- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.135
- 468
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Kolay kırılan bir şey de değil kalın camMutfaklarında paralansın inşallah kız ne diyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay kırılan bir şey de değil kalın camMutfaklarında paralansın inşallah kız ne diyeyim
Yeni birisi ile denersin.Ayrilmana sevindim çünkü sana göre biri değildi.Karakter olarak değilde başka yönden.Evlilik insanı değilim kesinlikle. En mükemmel birini bile gözünün üstünde kaş var diye diye bırakıp gidebilirim. Bazen nedenlerini düşünüyorum bunun için yakın çevreme bakıyorum. Annem ve babamın evliliği gayet iyi gidiyor şiddet, hakaret hiç olmadı. Yaşadığım çevrede de boşanmak abes karşılanıyor. Yani iğrenç bir evliliği de olsa doğru düzgün boşanan yok. Aslında bundan da çekiniyor olabilirim.
Hâl böyleyken ne gibi bir travmam olduğunu düşünüyorum. Terazi burcu olmaktan desem ne alaka?
Biraz daha açayım, yeni bir ilişkiye başlarken ben bunu tahmini ne zaman bırakırım diye düşünüyorum çünkü en ufak olumsuz şey bile haneye eksi olarak yazılıyor. Bu eksiler birikip birikip bir gün "ben soğudum"a dönüşüyor. Başlamadan bitirmeyi düşünüyorum. Yani güvenli bağlanma yaşayamıyorum.
Kuzenlerin düğünlerinde pasta yemekten ciğerim soldu. Onla tanıştır yook, bunla tanıştır yook. Kendi çevreme bakıyorum yoook. Doktor desen o da yoooğk. Hoşçakal Kobe eti hoşçakal Michelin yıldızlı restoran. Evrene çarşaf çarşaf gönderdiğim enerjiler bence kalori olarak dönüyor.
Neyse şaka bir yana evliliği en çok yalnızlıktan korktuğum için yapmak istiyorum.
Şöyle ki halam çok geç evlilik yaptı ve eşi yakınlarda vefat etti. Geç evlilik yaptığı için çocuğu da olmadı. Şimdi saracağı tek biz kaldık. Bizi arar neden aramadığımız gelip gitmediğimizi sorarak dakikalarca yakınır. Hatta ağlar. Parası var harcayacak yeri yok. Pasiftir, gezip tozmaz. Onun gibi olmaktan korkuyorum açıkçası. Bir yandan da böyle bir şey için evlilik yapmak bana ve karşımdakine haksızlık olarak geliyor. Ama bir yandan da yanlış evlilik yapmaktan korkuyorum. E hani Burhan nişanlanıyordun? Vazgeçtim, nedeni eksilerin birikmesi. Ayy aman ne istediğimi bilmiyorum işte özeti bu. Psikolog arkadaşlar bana bir el atarsa sevinirim.
Borcam i acmamistir oda başkasına götürür.Nisanlimla ayrılırken onların aldığı bir tane kıyafeti evime getirmemeye özen gösterdim.Mutfaklarında paralansın inşallah kız ne diyeyim
Aşık olmamissindir. Kendine zaman tanı. Doğru zamanda doğru insani görünce gözünün ustundeki kasa gurbaneee gurbaneee diye dolanirsinEvlilik insanı değilim kesinlikle. En mükemmel birini bile gözünün üstünde kaş var diye diye bırakıp gidebilirim. Bazen nedenlerini düşünüyorum bunun için yakın çevreme bakıyorum. Annem ve babamın evliliği gayet iyi gidiyor şiddet, hakaret hiç olmadı. Yaşadığım çevrede de boşanmak abes karşılanıyor. Yani iğrenç bir evliliği de olsa doğru düzgün boşanan yok. Aslında bundan da çekiniyor olabilirim.
Hâl böyleyken ne gibi bir travmam olduğunu düşünüyorum. Terazi burcu olmaktan desem ne alaka?
Biraz daha açayım, yeni bir ilişkiye başlarken ben bunu tahmini ne zaman bırakırım diye düşünüyorum çünkü en ufak olumsuz şey bile haneye eksi olarak yazılıyor. Bu eksiler birikip birikip bir gün "ben soğudum"a dönüşüyor. Başlamadan bitirmeyi düşünüyorum. Yani güvenli bağlanma yaşayamıyorum.
Kuzenlerin düğünlerinde pasta yemekten ciğerim soldu. Onla tanıştır yook, bunla tanıştır yook. Kendi çevreme bakıyorum yoook. Doktor desen o da yoooğk. Hoşçakal Kobe eti hoşçakal Michelin yıldızlı restoran. Evrene çarşaf çarşaf gönderdiğim enerjiler bence kalori olarak dönüyor.
Neyse şaka bir yana evliliği en çok yalnızlıktan korktuğum için yapmak istiyorum.
Şöyle ki halam çok geç evlilik yaptı ve eşi yakınlarda vefat etti. Geç evlilik yaptığı için çocuğu da olmadı. Şimdi saracağı tek biz kaldık. Bizi arar neden aramadığımız gelip gitmediğimizi sorarak dakikalarca yakınır. Hatta ağlar. Parası var harcayacak yeri yok. Pasiftir, gezip tozmaz. Onun gibi olmaktan korkuyorum açıkçası. Bir yandan da böyle bir şey için evlilik yapmak bana ve karşımdakine haksızlık olarak geliyor. Ama bir yandan da yanlış evlilik yapmaktan korkuyorum. E hani Burhan nişanlanıyordun? Vazgeçtim, nedeni eksilerin birikmesi. Ayy aman ne istediğimi bilmiyorum işte özeti bu. Psikolog arkadaşlar bana bir el atarsa sevinirim.
Daha yaşın genç Burhan. 35’te telaşa kapılırsın. Ama bu arada imkanın varsa kesinlikle yumurtalarını dondur.27 yaşındayım aslında. Telaş gibi değil ama herkes bunu sanki bir eksiklik olarak görüyor. Ve ben de yaşım ilerledikce daha çok seçici olduğumu düşünüyorum.
Teşekkür ederim o kadar haklısınız ki. Ben de sizi takip ediyorum çocuklarınızla inşallah çok mutlu günler görürsünüz.Daha yaşın genç Burhan. 35’te telaşa kapılırsın. Ama bu arada imkanın varsa kesinlikle yumurtalarını dondur.
Ben ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. “Ölüm bizi ayırır” derdim ama gel gör ki 15 senenin arkasında el elde, baş başta bir başıma kaldım. 2. Evliliğimi 4 sene sonra yaptım.
Türkiye’de evlilik çok zor. Türk erkeklerinin çoğu arıza. Şimdi bunlara bir de hayat pahalılığı eklendi. İnsanlar kendini zor geçindirirken nasıl çoluğa çocuğa karışsın.
Çok içine sinen biri yoksa zaten evlenme daha. Yapı olarak genelde neşeli, herşeyi espriye vuran biri gibisin. Böyle olmanda senin için iyi. Çok duygusal olmak ilişkilerde yorucu, yıpratıcı.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah hayat boyu böyle neşeli kalırsın
Kocayı buldun da osurmayanını arıyorsun Burhan.
Yol verdin mi adama şimdi,yoksa nişanlılık devam mı
İyi bari adam senden kurtulmuş
Ailesiyle tanıştım ailesiyle tanıştı. Sonra ben sepet havası çektim.
Kendin diyorsun geç evlenmiş ama yalnız kalmış.Evlilik insanı değilim kesinlikle. En mükemmel birini bile gözünün üstünde kaş var diye diye bırakıp gidebilirim. Bazen nedenlerini düşünüyorum bunun için yakın çevreme bakıyorum. Annem ve babamın evliliği gayet iyi gidiyor şiddet, hakaret hiç olmadı. Yaşadığım çevrede de boşanmak abes karşılanıyor. Yani iğrenç bir evliliği de olsa doğru düzgün boşanan yok. Aslında bundan da çekiniyor olabilirim.
Acı ama gerçek. Bu doğru.İyi bari adam senden kurtulmuş
Çilemse çekerim, kaderimse gülerim, yolumsa giderimKendin diyorsun geç evlenmiş ama yalnız kalmış.
Yalnız kalacağın varsa istersen 7 kocalı hürmüz ol.
O kader yaşanacak
Enişte bey: - zartAcı ama gerçek. Bu doğru.