evlilik hikayeleri yupppi

inşallah olmaz canım anlayışlı olduktan her sorununda üstünden gelinir zaten..

hımm üzüldüm canım ama şuan mutlu olmanada sevindim
kısmet diyelim canım vardır herşeyde bi hayır
belki herşey istediğiniz gibi olsaydı mutluluğun farkına varamayacaktınız
önemli olan şimdisi bundan sonrası geçmişe mazi deyip
sizin mutluluğunuz gölgelemesine izin vermemeniz

evet canım rabbime tek duam mutluluğumuza mutluluk katalım daima..
huzur yoksa bir evde neyin tadı olurki

dilerim bundan sonraki yaşamınızda çok mutlu olursunuz evet hayatta brkez yaşanan şeyler hep en güzelini olsun isteriz ve hayal ederiz ama bazen olmuyor yine şükretmeli insan herşey güzell istediğinis gibi olabilirdi ama şuan mutsuz olsaydınız faydası olmasdıı mutlu oldum adınıza şimdilerde mutlu olmanız çok değerli.

evet hem de ne kadar değerli....
hepimize versin rabbim mutluluğu doya doya..

koçiş çağırıyor :)):KK16:
çıkıyorumm
yine uğrarım inşaallah..
1 kaç gün yokum malesef:KK43:....
hayırlı geceler herkeze

Son düzenleme:
Evlilik hikayeleri derken??? Hmmm...

ben esimle havaalaninda calisirken tanistim :))

bende çıkıyorum kızlar iyi geceler tatlı rüyalar hepinize yarın mesai saatinde görüşmek üzere :)))

koçiş çağırıyor :)):KK16:
çıkıyorumm
yine uğrarım inşaallah..
1 kaç gün yokum malesef:KK43:....
hayırlı geceler herkeze
canım görüşürüz bekliyoruzz
Evlilik hikayeleri derken??? Hmmm...

ben esimle havaalaninda calisirken tanistim :))
canım nasıl tanıştın nerde tanıştın felan yani

bende çıkıyorum kızlar iyi geceler tatlı rüyalar hepinize yarın mesai saatinde görüşmek üzere :)))

iyi geceler görüşürüzz

kimsecikler yokmu yaaa iki muhabbet edelim ben 01.08.2010 da evlendim bebişim daha yok vee toplamda 7 yılı devirdik canım kocişimle 08.08.2009 da nişan tarihim

ailem istemediği için bayaa zor ulaştık o günlere tabi yaşımda küçüktü ama şükür ikna oldular ve şimdi çok seviyorlar damatcıklarını

evin tek kızıyım bir abim birde kardeşim var

ve yaşım 22 ee sizler canlarım??

Selaaaam ben varim biraz gec oldu ama :)
benim adim Burcu, 25.9.2010 da evlendim resmi Nikah tarihimiz 7.7.2010 .
23 yasimdayim dis hekimi adayiyim ve yurt disinda yasiyorumm :KK70:

sehker çok güzeller canım hayırlısıyla giyersin inşallah

teşekkür ederim canım kötü kaynanam çok karıştığı için istediğim gelinliği alamadım hayalimdeki ve istediğim gelinlik tamamen farklıydı ama nasip bu oldu:KK14:
bu yüzden kaynanamı hiç bi zaman sevmeyi ve affetmeyi düşünmüyorum çok üzdü çok yordu beni :KK20::KK19:

Selaaaam ben varim biraz gec oldu ama :)
benim adim Burcu, 25.9.2010 da evlendim resmi Nikah tarihimiz 7.7.2010 .
23 yasimdayim dis hekimi adayiyim ve yurt disinda yasiyorumm :KK70:

yok yok geç olmadı
tamam hemen ekleyelim senide listeye tanışma yılı nişan yılı ve bebiş durumu nedir acep yurt dışında neredesin

teşekkür ederim canım kötü kaynanam çok karıştığı için istediğim gelinliği alamadım hayalimdeki ve istediğim gelinlik tamamen farklıydı ama nasip bu oldu:KK14:
bu yüzden kaynanamı hiç bi zaman sevmeyi ve affetmeyi düşünmüyorum çok üzdü çok yordu beni :KK20::KK19:

hayirdir? ne yaptiki?? yeniyim belki beni ilgilendirmez ama merak ettim :S

ayy canım bak bu kötü yinede istediğini alsaydın takma kaynanayı

hayirdir? ne yaptiki?? yeniyim belki beni ilgilendirmez ama merak ettim :S

hoş geldin canım :KK34:
çok konuşan çok karışan bide kaynanam var bide fena bide yalancı hiç bi şeyde maddi yardımları yoktu bize zaten nişanlımda hiç bir zaman istemedi
ama benim 3 günlük gelinlik bakma sürecinde çokk üzdü sinirlendirdi geldiğimden beri aramıyorum çünkü artık sesini bile duymaya tahammülüm yok
çünkü anneme çok büyük saygısızlık etti affetmem artık asla :KK20::KK20: istediğim gelinlik içinde öyle bi yorum yaptı ki beni ve annemi o kadar insanın içinde rezil etti çok kızdım ona çok :KK19::KK19::KK19:

hoş geldin canım :KK34:
çok konuşan çok karışan bide kaynanam var bide fena bide yalancı hiç bi şeyde maddi yardımları yoktu bize zaten nişanlımda hiç bir zaman istemedi
ama benim 3 günlük gelinlik bakma sürecinde çokk üzdü sinirlendirdi geldiğimden beri aramıyorum çünkü artık sesini bile duymaya tahammülüm yok
çünkü anneme çok büyük saygısızlık etti affetmem artık asla :KK20::KK20: istediğim gelinlik içinde öyle bi yorum yaptı ki beni ve annemi o kadar insanın içinde rezil etti çok kızdım ona çok :KK19::KK19::KK19:

ayy canım zor ya ama evlenince uzaksanız birde nişanlında ana kuzusu değilse sorun olmaz inşallah sen sıkma canını bu senin düğünün:KK16:

ayy canım zor ya ama evlenince uzaksanız birde nişanlında ana kuzusu değilse sorun olmaz inşallah sen sıkma canını bu senin düğünün:KK16:

teşekkür ederim canım uzakta olmasak zatan o kadınla yaşanmaz aynı şehirde:KK19:
nişanlım annesini hiç sevmez huyunuda niliyor her zaman benim yanımda o yüzden zaten içim rahat :KK34:

teşekkür ederim canım uzakta olmasak zatan o kadınla yaşanmaz aynı şehirde:KK19:
nişanlım annesini hiç sevmez huyunuda niliyor her zaman benim yanımda o yüzden zaten içim rahat :KK34:

o zman sende dert etme canım
bu arada bende resim yükleyecektim ama yapamadım ya nedense olmuyor

X