- 30 Mart 2009
- 13.973
- 62.701
-
- Konu Sahibi bubblegum00
Ya benim yardima ihtiyacim var ama, esimle iliskiye giremiyorum, ayrilcak bendenÇok fazla bilge varmış burada oysaki herkesin tecrübeleri farklıdır yardımcı olmak paylaşmak dinlemek yerine çok bilmişlik görüyorum sadece o yüzden bu site tamamıyla hayal kırıklığı oldu benim için
TakipteyimBravo vallahi bir numara sorun tesbiti yaptın. Hadi bunu çözsün ona biat edecem
Daha kamasutra bilmiyorsun öğrenecek şeyim yok diyorsunKamasutra ne kız
Yan cevrilirKonu sahibi buna da bir çözüm bulsun okumuş ya horlayan kocaya ne yapılır
Erkek olmakla itham ettiği kişinin Nicki bile kadınE tamam kAdinim ben de
Madem hayal kırıklığı bu site senin o zaman ceza yemeden kendi kendinin üyeliğini iptal etÇok fazla bilge varmış burada oysaki herkesin tecrübeleri farklıdır yardımcı olmak paylaşmak dinlemek yerine çok bilmişlik görüyorum sadece o yüzden bu site tamamıyla hayal kırıklığı oldu benim için
Sitedeki ennnn kadin bireyim ben yaaaErkek olmakla itham ettiği kişinin Nicki bile kadın
Tamam siz söyleyin bir şeyler tecrübelerinizi yazın dinliyorum gerçekten seve seve dinlerim bir insanın herkesten öğreneceği mutlaka bir şey vardır bizim sormamıza gerek yokÇok fazla bilge varmış burada oysaki herkesin tecrübeleri farklıdır yardımcı olmak paylaşmak dinlemek yerine çok bilmişlik görüyorum sadece o yüzden bu site tamamıyla hayal kırıklığı oldu benim için
Dur etmesin daha bana yardim edecektiMadem hayal kırıklığı bu site senin o zaman ceza yemeden kendi kendinin üyeliğini iptal et
Bizim yüzümüzden geliş girişme sonuç oldu birazGiriş, gelişme, sonuç ve kapanış.Engin tecrübelerinizden yararlanmak isterdik oysa ki .
Evet bu kelimeyi ilk defa duydum öğrenecek şeyim yok demedim ki onu nereden çıkardın öğrenecek şeyim olmadığını düşünsem sürekli kitap okumam herhaldeDaha kamasutra bilmiyorsun öğrenecek şeyim yok diyorsun
Konu sahibi, ben senden daha deneyimliyim ablacım, hem birkaç çeşit millet,sünnetli sünnetsiz portföyüm de iyi. Sen aklına takılan bir şey varsa sor ben yardımcı olayımtek eşle bir yıllık evlilikle kime ne yardımcı olacan?
Canım ilk evlendiğimde bendede aynı sorunlar vardı ama bir kaç araştırma ve uygulama sonrası düzeldi şuan herşey çok iyi istersen yardımcı olabilirim yaz bana
Canım yeni evlendim ve senin gibi düşüncelerim vardı benimde istersen özelden yaz konuşalım yardımcı olacağımı düşünüyorum
Yardımcı olabilirim size özelden yazarsanız
sapik mi neAynı sorunu yaşadım ama yendim bu durumu özelden yazarsanız belki yardımcı olabilirim
Bu Okay bana bir yerden tanıdık geldiOkay sen öyle yaparsın o zaman :)
Konu sahibinin bu konudan önce 4 mesajı var. 4unde de bana yaz diyor insanlara. Cinsel terapi sorana bile bana yaz yardimci olayım demiş
sapik mi ne
Bi de bu bana erkek dedi iyi mi..Konu sahibinin bu konudan önce 4 mesajı var. 4unde de bana yaz diyor insanlara. Cinsel terapi sorana bile bana yaz yardimci olayım demiş
sapik mi ne
Ne kadar da hayırsever bir insan. Kaldı mı böyle insanlara karşılıksız yardım eden temiz kalpli insanlarKonu sahibinin bu konudan önce 4 mesajı var. 4unde de bana yaz diyor insanlara. Cinsel terapi sorana bile bana yaz yardimci olayım demiş
sapik mi ne
Ne oldu niye sildinKızlar
Bence "zevkle" veriyor bu bilgileri. Ama özelden veriyor bilgiyi öyle kamuya açık alanlarda olmaz..Kıymetli değerli bilgilerin ücretli mi hayrına mi veriyorsun onu da bilelim