- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.933
- 683
Çünkü gelmek gibi bir plani yok. Istemiyor ve gelmeyecek.hayır benim annemin onayı yok demek istedim. zaten onun ailesi de buraya gelmesini istemez eminim çünkü ben ailene açtın mı bu konuyu dedim hayır dedi.
Eee o zaman konu sahibi içinde geçerliHayir degil. Kuru ekmek yiyip eş ailesinden uzak oturmak evliligin sağlığı açısından daha elzem
Oyle zaten Iki aileden de uzak olunmaliEee o zaman konu sahibi içinde geçerli
Küçük şehir daha güzel çünkü bütün işlerini hemen hallediyorsun. .merkezdeki hastane, dis hastanesi,emniyet yakinimda. ..diğer işler içinde devlet dairesine gitsem hemen hallediyorum. .ıstanbul da çok zor bunlar..Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ama şehir değiştirme heleki büyük şehire alışmış biri küçük bir şehirde zorlanır ben 3 yıl oldu istanbuldan küçük bir şehire taşinali asla alışamadım zor bir karar iyi düşün ben çoğu kez bu şehirden kurtulmak için boşanmayı bile düşünüyorum :)
Bazı avantajları var tabi ama bizim burada tek bir hastahane ve hep eksik doktor alışveriş yapacak yer çok kısıtlı sosyal imkan sıfıra yakın ulaşım kendi aracın yoksa eziyet gibi bla bla bla İstanbul başka bir güzel tabiki heryerin bir guzelligi vardır ama İstanbul bir başka ...Küçük şehir daha güzel çünkü bütün işlerini hemen hallediyorsun. .merkezdeki hastane, dis hastanesi,emniyet yakinimda. ..diğer işler içinde devlet dairesine gitsem hemen hallediyorum. .ıstanbul da çok zor bunlar..
Evet dezavantajları da var..en basiti çocuğumu endokrine götüreceğim burada doktor yok.başka ile gidiyorum günü birlik..çeşit yok..ıstanbul da eminonune git herşeyi bulursun.bazen ozluyorumBazı avantajları var tabi ama bizim burada tek bir hastahane ve hep eksik doktor alışveriş yapacak yer çok kısıtlı sosyal imkan sıfıra yakın ulaşım kendi aracın yoksa eziyet gibi bla bla bla İstanbul başka bir güzel tabiki heryerin bir guzelligi vardır ama İstanbul bir başka ...
Bu iş olmaz başınız çoook ağrır. Onun memleketten daha dönüş olmaz mümkün değil. P da İstanbula gelmez zaten.ben muhasebeciyim gitsem iş bulurum ama ailesi biraz dar görüşlü ve bi ara bana etek giymeni istiyorum bizimkilerin yanında biraz daha dikkat edersin vs gibi bir şey demişti. ben şahsen ailesine da yakın olmak istemiyorum kimsem yok orada kafayı yerim , bende diyorum burada o kadar iş imkanın olur ki ama bu iş deneyimini 20 yılda kazanamam diyor. oraya gelip askeri ücretle çalışacağıma burada işimi yaparım diyor.
Ailene bu kadar bağlıysan şehir dışına evlenme. Adam orada iş bulmuş, bu iş bitince tanınmış olacağı için yeni bir iş gelecek, tutunacak ve tutulacak, istenbul gibi bir şehirde yeniden tutunmak kim bilir kaç yılını daha alır. Siz de ben gitmem diyorsunuz. Hayatı boşuna birbirinize zehir etmeyin boşuna, ikiniz de yaşadığınjz şehirden vazgeçemeyecek durumdaysanız evliliğiniz huzurla yürümez. Boşa yormayın kendinizimerhaba 25 yaşındayım, 2018 de üniversite de biriyle tanıştım . bu zamana kadar çok kez ayrıldık(ben ayrıldım hep) ama sonunda dayanamadım annem biliyor ailemden herkes biliyor (babam hariç) herkes onaylıyor. Onunda babası hariç ailesi biliyor. o kadar güzel seviyor ki onunla evlenirsem mutlu olacağımı biliyorum. Biz ilk konuşmaya başladığı zaman denizlide yaşıyordu şuan malatyada yaşıyor ben ise İstanbul'da yaşıyorum. ona ilk zaman da söylemiştim mesafeler benim için çok önemli o da bunu aşarız demişti hep bu uzak olduğumuz için ayrılmıştım. Benim annem ve babam ayrı ve aileme ben bakıyorum erkek kardeşim var ama aşırı sorumsuz birde 11 yaşında bi kız kardeşim var. Ben ona da bak asla ailemi bırakıp gelemem diyordum o da tamam ben gelirim diyordu şuan inşaat mühendisi ve işe daha yeni başladı şimdilik nereden baksanız iki fabrikanın bitmesi 3-5 yılı alır, şimdi gelemeyeceğini burada işinin olduğunu söylüyor benim gelmemi orada yaşamamızı ya da evlenelim işlerim bitsin istanbula gideriz diyor. Farkındayım ailesine de diyemiyor ailesi de benim için burada yaşamasına onay vermez biliyorum. Kaç sene bekleyeceğim bunu da bilmiyorum. Ve annem asla malatyada yaşamamı istemiyor. Ve bende asla istemiyorum. Ailesi çok kalabalık benim orada asla kimsem yok. Kafayı yiyeceğim lütfen bana bi akıl verin ayrılmakta istemiyorum, ailemi bırakıp oraya taşınmakta.
Ayrıl geçmerhaba 25 yaşındayım, 2018 de üniversite de biriyle tanıştım . bu zamana kadar çok kez ayrıldık(ben ayrıldım hep) ama sonunda dayanamadım annem biliyor ailemden herkes biliyor (babam hariç) herkes onaylıyor. Onunda babası hariç ailesi biliyor. o kadar güzel seviyor ki onunla evlenirsem mutlu olacağımı biliyorum. Biz ilk konuşmaya başladığı zaman denizlide yaşıyordu şuan malatyada yaşıyor ben ise İstanbul'da yaşıyorum. ona ilk zaman da söylemiştim mesafeler benim için çok önemli o da bunu aşarız demişti hep bu uzak olduğumuz için ayrılmıştım. Benim annem ve babam ayrı ve aileme ben bakıyorum erkek kardeşim var ama aşırı sorumsuz birde 11 yaşında bi kız kardeşim var. Ben ona da bak asla ailemi bırakıp gelemem diyordum o da tamam ben gelirim diyordu şuan inşaat mühendisi ve işe daha yeni başladı şimdilik nereden baksanız iki fabrikanın bitmesi 3-5 yılı alır, şimdi gelemeyeceğini burada işinin olduğunu söylüyor benim gelmemi orada yaşamamızı ya da evlenelim işlerim bitsin istanbula gideriz diyor. Farkındayım ailesine de diyemiyor ailesi de benim için burada yaşamasına onay vermez biliyorum. Kaç sene bekleyeceğim bunu da bilmiyorum. Ve annem asla malatyada yaşamamı istemiyor. Ve bende asla istemiyorum. Ailesi çok kalabalık benim orada asla kimsem yok. Kafayı yiyeceğim lütfen bana bi akıl verin ayrılmakta istemiyorum, ailemi bırakıp oraya taşınmakta.
Ben de çok yakın zamanda karşı tarafın ailesinin yanında yasamak istemedigim için ayrıldım. Başka sıkıntilar da vardı benimki ilk basta yaptigimiz anlasmaya yan çizdi. Ama benim açımdan en gecerli sebep zaten kültür farkı da olan kalabalık ve ic içe ailesinin şehrinde yaşamak. Bu o kadar önemli ki. Farklı şehirde olsan bi nebze aşılıyormuş bunlar ama aynı şehirde zannetmiyorum. Ben küçük bir ilceden yine küçük bir ilçeye ama şartları daha iyi olan güzel bir yere gitmeyi kabul etmedim, siz Istanbul gibi bi yerden gideceksiniz çok iyi düşünün. Ha diyorsaniz ki her türlü arkamda olur kimseinin lafina sözüne maruz kalmam aileme de her türlü gider gelirim orasi sizin bileceginiz bi sey siz taniyorsunuz arkadasinizi. Allah hayırlı bir karar verdirsin inşallah. Acil karar vermeyin düşünun tasıninmerhaba 25 yaşındayım, 2018 de üniversite de biriyle tanıştım . bu zamana kadar çok kez ayrıldık(ben ayrıldım hep) ama sonunda dayanamadım annem biliyor ailemden herkes biliyor (babam hariç) herkes onaylıyor. Onunda babası hariç ailesi biliyor. o kadar güzel seviyor ki onunla evlenirsem mutlu olacağımı biliyorum. Biz ilk konuşmaya başladığı zaman denizlide yaşıyordu şuan malatyada yaşıyor ben ise İstanbul'da yaşıyorum. ona ilk zaman da söylemiştim mesafeler benim için çok önemli o da bunu aşarız demişti hep bu uzak olduğumuz için ayrılmıştım. Benim annem ve babam ayrı ve aileme ben bakıyorum erkek kardeşim var ama aşırı sorumsuz birde 11 yaşında bi kız kardeşim var. Ben ona da bak asla ailemi bırakıp gelemem diyordum o da tamam ben gelirim diyordu şuan inşaat mühendisi ve işe daha yeni başladı şimdilik nereden baksanız iki fabrikanın bitmesi 3-5 yılı alır, şimdi gelemeyeceğini burada işinin olduğunu söylüyor benim gelmemi orada yaşamamızı ya da evlenelim işlerim bitsin istanbula gideriz diyor. Farkındayım ailesine de diyemiyor ailesi de benim için burada yaşamasına onay vermez biliyorum. Kaç sene bekleyeceğim bunu da bilmiyorum. Ve annem asla malatyada yaşamamı istemiyor. Ve bende asla istemiyorum. Ailesi çok kalabalık benim orada asla kimsem yok. Kafayı yiyeceğim lütfen bana bi akıl verin ayrılmakta istemiyorum, ailemi bırakıp oraya taşınmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?