o zman sende dert etme canım
bu arada bende resim yükleyecektim ama yapamadım ya nedense olmuyor
ne resmi yüklücektin çok merak ettim bekliyorum
bilmiyorum yüklenmesi gerekiyor ama site eserikli bazen yapıyor öyle şeyler
gelinlik nişanlık felan ama olmadı yaa mesaj yerine insert image yazıyor ordan yüklenmiyormuyduki?
hiç bilmiyorum ki tatlım
neyse artık yükleyebilirsem biir ara yüklerim
nasıl tanıştın nişanlınla canım?
hoş geldin canım
çok konuşan çok karışan bide kaynanam var bide fena bide yalancı hiç bi şeyde maddi yardımları yoktu bize zaten nişanlımda hiç bir zaman istemedi
ama benim 3 günlük gelinlik bakma sürecinde çokk üzdü sinirlendirdi geldiğimden beri aramıyorum çünkü artık sesini bile duymaya tahammülüm yok
çünkü anneme çok büyük saygısızlık etti affetmem artık aslaistediğim gelinlik içinde öyle bi yorum yaptı ki beni ve annemi o kadar insanın içinde rezil etti çok kızdım ona çok [/Q]
bak cok üzüldüm simdi... anlamiyorum neden bu kadinlar böylee yaa... niye ogullarini paylasmak istemezler, kiskancilarindan gelinin hic bir istegi olmasin isterler yaaa((
bak cok üzüldüm simdi... anlamiyorum neden bu kadinlar böylee yaa... niye ogullarini paylasmak istemezler, kiskancilarindan gelinin hic bir istegi olmasin isterler yaaa((
Selaaaam ben varim biraz gec oldu ama :)
benim adim Burcu, 25.9.2010 da evlendim resmi Nikah tarihimiz 7.7.2010 .
23 yasimdayim dis hekimi adayiyim ve yurt disinda yasiyorumm
teşekkür ederim canım kötü kaynanam çok karıştığı için istediğim gelinliği alamadım hayalimdeki ve istediğim gelinlik tamamen farklıydı ama nasip bu oldu
bu yüzden kaynanamı hiç bi zaman sevmeyi ve affetmeyi düşünmüyorum çok üzdü çok yordu beni
hoş geldin canım
çok konuşan çok karışan bide kaynanam var bide fena bide yalancı hiç bi şeyde maddi yardımları yoktu bize zaten nişanlımda hiç bir zaman istemedi
ama benim 3 günlük gelinlik bakma sürecinde çokk üzdü sinirlendirdi geldiğimden beri aramıyorum çünkü artık sesini bile duymaya tahammülüm yok
çünkü anneme çok büyük saygısızlık etti affetmem artık aslaistediğim gelinlik içinde öyle bi yorum yaptı ki beni ve annemi o kadar insanın içinde rezil etti çok kızdım ona çok
kötüler çünkü kos koca kadınlar bu hareketleri kendileni yakıştırıyorsa ben artık pes dedim bide ahkem keserler terbiye edep konusunda sinir oluyorum böyelerine
neyse nasıl gidiyor evlilik yeni evli sayılırsın sendeevlilik aşkı öldürmüyor dimi
sen yurtdışındamısın canım ya?
oldugu kadar be güzelim gelinliğinide merak ettim
Canım bende çok düşkünüm aileme, ama batıdan, doğunun doğusuna geldim :)
Şimdide eşimi bırakıp gideceğim için üzülüyorum :)
Yalnızlıktan çok korkardım ama tam tersi oldu, bazen bıkıyorum misafirden.
Çok yoğun geçiyor günlerim, çalışmadığım halde böyleyim düşün yani.
Kesinlikle katılıyorum sana ailelerinde desteği önemli ama
biz demek daha bi önemli diye düşünüyorum bende
bizde şuanda ev ödüyoruz eşimle ikimiz çalışarak birlikte bunu başarmaya çalışıyoruz yaa
okadar gurur verici bişeyki ...
Rabbim herkese nasip etsin inşallah mutlulukla huzurla sağlıkla
canım kusura bakma dün gece netim koptu ve 2 ye kadar bekledim gelmeditesadüfen ortak bi arkadaşımız çıktı bi kere konuştuk..
sonra intten çok konuştuk
tlfna geçtik bi baktık sevgiliyiz çok tatlı günlerdi :106::106::106::106:
sen nasıl tanıştın eşinle?
Herkese merhaba :)
Bizim aslinda cok büyük bir zorlugumuz olmadi.
Sanirim en büyük derdimiz hasret ve uzaklikti.
Maddi sorunlarimiz oldu elbette ki.
Manevi acidan ayrilik acisi var benim acimdan.
Ailevi olarak Allahima sükür büyük bir derdimiz tasamiz olmadi.
Amma velakin nisanimiz dedigim gibi istedigim yada hayal ettigim gibi olmadi.
Bende kina gecemde onun acisini cikaracagim insaAllah :)
Ben geldim dün söz vermiştim geldim
Selam kızlar...
hoşgeldin canım nasılsın?
Teşekkür ederim 20 lik dişimi çektirdim onun dışında gayet iyiyim...Sen nasılsın
ben geldim kimseler yok neyse bende nasıl tanıştığımızı anlatayım
biz eşimle benim akrabamın sevgilisi vardı liseden beri konuşuyorlardı ama üniversitedeydi niğdede bunlar bir ayrılıp bir barışıyyolardı yine ayrıldıkları bir zaman bana dediki sevgilimi ara başkasıymış gibi konuş bakalım başka kızlarla konuşuyor mu zorla kabul ettirdi bana neyse aradım tabi sevgilisi konuşmak istemedi bak dedi benim yanımda bir arkadasım var al onunla konuş onun sevgilisi yok bu kişide şu anda eşim oluyoraldı telefonu tabi ben yine o akrabamın hatrına dalgasına konuşuyorum bilgi almaya çalışıyorum sevgilisi hakkında neyse böyle 2 gün geçti sonra bunlar anladılar kim oldugumuzu bu seferde sevgilisi akrabamla konuşmadığı için ben yine eşimle konuşuyorum güya bunları barıştırcaz 3 gün sonrada ankarada düğün var akrabamn sevgilisinn kardeşi evlencek eşim felanda gelecek eşim dediki buluşalım işte onlarda gelsin barışsınlar ben kabul etmedim ama akrabam resmen yalvardı nolur diye neyse tamam dedim yine eşim geldi bizde akrabamla gittik bi baktım karşımda saçları biraz uzun düşük bel kot pantolon giymiş biri duruyor aaaa dedim sen böylemisin evet eşim o zamanlar öyleydi şükür ki düzeldi ama akrabamın sevgilisi gelmemiş ikiside pek gururlu neyse biz eşimle felan gezdik yemek yedik konuştukda biraz bende o zamanlar erkek gibiyim bir görseniz elimde tesbih o derece yani çocukluk işte böyle geçti bi kaç gün biz bir iki kez daha görüştük akrabamla sevgilisini zar zor barıştırdık eeee artık biz ne yapacaz konuşcak bişeyde kalmadı bende aklımdan diyorum ki ohh bee bitti eşimin gidecegi son gün yine geldiler bizde arkadas olduk eşimle güya konuşuyoruz eşim dediki sevgilim olurmusun neee dedim kaldım öyle cevap vermedim sonra telefonda aradı durdu böyle böyle bi baktımki sevgili olmuşuzz
biraz uzun oldu canlarım ama bu kısaltılmış hali yanidevamıda daha sonra
Kısmetin nereden geleceği belli değilmiş canım :)
devamıda bekliyoruz :))