Evlilik Hakkında Her şey...

ben burdayım ortıı
ayıptr sulemesı
sıvaslılara ve ozellıkle velvede bı kapak haberı getrdım:roflol:
bjk 4 ank 1

hosgeldın ortı

oo besıktasın macımı var ...besıktaslıyım ama bıseden haberım yok:))
cok svındım ortı saol haber ıcın

nan nasıl bjklısın:mymeka:
ayrıca sıvas yenıldı 1.sıradayık kaldı 3 maç. bu ank yenıyok yenıyok gene gelıyolar yaa:roflol:

uuy kelebenkım gelmış h geldın tatlum
osledıte sayfalar arasında kayboldu okadrda yazdık:yalandan kim ölmuş şeysı:
nassın
bugun anneler gunu ama annem yanımda deıl yaa:nazar: tum analarımzın kutlu ossun kımseye evlat acısı yasatmasın rabbım en buyuk heıdye bu olsa gerek

Annelerin anneler gününü kutluyorum a.s.
hepsini öpüyorum Şeniz
Bizlerde gelecegin anne adayıyız inş :asigim:

tum annelerın anneler gunu kutlu olsun..allahım ısteyen herkeze nasıp etsın.bızede evlendıgımızde aratmasın ınsallah...

Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun a.s.
benim askimda dün gece benimkini kutladi nede olsa gelecegin anne adayiymisim ya ondan bi tuhaf oldum vallahi :asigim:

sabahta kaynanami aradim nasil sevindi kiyamam ya :eek: keske yaninda olsaydimda güzel bi hediye alabilseydim ona ama nasip degilmis :çok üzgünüm:

tum annelerın anneler gunu kutlu olsun..allahım ısteyen herkeze nasıp etsın.bızede evlendıgımızde aratmasın ınsallah...
amin inş :Saruboceq:
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun a.s.
benim askimda dün gece benimkini kutladi nede olsa gelecegin anne adayiymisim ya ondan bi tuhaf oldum vallahi :asigim:

sabahta kaynanami aradim nasil sevindi kiyamam ya :eek: keske yaninda olsaydimda güzel bi hediye alabilseydim ona ama nasip degilmis :çok üzgünüm:

ne güzel cnm yaa tabi bizlerde gelecegin anneleriyiz :eek:
benimde kaynanam uzakta aradım yakında gelcek yanıma ozaman vercem hediyesini yerimseniben

Merhabalar Arkadaşlar
Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutlar, büyüklerin ellerinden,küçüklerin gözlerinden öperimkaydirigubbakcemile3

ne güzel cnm yaa tabi bizlerde gelecegin anneleriyiz :eek:
benimde kaynanam uzakta aradım yakında gelcek yanıma ozaman vercem hediyesini yerimseniben

düsüncesi bile cok güzel canim insallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder Allah'im bizlere :Saruboceq:
cok sevindim adina velvedim bende anca yazin verebilcem hediyesini :çok üzgünüm:
bu arada sen sivasa gelin gidiyorsun dimi? bendimde nisanlim sivasli :asigim:

Merhabalar Arkadaşlar
Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutlar, büyüklerin ellerinden,küçüklerin gözlerinden öperimkaydirigubbakcemile3

a.s. seninde annenin anneler gününü kutlariz canim :1hug:

Merhabalar Arkadaşlar
merhaba hg cnm a.s.
tşklerr cnm seninde kutlu olsun :1hug:
düsüncesi bile cok güzel canim insallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder Allah'im bizlere :Saruboceq:
cok sevindim adina velvedim bende anca yazin verebilcem hediyesini :çok üzgünüm:
bu arada sen sivasa gelin gidiyorsun dimi? benimde nisanlim sivasli :asigim:

a.s. seninde annenin anneler gününü kutlariz canim :1hug:

cnm bende sivaslıyım nişanlımda evet sivasa gitcem memleketimin geliniyim :lepi:
aaa ne güzel neresinden nişanlın?

cnm bende sivaslıyım nişanlımda evet sivasa gitcem memleketimin geliniyim :lepi:
aaa ne güzel neresinden nişanlın?

aa ne güzel bütün yollar sivasi gösteriyor desene :nazar:
valla hic bilmiyorum canim hicde sormadim acikcasi, benimkide is ha adamla evlendik neresinden oldugunu bilmiyorum :roflol:
ama benim nisanlim istanbulda dogma büyüme, babasi sivasli. bi ögrenmek lazim aslinda kaydirigubbakcemile3

aa ne güzel bütün yollar sivasi gösteriyor desene :nazar:
valla hic bilmiyorum canim hicde sormadim acikcasi, benimkide is ha adamla evlendik neresinden oldugunu bilmiyorum :roflol:
ama benim nisanlim istanbulda dogma büyüme, babasi sivasli. bi ögrenmek lazim aslinda kaydirigubbakcemile3

evet biz hepten sivaslıyız :roflol:
ögren tabii evlendigin insan nereli kaydirigubbakcemile3
bende ankara dogma büyüme yakında sivaslı olcam tamamen :asigim: :nazar:

evet biz hepten sivaslıyız :roflol:
ögren tabii evlendigin insan nereli kaydirigubbakcemile3
bende ankara dogma büyüme yakında sivaslı olcam tamamen :asigim: :nazar:

Allah tamamini erdirsin gülüm :Saruboceq:
Dügün ne zaman belirledinizmi bi tarih?

Bende galiba Sivasli oldum nisanlim/kocisim sayesinde kaydirigubbakcemile3

X