Kopamamak. Bağımlılık. Alışkanlık. Ayrılamıyoruz. Mutlu olmanın anlaşmanın geçinmenin yollarını arıyoruzolmaz o iş. ayrıl bence. zaten sorunlu bi ilişkiniz varmış, neden uzatıyosunuz ki.
Kopamamak. Bağımlılık. Alışkanlık. Ayrılamıyoruz. Mutlu olmanın anlaşmanın geçinmenin yollarını arıyoruz
Bir daha düzelmeyeceğiz gibi duruyor sanırımUzatmaları oynaya oynaya nereye kadar. Olmaz bu iş
Yap boz parçalarını yerine koymak gibi değil de yırtılan sayfaları yapıştırmak gibi düşünün. Eğreti duracak yani. Bence bu insanla, sizin hayatınızda olmasını istediğiniz insan aynı kişi değil. O yüzden olmaz bu iş diyorum.Bir daha düzelmeyeceğiz gibi duruyor sanırım
Onu da sordum. Yine evleniriz napalım yapcak bir şey yok dediAtansan hemen yazina evlenecekmiymiscidden sevgi falan yalan olmus varsa yoksa çıkarlar... sizinki alişkanlık...uymuyorsa zorlamaya gerek yok ... atanma artik kolay degil atanamazsaniz ne olacak
Evet değil. Ama bu sevgi var ya, bu içimden atamadığım. Yapamıyprum yani. İki kişi birbirini seviyorsa neden ayrılmak zorunda olmalı ki. İlla zorluyorumYap boz parçalarını yerine koymak gibi değil de yırtılan sayfaları yapıştırmak gibi düşünün. Eğreti duracak yani. Bence bu insanla, sizin hayatınızda olmasını istediğiniz insan aynı kişi değil. O yüzden olmaz bu iş diyorum.
Beni sevmiyor gibi mi duruyorbu adam mı sana devamlı evlenelım diyor ,
bu adam senle evlenmez canım , zaten birbirinize hiç uymuyorsunuz
Sevgi istikrar ve fedakarlık ile beslenmez mi? Vaktinizi bu adamın size fedakarlık yapacağı ve istikrarlı konuşacağı zamanı beklemekle mi gecireceksiniz. Sevgi dediğiniz tükenmez kalem değil ki sürekli devam etsin. Bir süre sonra siz de karşılık alamayınca yeterli fedakarlığı göremeyince sevgiyi hissetmeyeceksiniz. Giden vaktinize yazıkEvet değil. Ama bu sevgi var ya, bu içimden atamadığım. Yapamıyprum yani. İki kişi birbirini seviyorsa neden ayrılmak zorunda olmalı ki. İlla zorluyorum
Motordan korkuyorumEvli adam gece 3te de evde olabilir. Ama ne sıklıkta? İki gecede bir olmaz da, ayda bir olabilir mesela.
Bir de erkek arkadaşın motoruna kız arkadaşını da alıp gezmek ister. Bebek olana kadar hayat motorla gayet güzel geçer bence.
bu nedir ya nasıl bir cümledir aklım almıyor. sen de mutlu et beni nedirSen de mutlu et o zaman beni motorumu kıskanmak zorunda kalma dedi
Sevgi fedakarlıksa iki taraf da yapacak. Sen de o da...Motordan korkuyorumarabalardan bile korkan biriyim. Bu konuda garip bir fobim var.motor sevgisi yeni çıktı. Yani grçicidir diye umuyorum da bilemiyorum
Onun fedakar olmadığını mı düşündünüz? Ben de böyle dedim çok kere .sonra kendimi suçladım durdum. Takıntılısın, abartıyorsun,sıkıp bunaltıyorsun,yoruyorsun diye diye hep kendimi suçladım. Hep eksik ve kusurlu buldum.anormal buldum kendimi. Belki de sizin dediğiniz gibi olur. Umarım da olur. Ben vazgeçebilen olurumSevgi istikrar ve fedakarlık ile beslenmez mi? Vaktinizi bu adamın size fedakarlık yapacağı ve istikrarlı konuşacağı zamanı beklemekle mi gecireceksiniz. Sevgi dediğiniz tükenmez kalem değil ki sürekli devam etsin. Bir süre sonra siz de karşılık alamayınca yeterli fedakarlığı göremeyince sevgiyi hissetmeyeceksiniz. Giden vaktinize yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?