- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.775
-
- Konu Sahibi bubblegum00
Ee evliliklerinizde takıldığınız bir şey varsa sorun dediniz sordum işte kitap okumuşsunuz yaPeki kocanızın balığa gitmesiyle benim yazdığım konunun ne alakası var ablacım
Ayy nasıl anlatsam.. böyle pozisyonlar üzerine falan anla işteKamasutra ne kız
He pardonAyy nasıl anlatsam.. böyle pozisyonlar üzerine falan anla işte
Çünkü buraya yeni üye oldum ve sadece KADIN üyelerle birşeyler paylaşalım konuşalım istedim ama herkes bi saldırı pozisyonuna geçti nedense ve yine anladım KADININ DÜŞMANI YİNE KADINMIŞ :)Bana neden cvp vermiyosunuz? Yeni evliyim ben de
1.soruda sınıfta kaldınız efenim daha çok okumanızdan ziyade 40 fırın ekmek yemeniz lazım Niloya tatlı rüyalar diler ba bayyyPeki kocanızın balığa gitmesiyle benim yazdığım konunun ne alakası var ablacım
erkekler için değil benim profilim işine bak lütfen sadece kadınlarla muhattabımAyy nasıl anlatsam.. böyle pozisyonlar üzerine falan anla işte
Sana erkek dedi galiba erkek olmadığını ispatlaAyy nasıl anlatsam.. böyle pozisyonlar üzerine falan anla işte
Peki niloya hanım sizinde bu kadar araştırıp okumanızın nedeni sorunlu bir evlilik nedeni olsa gerek ve çok bilmişliğinizi kibirlenerek göstermek içinde benim buraya yazmamı beklemiş gibisiniz size kendi kadim bilgilerinizle hayatınızda başarılar diliyorum :)1.soruda sınıfta kaldınız efenim daha çok okumanızdan ziyade 40 fırın ekmek yemeniz lazım Niloya tatlı rüyalar diler ba bayyy
Giriş, gelişme, sonuç ve kapanışÇünkü buraya yeni üye oldum ve sadece KADIN üyelerle birşeyler paylaşalım konuşalım istedim ama herkes bi saldırı pozisyonuna geçti nedense ve yine anladım KADININ DÜŞMANI YİNE KADINMIŞ :)
E tamam kAdinim ben deÇünkü buraya yeni üye oldum ve sadece KADIN üyelerle birşeyler paylaşalım konuşalım istedim ama herkes bi saldırı pozisyonuna geçti nedense ve yine anladım KADININ DÜŞMANI YİNE KADINMIŞ :)
Sadece kadınlarla muhatap olup gönüllü cinsellik dersi vermek istemek olayların akışına, eşyanın tabiatına ters..erkekler için değil benim profilim işine bak lütfen sadece kadınlarla muhattabım
Kimin evliliğinde pürüzler olmaz ki olmuyor diyen yalan söyler bundan ziyade ben araştırıp okumayı seven biriyim valla biraz fazla bilmişim kusura bakmaPeki niloya hanım sizinde bu kadar araştırıp okumanızın nedeni sorunlu bir evlilik nedeni olsa gerek ve çok bilmişliğinizi kibirlenerek göstermek içinde benim buraya yazmamı beklemiş gibisiniz size kendi kadim bilgilerinizle hayatınızda başarılar diliyorum :)
Ses yukleyebilsem yanımda horlayan ve beni nu saatte uyutmayan kocam en büyük ispat olurduSana erkek dedi galiba erkek olmadığını ispatla
Öyle olmaz, "Yüce Allah şahidimdir ki sen bir gadınsınnn" repliği ve tasdikte gerekiyor.E tamam kAdinim ben de
Konu sahibi buna da bir çözüm bulsun okumuş ya horlayan kocaya ne yapılırSes yukleyebilsem yanımda horlayan ve beni nu saatte uyutmayan kocam en büyük ispat olurdu
Nasil ispatlasam sanaÖyle olmaz, "Tanrı şahidimdir ki sen bir kadınsınnn" repliği ve tasdikte gerekiyor.
Çok fazla bilge varmış burada oysaki herkesin tecrübeleri farklıdır yardımcı olmak paylaşmak dinlemek yerine çok bilmişlik görüyorum sadece o yüzden bu site tamamıyla hayal kırıklığı oldu benim içinE tamam kAdinim ben de
Bravo vallahi bir numara sorun tesbiti yaptın. Hadi bunu çözsün ona biat edecemKonu sahibi buna da bir çözüm bulsun okumuş ya horlayan kocaya ne yapılır