bnm kocamda esrar içiyordu. tabi ara sıra da olsa kimyasal kullanıyordu. 5 yıl mücadele ettim. bıraktıramadım. alkolü bırakmayı başardı ama bu seferde esrara abandı. esrar içmediği gün yoktu. artık para yetiştiremez olmuştuk. giden tek paramız olsaydı keşke...
6 yılım onunla birlikte çöpe gitti. giden 6 yılım olsun deyip yoluma onsuz devam etmeye karar verdim. onun yanından ayrılalı 1 yılı geçti. resmi işlemlerim de yeni yeni bitti. maddi manevi hiç bir şey istemedim. evimden de bir çay kaşığı dahi almadan ayrıldım. üstüne birde salonuma yeni takımlar almıştım onların borcunu ödedim.
bak bu yaşıma geldim hiç bir şeyin sahibi değilim. benim yaşımdaki herkes evini arabasını aldı. eşiyle çocuğuyla huzur içinde yaşıyor. gün geliyordu kafası kıyak arkadaşları gecenin 2sinde 3ünde kapıma dayanıyorlardı... sen düşün halimi.
ki ben sabah 5.30 da kalkıp 6 da işe gelmek için yola çıkıyordum. herkesin kocası bile o saatte sıcacık yatağında yatarken ben karanlıkta köpeklerin uluma sesleriyle birlikte titreye titreye yola koyuluyordum.
kurtul bence o adamdan ki adamsa eğer... çünkü tedavi olmak istemiyor...