• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik istemiyormuş...

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
31
Bir küs bir barışık 4 yıldır süren bir ilişkim var. Bir yıl kadar ciddi bir ayrılık yaşadık. Sonra yeniden başladık. Her şey güzel gidiyodu ki karşımda değişmiş birini buldum. Yeni sorunlar çıktı ortaya.yine ayrılalım dedik derken yanıma geldi görüştük konuştuk kopamadık. şimdi size anlatayım.

Kendisi 28 yaşında, ben 24. Askerliğini yapmış,mesleği var.bense kpss hazırlığı içindeyim daha bir mesleğim yok. Bu sene benim için oldukça stresli atancam mı nolcak diye geriliyorum ve bu ilişkime de yansıyor. Sevgilim özgürlüğğne aşırı düşkün. Sürekli tatil planları yapar erkek arkadaşlarıyla. Motoruna biner dağ bayır gezer geceleri döner evine. Çadır kurar,kamp kurar. Yani doğayı gezmeyi fazka seviyor. Ve ben bunu kıskanıyorum. Motorunu bile kıskanıyorum. Bu kadar çok gezmesi batıyor bana.gezmeyi sevdiği kadar beni sevmiyor sanki. Ben de yine mi dağ bayır dediğimde sıkma beni diyor.hattab bir keresinde o motoru senin yüzünden aldım. Kavga ettik mutsuz oldum ben mutsuz olamam dedim kendimi mutlu etcek bir şey yaptım. Sen de mutlu et o zaman beni motorumu kıskanmak zorunda kalma dedi.

Geçen gün yanıma geldi. Böyle laflarında 34 ümde falan evlenirim demeye başladı duruo dururken. Evlilik delisi değilim ama rahatsız oldum. Ben de konuştum açık açık evlilik konusunu. Bana "evlenmek bütün hayatımı elimden alacak gibi hissediyorum, baksana sen bana ayak uydurmuyorsun,motorumdan bile rahatsızsın .özgürlüğüm kısıtlanacak, hele de konu sensen. İnan bir gün evlenirsem o kız sen olacaksın ben hep seni yanımda istedim ama ben buna birkaç yıl hazır değilim. Bırak bekarlığımı biraz daha yaşayayım. Bu kız meselesi değil gezmek çadır kurmak dağlara çıkmak istiyorum. Üstelik atanman lazım bi düzen bi hazırlık lazım. Atan hemen yazına evleneyim" dedi.

Sanırım kafası çok karışıktı. Bir ara belki de eş seçiminde yanlış yapıyoruz. Birbirimize göre değiliz ama senden kopamam yapamam sensiz dedi.

Çok konu açtım buraya hep farklısınız olamz bu iş dendi. Arkadaşlar ben iş hayatına atıldığım vakit ona bu kadsr bağımlı olmayacağımı, sıkmadan özgür bırakacağımı biliyorum. İşsizlikten buna sardım resmen. Ama şunu sormak istiyorum size. Bu düşüncede bi insanla evlenilir mi? Yani bu kadar özgürcü.. Evli arkadaşları var neymiş gece 3 te eve döndüğü zamanlar oluyormuş bunu benle yapamazmış. Üçte evde mi olunur?bana mı absürt bu.. Ya çok sıktığım için mi böyle oldu anlamıyorum. Bana sürekli evlenelim derken böyle cümleler kurmasını aklım almıyor. Benden emin değil sanırım. Mesela defi ki bu ysz senke gezelim motorla dedi. Ben motora falan binmem dedim bak işte dedi. Ya ama 28 yaşındasın böyle havai serseri gibi davranmıyor mu sizce de?

Sorun ben de mi diye düşünğyorum. Motorunu gezmesini arkadaşlarını kıskanmam anormal mi? Bu bende değişebilir mi? Bazen oyaladığını, vakit geçirdiğini düşünüyorum. Sizce dışarıdan nasıl gözüküyor? Tablo bu..

Kopamamak. Bağımlılık. Alışkanlık. Ayrılamıyoruz. Mutlu olmanın anlaşmanın geçinmenin yollarını arıyoruz

4 senemi heba ettim, biraz daha edeyim diyosan devam.

ikinizde de hatalı noktalar var, birbizinize uygun değilsiniz.

Bir daha düzelmeyeceğiz gibi duruyor sanırım :KK43:
Yap boz parçalarını yerine koymak gibi değil de yırtılan sayfaları yapıştırmak gibi düşünün. Eğreti duracak yani. Bence bu insanla, sizin hayatınızda olmasını istediğiniz insan aynı kişi değil. O yüzden olmaz bu iş diyorum.

Atansan hemen yazina evlenecekmiymis :KK45: cidden sevgi falan yalan olmus varsa yoksa çıkarlar... sizinki alişkanlık...uymuyorsa zorlamaya gerek yok ... atanma artik kolay degil atanamazsaniz ne olacak :ıslık:
Onu da sordum. Yine evleniriz napalım yapcak bir şey yok dedi

Yap boz parçalarını yerine koymak gibi değil de yırtılan sayfaları yapıştırmak gibi düşünün. Eğreti duracak yani. Bence bu insanla, sizin hayatınızda olmasını istediğiniz insan aynı kişi değil. O yüzden olmaz bu iş diyorum.
Evet değil. Ama bu sevgi var ya, bu içimden atamadığım. Yapamıyprum yani. İki kişi birbirini seviyorsa neden ayrılmak zorunda olmalı ki. İlla zorluyorum

Siz olmazsınız bu çok net belli

Evli adam gece 3te de evde olabilir. Ama ne sıklıkta? İki gecede bir olmaz da, ayda bir olabilir mesela.

Bir de erkek arkadaşın motoruna kız arkadaşını da alıp gezmek ister. Bebek olana kadar hayat motorla gayet güzel geçer bence.

Evet değil. Ama bu sevgi var ya, bu içimden atamadığım. Yapamıyprum yani. İki kişi birbirini seviyorsa neden ayrılmak zorunda olmalı ki. İlla zorluyorum
Sevgi istikrar ve fedakarlık ile beslenmez mi? Vaktinizi bu adamın size fedakarlık yapacağı ve istikrarlı konuşacağı zamanı beklemekle mi gecireceksiniz. Sevgi dediğiniz tükenmez kalem değil ki sürekli devam etsin. Bir süre sonra siz de karşılık alamayınca yeterli fedakarlığı göremeyince sevgiyi hissetmeyeceksiniz. Giden vaktinize yazık

Evli adam gece 3te de evde olabilir. Ama ne sıklıkta? İki gecede bir olmaz da, ayda bir olabilir mesela.

Bir de erkek arkadaşın motoruna kız arkadaşını da alıp gezmek ister. Bebek olana kadar hayat motorla gayet güzel geçer bence.
Motordan korkuyorum :( arabalardan bile korkan biriyim. Bu konuda garip bir fobim var.motor sevgisi yeni çıktı. Yani grçicidir diye umuyorum da bilemiyorum

Ortak ilgi alanlarınızın olması iyi olurdu tabiki, bütün çiftler ortak ilgi alanlarına sahip diye bir şey de yok fakat orta yolu buluyor insanlar. Siz çift olarak orta yolu bulamamışsınız. Motor kullanmasını ve doğada gezmesini ‘serserilik’ olarak algılıyorsanız zaten olmaz bence. Erkek arkadaşınız aranızdaki farkı görmeye başlamış bundan sonraki aşamada o kabullenme evresine geçecek.

Sevgi istikrar ve fedakarlık ile beslenmez mi? Vaktinizi bu adamın size fedakarlık yapacağı ve istikrarlı konuşacağı zamanı beklemekle mi gecireceksiniz. Sevgi dediğiniz tükenmez kalem değil ki sürekli devam etsin. Bir süre sonra siz de karşılık alamayınca yeterli fedakarlığı göremeyince sevgiyi hissetmeyeceksiniz. Giden vaktinize yazık
Onun fedakar olmadığını mı düşündünüz? Ben de böyle dedim çok kere .sonra kendimi suçladım durdum. Takıntılısın, abartıyorsun,sıkıp bunaltıyorsun,yoruyorsun diye diye hep kendimi suçladım. Hep eksik ve kusurlu buldum.anormal buldum kendimi. Belki de sizin dediğiniz gibi olur. Umarım da olur. Ben vazgeçebilen olurum

Back