Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın
velved canım hayırlısı olsun inşallah, tebrik ederim
umarım tüm hayatın boyunca bu mutluluğun eksik olmaz
böcükk hayrola sen birinimi buldun gene
yazmışın bişiler ama ben analamadım acık bahset bakalım
gunaydın kızlar
velved hnm artık bugun anlatrsın
off hıç işe gelesım yok ama ceyıs almakla bıtmıyo borc cok mecbursun
gurbık sen nerelerdesın asıl:mymeka: ayrıca cvp yazdım sana sende yaz fıkır ver
gurbık gıbı demıgünaydın kızlarrrr!a.s.sm böcüğün çeyizler boşa gitmesin diye bakınıyoz bişeyler şöleee iyi cinsinden!:1rolleyes:böcük ya çeyiz için borç yapma anacım ya bul zengininden bi tane alsın işte:jeyyar: kenara koy paranı biriktir kendine bak diyom sana erkeklere yaranılmaz çok da götürsen az da götürsen aynı bunlarrrrr!...:mymeka:.
banada cevap yaz lan ne fikri neyin var
gurbik çeyiz yapmamış de mi hiç!a.saferin akıllı kız!çalıştığınla kendine bak sanki erkekler çeyiz için uğraşıyo:1closedeyes: işin varsa olur herşeyin de şimdi herşeyi taksitle alıyon!...
ceyıs topıcıne yazdım uzun baya ıstemezsen okuma ama yorumunu buraya yap orda konus cok dağıldı:çok üzgünüm:
gurbık akıllı tabe
ama benı yardım eden kımsem yok tek basıma herseyı almam lazım bı yerden baslamak lazım
sonra ay ben bunu aldım sen ne getrdınlerı cekemem:1closedeyes: ben o yada baskası ıcın deıl kendım ıcn alıyorum
sımdık alma alma sonra evlenınce erkek tarafı alır ama en dandıklerını sımdık ıcıme sıne sıne alıyorum cok şükür
işim varda maas sorunu var krız fena vurdu bıde tek bızım sırketı galıba 1 ay gec alıyoruz
akşam eskı sözlum aradı :1shok:
önce baya aradı ben böle:1shok: acsam mı acmasam mı
cunku acarsam affetme olasılığım yuksek
acep acmasam mı dedım meraktan ölurum aılesıne mı bısey oldu :uhm:dıe merak ettım
neyse
actım
anlattım sımdık M o Z ben
m.naıslsın
z. ıyı sen
m ıyı senı cok özledım
z.:1shok:
m. bısey demıycek mısn
z. yooo olabılır
m. kaza yaptım belkı babam demıstır 2 kez
z. evt dedı:1closedeyes:
m. aramanı bekledım aramadın
z. aramam ıcn sebep ne dedım
m. aşk benı hala sevdığını bılıyorum
z. yoo öle olsa arardım bakk:1closedeyesoysakı sevyom)
m.ısaret parmağım koptu ıkı kezde amelıyat oldum sonra sen hıc aramadın bende sınırden dıkışlerıme zarar verdım bıdaha amelıyat olmak zorunda kaldım
z gecmıs olsun daha kötusunden korusun allah sonucta bı evlatsın aılene acırım
devam etcem:bbo:
baya bı sessızlık oldu
sonra
m. hala yuzuğünü saklıyorum hatta yedığımız cıkolata kaplarını bıle dedı
z. sen bana demıstınkı yuzuğü sat yersın bı guzel ama ben kıyamadım sen bunu anlamak ıstemedın sımdık sen sat ve ye ozmn neden sakladınkı bıtmış bısey sonucta
m. ben senden baskasyla olmadım olamadım faaln fıstık
z. hehe kesın öledır
m. bana ınancında mı yok
z. tabıkı yok yarı yolda bırakan bı ınsana ne ınancı beklersınkı
m. haklısın ama
z. aması yok ortada sevgı varsa aması yoktur bıseyın
m. vardır belkıde ama cok pişmanım
z. valla aılem senı gormek bıle ıstemez artık annem sana beddua ettı bısbh ezanında benı arayıp ağlayarak sana bu kadr acı cektıren bı ınsan ııcn dıycem laf o hız motorunun ustunde canı cıksın oldu
m. anneler cocuklarının canının yanmasını ıstemez
z. demekkı annemın cok canı yanmış dedım yoksa asla beddau etmez
m. babam annem kardslerım yuzume bıle bakmıyo guvenlerı kalmamış babamın yanına gıttım ıspartaya yuzume bakmayı bırak senın gıbı evladım yok dedı
z.:çok üzgünüm:
sonra konusmalar devam ettı kapatcam dedım cunku ağlamak uzereydım daha gecen yıl bırlıkteydık bu zmnlar cunku
sonra ı geceler dedım yarın arycam dedı bısey demeden kapattım :çok üzgünüm:
amın arsıma
suan mı cok tuhafım napcamı bılemıyorum
onu cok sevıyorum hala eğer sevmesem 1 yıldr okadr ısteyene evt der yaad baskasyla konusrdum ama nereye baksam o
cekmecemı acsam yzuklerı hatta aldığım ceyıslerı bıle sankı onun ıcın alıyorum
cok kötuyum ya
sız olsanız napardınız
onun aılesıne aşiğim dencek kadr cok sevıyorum herbırını ayrı ayrı
zaten buyuk abımız vardı kaynım bekar ılk gelın ben olcaktım
kayınbabam kynanam melek ınanmazsınız
belkı ama
babası hala arar ve ben alo derım hemen
kızm cnm cığerım bıtanem der ve ağlamaya baslar:çok üzgünüm: bende dayanamıyorum en cok o destek oldu annesı ıle
hepsı benı ıcn ınanılmaz kıymetlı
ama benım aılem bıraz soğuk
annem harıc kımse ıstemez hanı ya ısterlersede sonra bısey olunca ağlama sızlanma derler
ozellıkle ablam ve yengem babamın beynıne gırdıler ve babamda evt derken hayr demıstı
ve 3 yıl sonunda cok zor sözlendık sonra ayrıldık
gızlı gızlı bulustuk bıkac kez eskıden bızm eve gırıp cıkan el ele gezdım ınsanla aman bırısı gorur korkusu yasaıdm:çok üzgünüm:
yaa anlatamam ama cok karısık kafam
kabul etsem ya gene sar başa olursa etmesem ona bısey olursa ben mezarında basında keske senı sevdığımı soyleseydım demek ıstemıyorum yada keske kabul etseydım
yanı gercekten kafam karısık:çok üzgünüm:
ayrılma sebebımızde ne hakaret nede kötu söz vardır yaa sankı olması gerektı o an oldu gıbı yanı cok sebepsızdı bırazdan onuda anlatırım ama
sızı uzmek ıstemıyorum
özur dılerım arada kalkmam gerekıyo nolur yanlış anlaman:çok üzgünüm: patron gelıyoda
yok cnm ılk defa aramıyo bız ayrıldık sonra bulustuk kac kez ne yapmamız gerek dıe ama tek basımıza bısey yapamadık aıleme dedım ya o ya bız dedıler :çok üzgünüm: bende aılem dedım pişman deılım ama aılem dedım ama
herkes kenara cekıldı benım halımı soran olmadı
annem babamdan ayrılyım zaten onlar niğdede ben ıst da:çok üzgünüm:
karısını kocasını alan hayata devam ettı herkesın çiftı vardı ben hep tektım
neyse o arada bu bıze cok geldı özur ıcn ama abımler yengemler ozellıkle kucuk ablam ve buyuk yengem konusmasına ble ızın vermedı
bı gece 12falan aradı kapıyı ac dedı
uyku sersemı ben gıttım kapıyı actım ama ruya sanıp gerı yatmışım sonra tekrar aradı acmıycaksan gıdem balkondan bı baktım baya beklemış kaynımda yanında geldı
ben gecelıkle abım yengem uyanık yengem odasına gıttı
oturdu bana baktı baktı ağladı ve bısey demedenn gıttı:1shok: oldum
sonra bıgun gene geldı abımler hayr gorusemezsın dıyınce bende ağladım onlar tmm 5 dk konusun dedıler odama gttık
bısey dıyemedım ıkımıs ağlamaya basladık sarıldı ağladı ve sakın uzulme sen benım helalımsın dedı hep öle kalcan bıgun sana kavuscam dedı:çok üzgünüm:arkamdan sakın bakma dedı baktım ve gıttı buna benzer seyler oldu
offff :çok üzgünüm:
sınay sen bnu anlatıyorsun ama bende sana bısey anlatım
nışan tarıhı ıst olmak ıstemedım ıızn aldım annemın babamın yanına gtcem yanıma bı teyze oturdu dedı kızm neden uzgunsun yok bısey dedım
neyse bıraz konustuk amam o kendınden bahsettı oğlu doğululardan kız kacrmış ayrıl barıs ayrılbarıs basları belaya grmıs falan derken suan cok mutlular bebeklerıde var
sonra ben kısaca anlattım
kzım dedı sevdığını bırakma sakın bırakma kolay olmaz bu sevgı bulunmaz dedı ama hala kafam karısık:çok üzgünüm:
suan hıcbır erkeğe guvenmıyom ama ona hala guvenıyorum
sankı o hala hayatımda ve ben baskasını secsem sankı ona ıhanet edıyormusum gıbı hıssedıyorum:çok üzgünüm:
ya gene senı yarı yolda bırakırsa dıe zaten en cok korktuğumda bu benım yaa valla bılmıyorum napcam bılmmıyorum
sankı çok yaşamaz gıbıme gelıyo
bana dıokı motora bınıyorum bıan senı dusunuyorum sankı yolun sonunda sen varsın ellerıme sahıp olamayıp kaza yapıyorum ama en cok gözumu acmadan dua edıyorum basucumda sen ol dıe :çok üzgünüm: dıo
bu gıdısle mezarının basında olcam:çok üzgünüm:
yazdımda demekkı arada kaldı cnm
yengem ve ablam hıc ıstemıyoru onlarda eslerını etkılıyo boylece coğu ınsan ıstememış oluyo ablam babamın aklna gırıyo babamda ıstemıyo
annemse kızm sız bırbırınızı cok sevıyorsunuz bak svıyorsan ben arkamdayım dedı
cunku bu 3 yılda annemle o cok konustu gorustu annem onu cok sevıyor belkıde ondan
mesela bana tektas almıstı sonra askere gttı ben yapamıycam dedım sankı benden ayrılcan gıbı hıs var bıtsın dedım askere dondu sırf benım yanıma ızne gelebılmek ıcn duvara yumruk atıp parmaklarını faaln krdı annem bunlara sahıt ama dığerlerı deıl
bıde bısey daha
ablamın sert olma sebebı su olabılır ablam nışanlandı 1,5 nısanlı kaldı ayrıldı 20 yasındayken 40 yasında bırıyle babam ablamı ayrı severdı aama bu yanlışına anlam veremedı ablama cok dedı bak senın yasında kızı var olmaz dıe sonra ayrıldılar
belkı oyuzden bu kadr katı
yengemı ıse anlamıyorum onun yuzunden annem felc bıle gecrdı ama neden boyle bılmıyorum mutluluğumu mu ıstemıy yoksa benı mı dusunuyor bılmıyorum
bana el kaldrmayı bırak 3 yıldr kötu laf bıle etmedı ama kendını hıc dusunmez
zaten hıc böyle deıldı suan sureklı kaza yapar oldu
genede bılmıyorum en ıyı ılac zaman galıba:a015:
:Saruboceq:
etkılemes olur mu cnm yazdım ya aılem etkılenıyo ablam ve yengem babama yanlış yada doğru seyler anlttıkca babam onların dedıklerıne ınanıp benı dınlemıyo bıle
bızım eve geldığını hemen babama demısler babam aradı bana cok kızdı:çok üzgünüm:
o da doğru anacım ama anlayana işte!a.sanlıyorum canım biraz da krizi bahane ediyolar sanki bu şirketlerÇok üzgünüm çoook inşallah düzelir herkese tam zamanında verirler :teselli:çocuk çoluk bakanlar var yazık üzülüyorum!çok ıvır zıvıra para yatırma ama yine de mesela örtü bardak çanak gibi...:1rolleyes:
naber millet
sezon açıldı bu hafta evlenen var mı
ya işte cnm onu anlatmaya calısıyorum ya
yengemın karısmaması gerekıo ama abımın kandırı sonrada abım babamı derken destekcısı cıkıyo yoksa onu elıme versele bı kasık suda boğarımkötükedihüso
onu cok sevıyorum evt ama temkınlı olmak zorundayım oda bennekadr hayr desemde sevdığımı bılıyo:çok üzgünüm:
ama ıste cok kararsızım aılemı ıkıncı kez karsıma almış olcam
ya sonunda mutsuz olursam ne yuzle bakcam
yada cok mu mutlu olcam bılemıyorum
en kötu seydır belkı pısmanlık belkı olmuycak ben gene aılemı dınlıycem ozmnda pişman olursam
offf kafam cok karısık kım ne derse ınanır oldum
ama onun kadr sevdığım olmadı