Evlilik insanı olmamam ve yalnız ölmekten korkmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni birisi ile denersin.Ayrilmana sevindim çünkü sana göre biri değildi.Karakter olarak değilde başka yönden.

26 yaşındayken ben de iki ayda bir biriyle tanışıyordum. Neden iki ayda bir, çünkü bir ay görüşüp bu olmayacak deyip önümdeki maçlara bakıyordum. Bu yaşlar böyledir. Adayların ihtimallerin ardı arkası kesilmez. Sen de tabii zaten popülerim dersin kafan rahattır. Ama bir süre sonra talip kalitesi düşmeye başlar. Bu tabii özellikle taşrada böyledir. Metropoldeki yaşamı çok kestiremiyorum… o yüzden hazır adaylar çokken hangisinde neyi beğendiğini veya beğenmediğini ve aradığın kriterleri (burnunu kafdağına kaldırmadan, akıl mantıktan ayrılmadan) belirlemen gerekir. Şansın bahtın açık olsun

Aşık olmamissindir. Kendine zaman tanı. Doğru zamanda doğru insani görünce gözünün ustundeki kasa gurbaneee gurbaneee diye dolanirsin

27 yaşındayım aslında. Telaş gibi değil ama herkes bunu sanki bir eksiklik olarak görüyor. Ve ben de yaşım ilerledikce daha çok seçici olduğumu düşünüyorum.
Daha yaşın genç Burhan. 35’te telaşa kapılırsın. Ama bu arada imkanın varsa kesinlikle yumurtalarını dondur.
Ben ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. “Ölüm bizi ayırır” derdim ama gel gör ki 15 senenin arkasında el elde, baş başta bir başıma kaldım. 2. Evliliğimi 4 sene sonra yaptım.
Türkiye’de evlilik çok zor. Türk erkeklerinin çoğu arıza. Şimdi bunlara bir de hayat pahalılığı eklendi. İnsanlar kendini zor geçindirirken nasıl çoluğa çocuğa karışsın.
Çok içine sinen biri yoksa zaten evlenme daha. Yapı olarak genelde neşeli, herşeyi espriye vuran biri gibisin. Böyle olmanda senin için iyi. Çok duygusal olmak ilişkilerde yorucu, yıpratıcı.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah hayat boyu böyle neşeli kalırsın

Teşekkür ederim o kadar haklısınız ki. Ben de sizi takip ediyorum çocuklarınızla inşallah çok mutlu günler görürsünüz.

Kocayı buldun da osurmayanını arıyorsun Burhan.

Yol verdin mi adama şimdi,yoksa nişanlılık devam mı

Kendin diyorsun geç evlenmiş ama yalnız kalmış.
Yalnız kalacağın varsa istersen 7 kocalı hürmüz ol.
O kader yaşanacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…