Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar merhaba ben nisanliyim nisanlimla farkli sehirlerdeyiz.ev esyalari konusunda her turlu kararsizim.bi de pek anlamiyorum renk kalite olarak.bana renk ,marka ,ev duzeni vs her turlu onerileriniz var mi acaba
arkadaslar merhaba ben nisanliyim nisanlimla farkli sehirlerdeyiz.ev esyalari konusunda her turlu kararsizim.bi de pek anlamiyorum renk kalite olarak.bana renk ,marka ,ev duzeni vs her turlu onerileriniz var mi acaba
Para sizin , zevk sizin .. kaliteye de , renge de kendiniz karar vermelisiniz .. evi nerden tutacaksanız bir hsonu birlikte o şehirde bütün mobilyacıları gezin bir fikir edinirsiniz