Evlilik Hakkında Her şey...

dünden beri bir özel numara dadanmış arıyor bu numaramda yeni benim üzerime eski erkek arkadasım olabilir mi ki bulunabiliyor mu öyle acaba :1no2:

yani türkcellden öğrenilebiliyor mu şu isimli kişinin numarası ne diye fisfisfis

öğreniliyor tabi eğer aldığında rehbere kayıtlı olmasın demediysen öğrenirler canım
benim numaralarım hep gizlidir o yüzden yani rehbere kayıtlı değildir

yok öyle değil canlarım şimdi örneğin
benim adım ayşe sönmez (örn)
X kişi deseki ben ayşe sönmezin numarasını öğrenmek istiyorum öğrenebilir mi?

duyuyorumda duymamazlıktan gelmek istiyorum :çok üzgünüm:
napıcam şimdi :1no2:
rehbere kayıtlımıyım değilmiyim bilmiyorumda :1no2:

hattını aldığında numaram rehbere kayıtlı olmasın dedinmi demediysen kayıtlıdır
hemen ara turkcel i rehbere kayıtlı olmasın de müşteri temsilcilerinden hallediyolar canım
rehberde numaram ismim gözükmesin diyosun canım

yemesen yutkaydirigubbakcemile3
off çok canım sıkkın kızlar :1no2: :1no2: :1no2:

dünden beri bir özel numara dadanmış arıyor bu numaramda yeni benim üzerime eski erkek arkadasım olabilir mi ki bulunabiliyor mu öyle acaba :1no2:

duyuyorumda duymamazlıktan gelmek istiyorum :çok üzgünüm:
napıcam şimdi :1no2:
rehbere kayıtlımıyım değilmiyim bilmiyorumda :1no2:

senın ısmını vererek öğrenemz emın ol senı tanıyandan alabılır ama
:nazar:

hattını aldığında numaram rehbere kayıtlı olmasın dedinmi demediysen kayıtlıdır
hemen ara turkcel i rehbere kayıtlı olmasın de müşteri temsilcilerinden hallediyolar canım
rehberde numaram ismim gözükmesin diyosun canım

senın ısmını vererek öğrenemz emın ol senı tanıyandan alabılır ama
:nazar:
allah kahretsin yaaa oofff napıcam şimdi senağlama senağlama olan oldu öğrenmiş bile o zaman resmen zıkkmın pekini yedim yaa resmen :a015:

allah kahretsin yaaa oofff napıcam şimdi senağlama senağlama olan oldu öğrenmiş bile o zaman resmen zıkkmın pekini yedim yaa resmen :a015:

ara musterı seysını dekı ozel numaralara telımı kapatmak ıstıyom bıdaha senı kımse ozelden arayamaz
sonra kendı nosundan ararsa
msj at polıse verırım dıe

ohh hallettim çok şükür *245# yapınca gizli no engelleniyormuş yaptım engellendi kuzene de dicem rehberden silsin bişi yapsın :kızgın:

velved nıe buraya gec gelıyon böle:mymeka:sanane kız o evlı bırakta uzun olsun:roflol:

böcuk gordun mu ya bu kadr basıt ben o hattı kullanmadığım ıcn bılmıyodum öğrenmıs olduk

yok kıss sabah geldim oşın vardı tek birde hemsom a.s.
nedem bacım temizlik yaptım yemek yedik geldim :smiley-cool:

kalplerin altındaki puan ve site etkinliği çubuklarını diyorlar sanırım Lady

X