evlilik kararım..

Bir kere ısınmadın mı o adam ağzında kuş dahi tutsa sen onu sevemezsin canım.Neden bu kadar baskı halindesin anlayamadım.Evlenmiyorum de ne olacak sanki
Çalişmıyorum ve sürekli evdeyim ,işim olmayınca heralde göze batıyorum,benden küçük kuzenlerim evleniyor diye bana da olsun artık diye baskı yapılıyor,bende saygılı olayım susayım diyince iyice tepeme çıkıyolar,aslında pek beni anlayanda yok ailemde,karşi taraftan da aşırı bi ilgi istek,olunca bazen çıldıracak gibi oluyorum,ama yapamıcam yani onu biliyorum,biraz,da olsa beğenerek hoşlanarak evlenmek istiyorum,yalnış mi düşünüyorum...

eğer mümkünse nişanı evliliği falan bir kenara bırakıp bir süre tanımaya çalışın. kaç yaşındasınız ? evlilik kararı için hiçbiryaş geç değldir bence. seveceğiniz biri çıkana kadar bekleyin derim, çıkmazsa da evlenmezsiniz :)
Ben 26 yaşindayım,uzattım biraz daha tanıyalım diye sureyi,çünkü içimden gelmedi..

Çalişmıyorum ve sürekli evdeyim ,işim olmayınca heralde göze batıyorum,benden küçük kuzenlerim evleniyor diye bana da olsun artık diye baskı yapılıyor,bende saygılı olayım susayım diyince iyice tepeme çıkıyolar,aslında pek beni anlayanda yok ailemde,karşi taraftan da aşırı bi ilgi istek,olunca bazen çıldıracak gibi oluyorum,ama yapamıcam yani onu biliyorum,biraz,da olsa beğenerek hoşlanarak evlenmek istiyorum,yalnış mi düşünüyorum...
Bilemiyeceğim baskı için evlenmek çok iyi bir sonuç getirmez.

Bir an önce işe girmeyin deneyin. İşe girince de bağımsız kendi hayatınızı kurarsınız ya yalnız, ya bir arkadaşınızla, ya da anneniz sizle kalır. İşe girince istemiyorum dersin kararlarınıza daha çok saygı duymaya başlarlar. Ama acele edip sakın evlenmeyin bence.

evleneceğinize çalışsanız nasıl olur ki? en ağır iş bile sevilmeyen bile yapılan evlilikten daha mutlu eder gibime geliyor.

Böyle düşünen anneye yazıklar olsun kusura bakmayın. Kendi mutsuzsa kızı da mutsuz olsun, o zaman mi kendini iyi hissetcekmis. Evlenmeyin.

Geçen salı yüzük takılacaktı çok zor durumda kaldım ama yapamayacağımı anladım çok üzüldüm,bir anda karar verdim içim istemiyorum diye bağırıyodu,o kişiye söyledim olmayacağını ,kendisi şaşırdı o kadar kesin görüyordu ki ,ailesi de çok aceleciydi çok üstüme geliyolardı,ben de bu aceleci tavrı ve kesin olacak diye görmelerini bahane ettim ve olmayacak dedim,şu an çok kötü sözler duyuyorum yine buna da bi bahane buldun,kaç yaşına geldin vs..vs..ama iç huzurum rahat kurtuldum her şeye rağmen..

Sakın hayatını curutme sevmediğin bi adama asla değmez evlilikte ki karsılacgn sorunlar ancak ve ancak aşk sevgi ile aşılır.ve cinsellik boyutunu dusunemıyorum bile kabus gibi miden kaldırmaz tahammul edemezsin dokunmasına

X