Bu süreçleri inanılmaz keyifli ve sıkıntısız geçirdiğim için yazmak istedim.
Biz nişan zamanı düğün tarihini az buçuk belirledik anne babalarla sonra o civarlarda tatil falan var mı birleştirelim dedik ve birleştirdik 1 hafta arayla iki düğün yaptık. Hazirandaki düğünler için önceki kasım da rezervasyon yapmıştık salonlara. Gelinliği tanıdık yerden yaptırdım ona rağmen şubatta başlamıştık dikime, takıları vs de nişan zamanı aldık ki sürekli artıyor bizimkiler zorlanmasın diye.
Nişan için minik bir yer tuttuk, süsleri annecim yapmıştı sağolsun, nişan bohçasını da eşimle ikimiz kullandığımız şeyleri netten sipariş verecek hazırladık iki tane valiz aldık (hala kullanıyoruz) sonra tüllerle onları süsledik bohça diye onları verdik birbirimize
Düğün tarihi belli olunca şubat gibi damatlık gelinlik halledince hemen beyaz eşyaları almıştık; eşimin babaannesinin evinde boş oda vardı o şansı değerlendirdik. mart sonunda biz ev satın aldık araba falan satarak o yüzden sadece koltuk yatak falan almıştık krediyle önümüzü görelim diye. Eğer kira ise Nisan mayıs gibi ev tutulup eşyalar alınabilir bence.
Eşinizle birlikte gider seçersiniz biz her şeyi öyle yaştık anlayışlı ailelerimiz vardı aldığımız her şeyin fotoğrafını atardık aile grubumuza bizle mutlu olurlardı. Her şeyi de birlikte aldık onlar maddi olarak eve destek attılar sağolsunlar.
Süreçler uzun heyecanlı; her şeyi 4 4 lük yapma derdine düşmeyin sakın siz ve sevgiliniz nasıl istiyorsa öyle ilerleyin. En en güzeli o günleri hatırlayıp eğlenmek.
Biz de bir Drive açmıştık ikimiz şu halledildi şuna su kadar yatırdık galan diye yoğunluktan insan dalıp gidiyor. Daha rahat görmüştük eşimle her şeyi. Biz 2 düğün yaptık iki farklı şehirde ama ben kına istemediğim için kız arkadaşlarımla partilerim onun yerine.