- 23 Mayıs 2024
- 44
- 31
- 29
- Konu Sahibi aryaninhikayesi
Merhabalar ablalar kardeşler yakın zamanda nişanlanacağım. Normalde yazmadan önce çok araştırma yaptım ama bir türlü istediğim sonuca ulaşamadım herkes gelinin sürecinden bahsetmiş ama ortak bir süreç yok bu evliliği sadece gelin planlıyormuş gibi okudukça bunaldım siteleri. Kafamızda hem düğün tarihini hemde nişan tarihini belirledik hepsi bir yıl içinde olacak. Bende bu zamana kadar yiyip içip gezince hiç bir şey yapmadım ne çeyiz de ne bir şey birazcık azıcık bir birikim o kadar ama erkek tarafı baya hazırlıklı. Şimdi her şeyi bir anda alacağım ama ne alacağım nasıl yapacağım bir bilgim yok. Aileleri sürece katmak istemiyorum aileleri tabikide seviyorum ama sevdiğim için katmak istemiyorum çünkü herkes fikrini beyan edecek yapmayınca darılacak falan en iyisi size sormak olur dedim. Şimdi asıl soru şu ben bir yıl içinde bir düğün organize etmem gerekiyor nişanı kınası çeyizi her şeyi içinde olan bir planlama süreci ve gerçekten bir haftadır elimde ıVır zıvırla dolu bir çeyiz listesi dışında bir şey yok. Kaç ay kala ne olur gelinlik ne zaman bakılmalı nişanlık ne zaman bakılmalı alınmalı bana yardımcı olursanız. He birde beyaz eşya ve elektronik istersem konu çok mu karışır şimdiden çok teşekkür ederim