- 17 Temmuz 2021
- 6.859
- 22.371
- 298
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Teşekkür ederim şuana kadar gördüğüm en ilginç benzetme.Evlenmeyi eve berjer almak gibi dusun
Alayim farklilik olsun dersin (evlenmek)
Alirsin oturmazsin oyle durur (monotonluk baslasin)
Arada ayagini carparsin falan (kavga hır gür)
Surekli yerini degistirirsin (bi seviyorum galiba dersin bi nefret edersin)
Sonra satsam mi acaba dersin ( ailesi iade kabul etmez uzaktan karisirlar ama)
Neyse arada lazim oluyor dursun dersin
Bi bakmissin yillar gecmis evli barkli sandalyeli olmussun (cocuklar)
Su an uydurdum hshdhsfhdjk
Hayırlısı Burhancım, dilerim kalbinden geçen kişi karşına çıkarE çünkü işim gücüm var paramı kazanıyorum. Tek eksiğim bu gibi davranılıyor. Ben de bunu kendimce tiiye alıyorum. Herkes farklıdır. Ama bu konum ciddi.
Teşekkür ederim nerelerdesin ya görünmüyorsunHayırlısı Burhancım, dilerim kalbinden geçen kişi karşına çıkar
Mükemmel açılım olmuş bayıldımEvlenmeyi eve berjer almak gibi dusun
Alayim farklilik olsun dersin (evlenmek)
Alirsin oturmazsin oyle durur (monotonluk baslasin)
Arada ayagini carparsin falan (kavga hır gür)
Surekli yerini degistirirsin (bi seviyorum galiba dersin bi nefret edersin)
Sonra satsam mi acaba dersin ( ailesi iade kabul etmez uzaktan karisirlar ama)
Neyse arada lazim oluyor dursun dersin
Bi bakmissin yillar gecmis evli barkli sandalyeli olmussun (cocuklar)
Su an uydurdum hshdhsfhdjk
Dertler derya olunca biraz içime kapandım gibi,burda toplarım yeniden ,Sensiz olmuyorTeşekkür ederim nerelerdesin ya görünmüyorsun
Amaaan salla dertleri canım 3 günlük dünya. Umarım halletmişsindir.Dertler derya olunca biraz içime kapandım gibi,burda toplarım yeniden ,Sensiz olmuyor
Halletmesemde boşveriyom,dediğin gibi üç günlük dünya,burası var harikayız kızlar gücü destek ekibi kkAmaaan salla dertleri canım 3 günlük dünya. Umarım halletmişsindir.
ne mutlu peki şuan mutlu musunuz evliliği tavsiye eder misinizAnne babasının berbat evliliğine şahit olmuş
üste erken baba kaybı yaşamış
etrafında nerdeyse tüm evlilikler kötü olan
travmanın ağa babasını yaşamış
her meslek grubuyla evlilik ya da flört amacıyla görüşmüş
görüştürülmüş
ya terk etmiş ya terk edilmek için elinden geleni yapmış biri olarak şunu söyleyim
eşimle evlenmeye karar verdiğimde gidip çeyiz bakmaya başlamış benden ümidi kesen annemi şoka sokmuştum
zira 34 yaşında evlenmeye karar verdim
eşim dünyanın en mükemmel insanı değildi çok daha iyileri ile karşılaştım ama onu seçtim ve kabullendim
bu işin bir matematiği yok bence gönül kimi severse güzel odur. zamanı herkes için farklıdır
aynı evde aynı kültürde yaşadığın aynı anne babadan olan kardeşinle yeri geliyor anlaşamıyorsun. cinsiyeti ve önceki yaşantısı senden farklı bir insanla tamamen hemfikir olman mümkün değil. burda ölçüt gerçekten karşılıklı sevgi ve saygı olması. o şekilde tolere edilebilir birçok şeyne mutlu peki şuan mutlu musunuz evliliği tavsiye eder misiniz
Olurmu çift maaş olmaj isteyen erkek çokBurhancigim, zerreye katılmakla beraber;
Sen tam evlilik insanisin ve evlenmek istiyorsun ama maalesef evlenmek isteyen erkek yok artık.
Cunku hayat extrem bir sekilde pahali ve erkekler bu yukun altina girmeyi kesinlikle istemiyor artik.
Uzgunum.
O yuzden hicbir erkek sana evlenilecek erkek gibi gelmiyor çünkü istemiyorlar
Evet gerçekten bazıları bunun için tanışmak istiyor. Çantayı kafasına yapıştırıp kellesini uçurmak istiyorumOlurmu çift maaş olmaj isteyen erkek çok
31.5Kaç yaşında evlendin
Tam okumamışsın o zaman pisi pisi.Burhan senin nişanlın yok muydu zaten şimdi niye inşallah gönlüne göre biri çıkar diyenlere amin diyorsun anlamadımçıkmış nişanlanmışsın işte.
Atanmış öğretmen sadece nasıl desem böyle ört seviye erkeklerin hayali. Hani adam da kamuda memurdur muhafazakar bir hayatı vardır evleneyim çocuk yapayım yıllık izinlerde annelere gideriz tarzı erkeklerin hayali atanmış öğretmen.Kocacı biri olsam hemen bulamaz mıyım atanmış öğretmen hemen hemen her meslek grubunun hayali.Sanırım şimdiye 40 kez evlenmiştim. Ama işte şuan kendi derdimi anlatamıyorum ki çünkü gerçekten psikolojik Umarım kusurlarıyla seveceğim biri çıkar teşekkür ederim.
Tam okumamışsın o zaman pisi pisi.
Mutfaklarında paralansın inşallah kız ne diyeyimKız burhan kaynana adayına aldığın o borcam boşa mı gitti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?