlikte kısa dönem olur yüksek ihtimalle Universite mezunuyum , hemen evleniriz hiç değilse bi söz veya nisan takalim şimdi diyor. Ailesi de ne zaman kızın ailesiyle tanısacaz davet etmiyorlarmiynis bizi vs diyormus. Bense tereddüt ediyorum. Acaba evlenmek istiyor muyum diyorum. Onunla ilgili değil onu çok seviyorum ama acaba evlilik çocuk vs istiyo muyum tereddutteyim. Ailemle cok mutluyum ama tutucu bi aile acaba birilerine bağlı olmadığım bi hayat beni daha mı çok mutlu eder diye düşünüyorum. Annem babamin yaninda cok Pasifti şu an ayrilar, sevgilim hic ataerkil biri degil ama iste acaba annemle babamin ornegi beni korkutuyor mu ki turkiyede ataerkil duzen ornegi cok. Küçükken bile dermisim ben Karı - anne olmicam dünyayı gezicem is kadını olucam evlenmicem vs dermisim annem de böyle diyenler ilk evlenir dermis. Sevgilim hep hayaller kuruyor en az 2 çocuğumuz olur küçük ama temiz bi ev kiralariz birlikte yaslaniriz çocuğuma karima âşık olurum ben bi ömür vs diyor böyle güzel hayaller kurunca hoş ama evlilik de ciddi bi iş. Sevgilimi seviyorum sorumlu bi insan güveniyorum ben de sorumluyumdur evliliğin sorumlulugunu alırız belli ama işte tereddutler... yorumlarınız nelerdir bu konu hakkında?