Kendisinden korkuyorsan hemen şikayetçi ol. Bu zamanda bunları biz mi öğretecez anlamadım ki.Yazmayı unutmuşum, ayrılmayı denedim, işinden dolayı gelemeyeceği bir zamanda işyerimde buldum onu, bu hareketlerine ister istemez kapıldım, sanırım takıntılı oldu ., oysa ailesine de bir ara görüşmüyoruz demiş.
Kızlar beni görseniz, asla ona onun o patavatsız konuşmasına sinirlerine layık görmezsiniz, araştırma görevlisi olmayı bile es geçtim sırf onun için, ama bi bağ var neden anlamıyorum alınyazım buymuş düşüncesi var saçmalıyorum. Piskolojik siddetine , küfürlerine annem şahit olduğu için zaten razı değil, ayrılıyım desem bilmiyorum bikez yaşanacak her şeyi onunla yaşadım...
Korkuyorsanız uzaklaştırma kararı çıkarttırın. Sizi rahatsız etmeye devam ederse şikayetçi olun. Mesleğinden olmamak için korkar geri çekilirYazmayı unutmuşum, ayrılmayı denedim, işinden dolayı gelemeyeceği bir zamanda işyerimde buldum onu, bu hareketlerine ister istemez kapıldım, sanırım takıntılı oldu ., oysa ailesine de bir ara görüşmüyoruz demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?