Mrb hanımlar,eş adayını beğenmeyen,ısınmadan ne bileyim etkilenmeden evlilik kararını verip sonradan mutlu olan var mı..zamanla seversin diyorlar olur mu bole bişe yaşayanınız var mı...şimdiden teşekkürler..
BAKIN SEVMİYORSANIZ ZOR AYRICA ONUNHAKKINA DA GİRİYORSUNUZ.
her insanın evlilikten beklentisi vardır farklı farklı
erkek :
güzel olsun alımlı olsun huyu güzel olsun hani oturup kalkması vs düzgün edepli olsun vs.
bazıları evde iyi yemek yapsın temiz olsun titiz olsun beni yatakta memnun etsin (ki bakın mutlu demiyorum
bazısı ister anneme babama hizmet etsin onlara çocuk doğursun arada da bana baksın.
kimi erkek vardır beni sevsin çok sevsin (ki bu benim eşimdir :) hep der ailemde sevgi görmedim senden tek istediğim beni sev beni çok sev değişik bi durum ama...)
kız :
zengin olsun iyi bir işi mesleği olsun.
yakışıklı olsun karizmatik olsun .
iyi bir eş olsun iyi bir baba olsun benim anneme babama iyi davransın .
yada belki çok farklı istekleri vardır aklıma bu geldi.
siz ne istiyorsunuz sizin isteklerinize cevap verecek mi
o sizden ne istiyor siz onun isteklerine cevap verebilecek misiniz.
tanıdığım bir kadın var 50 li yaşlarında köy yerinde doğum büyüyen köy dışına çıkmamış bir kadın köye gelen öğretmenle evleniyor. diyor ki eşi" ben ev işi falan yapamam benim alacağım hanım her evişini yapsın benden beklemesin"ki evliliği boyunca da böyle bir odun kırmamış köy yerinde bir çivi çakmamış evine evin odununu dahi kadın tek başına dağdan getirtir kömür olur kömürlüğe taşır yemek çamaşır bulaşık ve erkeğin babasının tarlaları olduğu için de eşi onların köyüne bırakıp orda evinden uzak günlerce bağ bahçe tarım işlerini yapar. ve bu kadın bu adamı sevmemiş eh öğretmen rahat edeyim diye evlenmiş . evlenmiş te aklı hala bekarken konuştuğu adamda 30 yıl geçse de hala o adamın adını sayıklar kız torunu var kız torununa aşık olduğu adamın adıyla hitap eder. evliliği de zor geçmiş eş titiz gece yayına bile yatmadığı çok olmuş. hala evliler aynı evdeler torun torbaya karıştı ama sonuç ikiside bir ömür mutsuz
DEĞER Mİ Bİ RAHAT YAŞAMAK İÇİN ....Kİ BUNDA RAHATLIK TA YOK