Evlilik Hakkında Her şey...

saol canım benim biz bu günleri 3 yıldır beklioduk vala Allahın izniyle oluo hiç üzme kendini tatlımmmmmm Şeniz

vışşşş gulayda gıdıy
anlaşılan kk nın yenı yerıne ben ılk kayt olcam ekk(evde kalmışlar kulubu)off anam off:nazar:

tebrık ederım nerde

gülay kıssss hayırlı olsun a.s.
ne lazımmış ne kadarda süre verdiler anlat bakıyım bende olcam yaa

herkese slm nassınız tatlıslar neler yapıyorsunuz ben yokken bayagı kaynatmıssınız velvedim gurbam ismini sayamadıgım kısceler öpüyorum hepinizi

şimdi canım netten hemen evlilik beyanını indiriosun 2tane çıktı alıosun birine fotoğrafınızı yapıştırıosun imza atıosunuz dolduruosunuz
nufus kayıt örneyi
onaylı nüfüs cüzd. örneği
sağlık raporu(kan alıolar hemen bi kağıt veriolar onla alabiliosun günü)
sona belediyeye gidiosun evraklarını veriosun kontrol ediolar müdürün yanına gönderiolar seni gelinlik giycekmisin nikahta die sordu bende hayır dedim düğün olcaa ve gelinliğimi 10 haziranda teslim alcaam için bu ayın sonu var bide haziranda isterseniz dedi ben arada tam 1ay olsun madem dedim ve bu ayın 28ini seçtik bizden önce 20-30 çift daha varmış sizin nikah 12 yi falan bulur dediler ama saat 11:00 :)dediler böle unttuğum bişi varsa eklerim yine:)

canım inanırmısın 1-1.5 saatte bitti işimiz kan raporunu 10 gün sona alcas :) ama epey koştum nişanlımın peşinde geç kaldım geç kaldım die die koşturdu beni sıpam:)

canım inanırmısın 1-1.5 saatte bitti işimiz kan raporunu 10 gün sona alcas :) ama epey koştum nişanlımın peşinde geç kaldım geç kaldım die die koşturdu beni sıpam:)

ayy inş bizimde böyle cabucak olur :Saruboceq:
hersey yolunda gider inşallah Allahım yardımcımız olsun kolaylık versin yerimseniben

X