• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik insanı olmamam ve yalnız ölmekten korkmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burhancigim, zerreye katılmakla beraber;
Sen tam evlilik insanisin ve evlenmek istiyorsun ama maalesef evlenmek isteyen erkek yok artık.
Cunku hayat extrem bir sekilde pahali ve erkekler bu yukun altina girmeyi kesinlikle istemiyor artik.
Uzgunum.
O yuzden hicbir erkek sana evlenilecek erkek gibi gelmiyor çünkü istemiyorlar🥲

Burhancigim, zerreye katılmakla beraber;
Sen tam evlilik insanisin ve evlenmek istiyorsun ama maalesef evlenmek isteyen erkek yok artık.
Cunku hayat extrem bir sekilde pahali ve erkekler bu yukun altina girmeyi kesinlikle istemiyor artik.
Uzgunum.
O yuzden hicbir erkek sana evlenilecek erkek gibi gelmiyor çünkü istemiyorlar🥲
Ya da bence benim çevrem çok yanlış ya. Bulunduğum çevre kısıtlı ondan istediğim kriterdeki biri yok gibi . Hayat pahalılığı da etken tabiki ama bu herkes için geçerli değil Amerika'ya gidip wagyu steak yiyenlerden eksiğimiz yok çok şükür. 😁😁😁

Şimdi okumuş kız, işini gücünü de eline almış ne düşünecek bu saatten sonra, çok normal koca düşünmesi herkes aile kurmak isteyecek normali bu zaten. Anormali okumadan çalışmadan kociş peşine düşmek, neyse. Sorun evlilik insanı deyince aklına ne geliyor önce onu anlat. Seni geren şey bunun içinde bana kalırsa. Mükemmelliyetçilik zor ama aşık olunca da her şey gözüne batmıyor. Eskiden ay hayatta çekilmez dediğim şeyler bugün nişanlım yapınca ayyy çok tatlı falan oluyor 😂 olay idealine uyanı bulmak değil bana kalırsa ideal algını yerlebir edeni bulabilmek, birini gerçekten olduğu haliyle sevip kabul etmek.

Ya da bence benim çevrem çok yanlış ya. Bulunduğum çevre kısıtlı ondan istediğim kriterdeki biri yok gibi . Hayat pahalılığı da etken tabiki ama bu herkes için geçerli değil Amerika'ya gidip wagyu steak yiyenlerden eksiğimiz yok çok şükür. 😁😁😁
yeni yerlere ortamlara gir bakalim hep çevreyle olmaz.

Bazen birini isteyip biri olup yakınlaşınca da boğuluyormuş, yutuluyormuş hissi... Gitgide seçici de oluyor insan, tahammül de azalıyor. Hele özgürlüğe alışıp para da kazanınca... Ye, iç, gez, takıl, eğlen. Olursa olur, olmazsa olmaz diye başlamak lazım. Her şeyin vakti var. İnş doğru insan çıkacak 💕

Kaçıngan bağlanan birisin .
Kaçıngan bağlananlar en ufak bir şeyi sorun edebiliyor soğuyor.
Özünde bağlanmaktan acı çekmekten korkmak var.
Daha karşına şöyle böyle biri çıkmamış ayaklarını yerden kesicek falan demicem.
Bence bu yapı kolay kolay değişmez.

Şimdi okumuş kız, işini gücünü de eline almış ne düşünecek bu saatten sonra, çok normal koca düşünmesi herkes aile kurmak isteyecek normali bu zaten. Anormali okumadan çalışmadan kociş peşine düşmek, neyse. Sorun evlilik insanı deyince aklına ne geliyor önce onu anlat. Seni geren şey bunun içinde bana kalırsa. Mükemmelliyetçilik zor ama aşık olunca da her şey gözüne batmıyor. Eskiden ay hayatta çekilmez dediğim şeyler bugün nişanlım yapınca ayyy çok tatlı falan oluyor 😂 olay idealine uyanı bulmak değil bana kalırsa ideal algını yerlebir edeni bulabilmek, birini gerçekten olduğu haliyle sevip kabul etmek.
Kocacı biri olsam hemen bulamaz mıyım atanmış öğretmen hemen hemen her meslek grubunun hayali. 😁😁 Sanırım şimdiye 40 kez evlenmiştim. Ama işte şuan kendi derdimi anlatamıyorum ki çünkü gerçekten psikolojik 😁😁 Umarım kusurlarıyla seveceğim biri çıkar teşekkür ederim. 💐

Kaçıngan bağlanan birisin .
Kaçıngan bağlananlar en ufak bir şeyi sorun edebiliyor soğuyor.
Özünde bağlanmaktan acı çekmekten korkmak var.
Daha karşına şöyle böyle biri çıkmamış ayaklarını yerden kesicek falan demicem.
Bence bu yapı kolay kolay değişmez.
Hah işte tam olarak anlatmak istediğim bu. Sanki yapısal bir şey ve değişmeyecek gibi. Yani biriyle evlenmiş olsam da değişmeyecek gibi.

Biraz klişe olacak ama kısmet bu işler. Belki de hiç aklında yokken biri çıkar ve hayatlarınızı birleştirmek istersiniz. Belki de sen teşebbüs etsen bile kaçıp gitmene izin vermez. Senden vazgeçmez, sen de buna kayıtsız kalamazsın😉

Hah işte tam olarak anlatmak istediğim bu. Sanki yapısal bir şey ve değişmeyecek gibi. Yani biriyle evlenmiş olsam da değişmeyecek gibi.
Değişmez bence evlensen de .
Ruhun özgür kalmak istiyor.
Hayır çok acayip bir şeymiş gibi neden insanlar algılıyor onu da anlamadım.
Çok evlilik delisi olan zaten bulur evlenir evlenmek zor değil.
Ben hiç evlenmedim ama benim nedenler kaçıngan bağlanan bir tip olmam değildi.
Hep olmayacaj insanların peşinde koşmamdı.
Aşırı seçici biriyim bide.
Yoksa herkes evlenir bir şekilde.

Değişmez bence evlensen de .
Ruhun özgür kalmak istiyor.
Hayır çok acayip bir şeymiş gibi neden insanlar algılıyor onu da anlamadım.
Çok evlilik delisi olan zaten bulur evlenir evlenmek zor değil.
Ben hiç evlenmedim ama benim nedenler kaçıngan bağlanan bir tip olmam değildi.
Hep olmayacaj insanların peşinde koşmamdı.
Aşırı seçici biriyim bide.
Yoksa herkes evlenir bir şekilde.
Şuan sende kendimi gördüm burcun ne

Evlilik insanı olmasanız bunu söylemeye gerek bile duymazsınız etrafınız da bunu bir söyler 2 söyler bakar ilgisi yok susar. Tam tersi misafirliğe gidip biz aksam bal börek pasta çikolata yemedik diyen çocuklar gibi geliyor böyle hissettiriyor. Belki gerçekten hiç bahsetmemek belki yeni çevre belki terapi iyi gelebilir

27 yaşındayım aslında. Telaş gibi değil ama herkes bunu sanki bir eksiklik olarak görüyor. Ve ben de yaşım ilerledikce daha çok seçici olduğumu düşünüyorum.
İnsanların dünyaya bakışı darsa 'oku, çalış, evlen, çocuk dogur, ev al, öl' kafasindaysa sen niye onlara uyuyorsun?
İnsan çevresindeki 5 kişinin ortalamasidir derler. O yüzden bakinca onlardan hiç bir farkı görünmüyor.
Ben senin yaşlarındayken (daha doğrusu senden birkaç yaş küçükken) hayalim olan Avrupa'yı gezmek için işten istifa etmiştim. O yaştan sonra dil öğrendim, o yaştan sonra yeni sevgililer edindim, o yaştan sonra yeni dostluklar kurdum, o yaştan sonra daha önce adını duymadığım şeyi hobim haline getirdim.
Yani neden yaşını ölmüş,bitmiş, her şeye geç kalacak olarak görüyorsun ki.
Koca koca koca
Ne var yani bu kocada? İlle olsun diye mi olacak? Salak salak konuşan insanlara da bu hakkı sen veriyorsun, sen susturmuyorsun, sende bu potansiyeli görüyorlar ondan diyorlar. Yoksa bana niye demiyorlar ? Hoş, deseler de göz devirir geçerim, cahil insanın - kendi hayatinda mutsuz olan insanın hayatım hakkında yorumlarini seyime takmam.
Bence senin sorunun bu
Gencecik, işi gucu yerinde kadinsin, beynin ne kadar kapı önünde oturup insanları cekistiren teyzelerin zihniyetiyle düşünüyor.
Yerinde olsam kendime uzaktan bakar ve kendimin daha iyi bir modeline ulaşmak için acil eylem planı hazırlardım

Şuan sende kendimi gördüm burcun ne
Bence senle benim durum farklı şekerim.
Oğlak burcuyum.
Ben kaçıngan değilim aksine kaygılı bağlanan bir tipim.
Benim olayım garip insanları hayatıma almam .
Yazsam roman olur o derece.
Bende de öyle bir durum oldu .
Ama senin durum farklı .
Sen bağlanmak istemiyorsun karşındaki kişinin en ufak haraketi batıyor soğuyorsun .
Issız adamın kadın versiyonu.
Var yani senin gibi kadınlar.
Benim arkadaslarımdan da var.
Özgür ruhlu kimseye ait olmayı istememek.
Kulağa garip geliyor belki ama var yani.

benim bu sitede en ilginç gördüğüm kişilerdensiniz (kötü anlamda demiyorum lütfen yanlış anlamayın) yani bence her şeyi şakaya vurarak kaçmaya çalışıyor sürekli gülerek hiç üzülmez, kırılmaz, güçlü imajı veriyor gibisiniz. Ama bence öyle değil.

Nişanlınızla arabada olan bi muhabbet vardı orda karşılıklı olarak aslında sizin de üslubunuzda karşınızdaki kişi sanki nişanlınız değil de öyle kankanız gibi bi cevap vermiştiniz🥹 bu arada haklıydınız😅 ama üslubunuz doğru değildi. Nişanlınızsa sanki yaşanmamış gibi olaya devam etmişti. O an mahçup olup rahatsızlığını dile getirse belki öyle kırıcı bir duruma da gelinmezdi.

sonuç olarak sevginizden emin olmadan bir yola çıkmıştınız hatanız burada. Umarım doğru kişiyle tanışırsınız. O zaman iyi ki bu saçmalıklara tahammül etmemişim dersiniz

Burhancigim evlilik gerçekten nasip. Nasibinde olan zamanı gelince seni öyle bir buluyor ki nasıl evlendiğini bile anlamıyorsun. Ben eşimle üniversitedeyken Akampus diye bir öğrenci sitesinde tanışmıştım ve muhabbeti çok güzel olmasına rağmen tipini hiç beğenmedim. 🤣 zaman içinde arkadaşça muhabbet ettik, sonra o göreve başladı ben nişanladim vs vs derken yıllar sonra tesadüfen denk geldik. Anlatsam roman olur o derece 😅 sadece zaman meselesi bu işler.

benim bu sitede en ilginç gördüğüm kişilerdensiniz (kötü anlamda demiyorum lütfen yanlış anlamayın) yani bence her şeyi şakaya vurarak kaçmaya çalışıyor sürekli gülerek hiç üzülmez, kırılmaz, güçlü biri imajı veriyor gibisiniz. Ama bence öyle değil.

Nişanlınızla arabada olan bi muhabbet vardı orda karşılıklı olarak aslında sizin de üslubunuzda karşınızdaki kişi sanki nişanlınız değil de öyle kankanız gibi bi cevap vermiştiniz🥹 bu arada haklıydınız😅 ama üslubunuz doğru değildi. Nişanlınızsa sanki yaşanmamış gibi olaya devam etmişti. O an mahçup olup rahatsızlığını dile getirse belki öyle kırıcı bir duruma da gelinmezdi.

sonuç olarak sevginizden emin olmadan bir yola çıkmıştınız hatanız burada. Umarım doğru kişiyle tanışırsınız. O zaman iyi ki bu saçmalıklara tahammül etmemişim dersiniz
Teşekkür ederim tanısan seversin 😁💐

Burhancigim evlilik gerçekten nasip. Nasibinde olan zamanı gelince seni öyle bir buluyor ki nasıl evlendiğini bile anlamıyorsun. Ben eşimle üniversitedeyken Akampus diye bir öğrenci sitesinde tanışmıştım ve muhabbeti çok güzel olmasına rağmen tipini hiç beğenmedim. 🤣 zaman içinde arkadaşça muhabbet ettik, sonra o göreve başladı ben nişanladim vs vs derken yıllar sonra tesadüfen denk geldik. Anlatsam roman olur o derece 😅 sadece zaman meselesi bu işler.
Kaç yaşında evlendin 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back