evlilik hikayeleri yupppi

Kesinlikle katılıyorum sana ailelerinde desteği önemli ama
biz demek daha bi önemli diye düşünüyorum bende
bizde şuanda ev ödüyoruz eşimle ikimiz çalışarak birlikte bunu başarmaya çalışıyoruz yaa
okadar gurur verici bişeyki ...
Rabbim herkese nasip etsin inşallah mutlulukla huzurla sağlıkla

hoş geldin canım aramıza
bu mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün bir yastıkta kocayınn inşallah
Sorun etmemeniz ne güzel sevgi ve saygı oldukça evliliğin temeli sağlam oluyor
Doğduğun yer değil doyduğun yer demiş büyüklerimiz:))

ayy canım bende eskileri hatırlayorum hem güzeldi hem zordu istedim ki bu topikte herkez herşeyini paylaşsın sınır koymadım inşallah devamı gelir canım
ayy seninde gelinliğini merak ettim benim böyle bir takıntım istediğim gelinliğide giydim daha doyamadım:)

rabbim evlenecekleri tez zamanda en güzel şekilde kavuştursun aminnnnn
evlenmiş olanlar dahada mutlu olsunlar aminnnnn
bebiş isteyenlerde sağlıcakla kavuşsunnlar aminnnnn

Son düzenleme:

ayy pusatçımm yalnız ben değilmişim gelinlik manyağı
inan bekarken yada düğün hazırlığı içindeyken bukadar merak salmamıştım gelinliklere
hatta 2.denediğim gelinliği aldım fazla gezmeden çokta beğenerek :)))
düğünden sonra acayip merak saldım gelinlik işine nedendir bilemiyorumm :)

teşekkür ederim canım
kesinlikle yan yana olalım artık yeter bize
anlayışta gerekiyor bazen işi için hiç bi zaman sorun yapmadım inş evlenincede bi sorun yaşamayız

canım ismim elif:)
bende ya niye böyle olduysam anlamadım bir meraklıyım ki keşke şöyle olsaymış böyle olsaymış diyip duruyorum

benim ne gelinliğim ne eşyalarım gönlümce olmadı malesef(
hep birşeyler ters gitti..birileri destek olmadı..
bir eşim yetemedi herşeye
ilk evlendiğimizde içime çok oturdu hepsi..
ama zamanla anladımki mutluluk çok daha değerli...
hala içimde biyerlerde ukte elbette var ama..
dedim ya mutluyum çok şükür...

Hayat insanaa neler yaşatıyor değilmi evleniyoruz ve evlendiğimiz adam için herşeyi göze alabiliyoruz mesela ben aileme öylesine tutkun biriydimki asla onlardan uzaklara gidemem sanırdım şimdi sevdiğim için kıbrıstayım..
Kızlar bizde evlendik 2011 temmuzda geçen sene bu zamanlar ummalı bi şekilde ev iş ve çeyiz telaşındaydım derken evlendik ..çeyizlerim hala paketlerinde duruyor onları kullanmayı iple çekiyorum desem ve çok hevesleniyorum şimdii eşyalı eve geldik burayada bi kaç nevresim takımı havlu ve gunluk mutfak gereçlerı getirdik hatta muftak gereclerını buradan aldık eşim 1 yıl için çeyizlermi taşınmada mahfolsun istemedi burada kurulu bi eve geldik ama yanii sıradan bi düzen koltuklar dolaplar falan bendee şimdii agustos eylul gıbı tayın olacagımız yerde yuvamızı kuracagız tam anlamıyla burasıı balayı gibi oldu bize gezdık keyf yaptık derken bır yıl dolmak üzeree bende türkiyeye gelınce mobılyaaalarımı alıcam onun dışında beyaz eşyam ve çeyizlerim herşeyim beni bekliyor

aman canım ben istediğimi yaptırdım giydim halla keşke diyorum gelinlik ve eşya konusunda yani mutluluk olsunda gerisi boş

eskiler güzel yaa bi daha yaşarım aynı günlerimizi çok tatlıydık tadıda damağımda kaldı
salı günü gelinlik provam var sonunda nişanlımla gidicez provaya anca gelebildi
gelinliğimi bindallımı ve ayakkabımı başka bi konuda paylaştım istersen bakabilirsin tatlım

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım
kesinlikle yan yana olalım artık yeter bize
anlayışta gerekiyor bazen işi için hiç bi zaman sorun yapmadım inş evlenincede bi sorun yaşamayız

inşallah olmaz canım anlayışlı olduktan her sorununda üstünden gelinir zaten..

hımm üzüldüm canım ama şuan mutlu olmanada sevindim
kısmet diyelim canım vardır herşeyde bi hayır
belki herşey istediğiniz gibi olsaydı mutluluğun farkına varamayacaktınız
önemli olan şimdisi bundan sonrası geçmişe mazi deyip
sizin mutluluğunuz gölgelemesine izin vermemeniz

burdada paylaş yada link ver bakayım canımcım:)

dilerim bundan sonraki yaşamınızda çok mutlu olursunuz evet hayatta brkez yaşanan şeyler hep en güzelini olsun isteriz ve hayal ederiz ama bazen olmuyor yine şükretmeli insan herşey güzell istediğinis gibi olabilirdi ama şuan mutsuz olsaydınız faydası olmasdıı mutlu oldum adınıza şimdilerde mutlu olmanız çok değerli.

benimde aynen senin ki gibi olucak canım seni çoook iyi anlıyorum eşyalı eve gidicem bi kaç ihtiyacı götürüp kalanını ordan alıcaz bi süre yaşam tarzımız bu olucak bende bi hevesle alığım çeyizlerimi daha sonra kullanıcam

canım senin yaş kaçtı?
ohh bir yıl balayı olmuş eşyaları almadığın mantıklı olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…