benim bu sitede en ilginç gördüğüm kişilerdensiniz (kötü anlamda demiyorum lütfen yanlış anlamayın) yani bence her şeyi şakaya vurarak kaçmaya çalışıyor sürekli gülerek hiç üzülmez, kırılmaz, güçlü biri imajı veriyor gibisiniz. Ama bence öyle değil.
Nişanlınızla arabada olan bi muhabbet vardı orda karşılıklı olarak aslında sizin de üslubunuzda karşınızdaki kişi sanki nişanlınız değil de öyle kankanız gibi bi cevap vermiştiniz
bu arada haklıydınız
ama üslubunuz doğru değildi. Nişanlınızsa sanki yaşanmamış gibi olaya devam etmişti. O an mahçup olup rahatsızlığını dile getirse belki öyle kırıcı bir duruma da gelinmezdi.
sonuç olarak sevginizden emin olmadan bir yola çıkmıştınız hatanız burada. Umarım doğru kişiyle tanışırsınız. O zaman iyi ki bu saçmalıklara tahammül etmemişim dersiniz