- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
geçmiş olsun ağrımı var?? bende iyiym şükür
bu arada sen anlatmadın bize ??
Çektirmeden önce bu kadar ağrımıyordu şimdi çok ağrıyor
Ne anlatayım...Evlenmeden önce kayınvalidem beni istemedi ama zorlukta çıkarmadı tartışma,kavga gibi ama maddi yardım da yapmadı herşeyi eşimle ben yaptım şimdi her şey yolunda kayınvalideyle aramızda bir mesafe var ama görüşüyoruz... Her şey yolunda şükür şimdilik
Eşim işyerimdeki arkadaşımı ziyaretine geldi öyle gördüm tanıştık konuştuk ve evlendik... 6 gün sonra 5 senedir birlikte olmuş olacağız ve 9 aylık evliyiz...
ayy geçer inşallah
hmm mutluysanız sorun yok canım daha yeni evlenmiş sayılırsın nasıl evlilik
of yaaa bisürü sayfa ilerlemiş ben geri kalmışım( pusatbebek tablo gzl olmuş eline sağlık:)) neler kaçırdım bi özet geçin yaaa tek tek okimiiim :))
gel canım hoşgeldin begendiğine sevindim
canım yeni bir kaç kişi geldi onlarla muhabbet ettik nişanlı felan arkadaşlar geldi öyle yani ben tanışma hikayemizi anlattım başkada bişe yok
tanışma yılımız:15.08.2008 yılı balıkesirde başladı:)
nişan tarihimiz09.10.2011 de oldu
ve evlilik tarihimiz.25.08.2012 olacak:):)tanışmamaızın 5. yılına girdiğimiz tarihden on gün sonra imzaları atıcaz inşallhve bennnnnn balıkesire gidiyorum aşkımın başladığı yere giidyorm :)):
yeni arkadaşlara hoşgeldin diorum nişanlı arkadaşlarım allah tamamına erdirsin inşallahhhh:))) başladım sondan geriye yavaş yavaş okuorum :)) bnmde başım ağrıo yaa sabahtan beri offf!!(
hoşgeldinn bir nişanlı daha ayy ne güsel günlerdesiniz bir bilsenizzz o heyecan çok güsel birşey tabi o zamanlar biraz stresten anlaşılmıyor ama hadi hayırlısı olsun hakkında canım mutlu mesut bir yuvan olsun kaç yaşındasın bu arada?
şuan 23 yaşındayım canım.ewet çok güzel bir dönem ama biz bunu yaşayamıyoruz düğün stresi telaşesi.millet sahilde sevgilileriyle sarılıp oturrken gün batımını izlerken tatlı tatalı naz yaparken ben sadece onları seyredşyorum..çünkü nişanlım balıkesirde offfff
29 yaşındayım
İlk görüşte aşk dedikleri bu olsa gerekaynı köydeniz aileler birbirlerini tanıyorlar annemin çocukluğu kayınvalidemlerle geçmiş ama ben eşimi hiç görmedi,tanışmadan 15 gün önce bir şenlikte sırt sırta birileri ile konuştuk çünkü sesini hatırlıyorum oda benimkini ama arkamızı dönüp bakmadık,ben eşimi ilk gördüğümde işte bu dedim beklediğim adam,gülüşüne aşık oldum
Haziranın 3 de tanıştık
Temmuzun 18 de sözlendim (kız isteme oldu)
Eylülün 26 da nişanladım
Ekimin 31 de evlendim
sözde,nişanda,eşya alırken,ev yerleştirirken (kız tarafı,erkek tarafı hepsi toplam 30 kişi vardı evde),kınada,düğünde hiç bir sorun çıkmadı Allaha şükür 3 sene olacak...
neden acaba ?? geçmi yattın yada çok çalıştın
neden kimseler yok yahu bugün gelende gidiyor
şuan 23 yaşındayım canım.ewet çok güzel bir dönem ama biz bunu yaşayamıyoruz düğün stresi telaşesi.millet sahilde sevgilileriyle sarılıp oturrken gün batımını izlerken tatlı tatalı naz yaparken ben sadece onları seyredşyorum..çünkü nişanlım balıkesirde offfff
29 yaşındayım
İlk görüşte aşk dedikleri bu olsa gerekaynı köydeniz aileler birbirlerini tanıyorlar annemin çocukluğu kayınvalidemlerle geçmiş ama ben eşimi hiç görmedi,tanışmadan 15 gün önce bir şenlikte sırt sırta birileri ile konuştuk çünkü sesini hatırlıyorum oda benimkini ama arkamızı dönüp bakmadık,ben eşimi ilk gördüğümde işte bu dedim beklediğim adam,gülüşüne aşık oldum
Haziranın 3 de tanıştık
Temmuzun 18 de sözlendim (kız isteme oldu)
Eylülün 26 da nişanladım
Ekimin 31 de evlendim
sözde,nişanda,eşya alırken,ev yerleştirirken (kız tarafı,erkek tarafı hepsi toplam 30 kişi vardı evde),kınada,düğünde hiç bir sorun çıkmadı Allaha şükür 3 sene olacak...
Evlenecek olan arkadaşların Rabbim işlerini kolaylaştırsın..aman maşallah canım bebiş varmı??
sorun çıkmaması ne güsel yaa
ya neden böyle oluyor gelende kaçıyor bi yazıyor bi daha gelmiyor
eylüül sen ne yapıon okuman bitmedimi yoksa