Evlilik insanı olmamam ve yalnız ölmekten korkmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeyi eve berjer almak gibi dusun
Alayim farklilik olsun dersin (evlenmek)
Alirsin oturmazsin oyle durur (monotonluk baslasin)
Arada ayagini carparsin falan (kavga hır gür)
Surekli yerini degistirirsin (bi seviyorum galiba dersin bi nefret edersin)
Sonra satsam mi acaba dersin ( ailesi iade kabul etmez uzaktan karisirlar ama)
Neyse arada lazim oluyor dursun dersin
Bi bakmissin yillar gecmis evli barkli sandalyeli olmussun (cocuklar)
Su an uydurdum hshdhsfhdjk

Teşekkür ederim şuana kadar gördüğüm en ilginç benzetme.

E çünkü işim gücüm var paramı kazanıyorum. Tek eksiğim bu gibi davranılıyor. Ben de bunu kendimce tiiye alıyorum. Herkes farklıdır. Ama bu konum ciddi.
Hayırlısı Burhancım, dilerim kalbinden geçen kişi karşına çıkar

Mükemmel açılım olmuş bayıldım

Anne babasının berbat evliliğine şahit olmuş
üste erken baba kaybı yaşamış
etrafında nerdeyse tüm evlilikler kötü olan
travmanın ağa babasını yaşamış
her meslek grubuyla evlilik ya da flört amacıyla görüşmüş
görüştürülmüş
ya terk etmiş ya terk edilmek için elinden geleni yapmış biri olarak şunu söyleyim
eşimle evlenmeye karar verdiğimde gidip çeyiz bakmaya başlamış benden ümidi kesen annemi şoka sokmuştum
zira 34 yaşında evlenmeye karar verdim
eşim dünyanın en mükemmel insanı değildi çok daha iyileri ile karşılaştım ama onu seçtim ve kabullendim
bu işin bir matematiği yok bence gönül kimi severse güzel odur. zamanı herkes için farklıdır

ne mutlu peki şuan mutlu musunuz evliliği tavsiye eder misiniz

ne mutlu peki şuan mutlu musunuz evliliği tavsiye eder misiniz
aynı evde aynı kültürde yaşadığın aynı anne babadan olan kardeşinle yeri geliyor anlaşamıyorsun. cinsiyeti ve önceki yaşantısı senden farklı bir insanla tamamen hemfikir olman mümkün değil. burda ölçüt gerçekten karşılıklı sevgi ve saygı olması. o şekilde tolere edilebilir birçok şey
benim bakış açımda yaşantım ve gözlemlerimle vardığım sonuç
evlilik insanın cenneti de olabilir cehennemi de. bu nedenle mantık gözü kapalı olmayan sevgiyle yapılan evlilikler kesinlikle yaşanması gereken birliktelikler bence. evliliği kesinlikle tavsiye ediyorum fakat bahsettiğim koşulları sağlaması şartıyla

Olurmu çift maaş olmaj isteyen erkek çok

Burhan senin nişanlın yok muydu zaten şimdi niye inşallah gönlüne göre biri çıkar diyenlere amin diyorsun anlamadım çıkmış nişanlanmışsın işte.

Atanmış öğretmen sadece nasıl desem böyle ört seviye erkeklerin hayali. Hani adam da kamuda memurdur muhafazakar bir hayatı vardır evleneyim çocuk yapayım yıllık izinlerde annelere gideriz tarzı erkeklerin hayali atanmış öğretmen.
Ama anladığım kadarıyla siz o kafada bir insan değilsiniz. İstediğiniz hayat ve bulunduğunuz yer birbiriyle uyumlu değil. Atama usulü meslek sahiplerinin makus kaderi bu sanırım.
Şayet bulunduğunuz ortamı değiştirirseniz sevebileceğiniz birileriyle tanışacağınızı düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…