Evlilik Hakkında Her şey...

otobüste bunu mu düşündün lAAAAsositososito:roflol::roflol::roflol:
ben senmiyim selin paçozu:1closedeyes:
ben sevdiğim arkadaşlarımı 7/24 aklımdan çıkarmam:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

yaaa çikiletam anlattım ya sana da
o akşam sinirden nasıl ağladım
deli oldum senağlama
bebem nüffen bi daha böle bişeyin olmasına izin verme:teselli:
hem kızı ben öğrettim diyosun hemde gidip önüne yatıosun:mymeka:
düğünde kınada kimseye bırakma.çünkü sen zaten makyajını siper yapıon:asigim:

hıım çok beğendim boy pos duruş birbirinize çok yakışmışsınız :nazar:bir ömür boyu böyle mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq: prensesim sen mutluluğu fazlasıyla hakediyorsun ama kıyafetini hiç beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse:1no2:

resmi eklediğin için teşekürlerimi iletip güzel yanaklarından kokulu kokulu öpüyorumŞenizŞeniz

tamamdır kızlar hepinize teşekkür ediyorum :asigim:
şimdi kahvaltı zamanı
uyuyup kalcam pc başında az kendime geliyom :roflol:

görmedım gene
aman yaa studyo resımlerıne bakarım artık
onuda koyamam dersen konusmam senle

hıım çok beğendim boy pos duruş birbirinize çok yakışmışsınız :nazar:bir ömür boyu böyle mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq: prensesim sen mutluluğu fazlasıyla hakediyorsun ama kıyafetini hiç beğenmedim doğrusunu söylemek gerekirse:1no2:

resmi eklediğin için teşekürlerimi iletip güzel yanaklarından kokulu kokulu öpüyorumŞenizŞeniz

nişan bittiğinde gurbişlere çaya gittik doğru bonyoya makyajını temizledi bir blucin bir tişört makyajsız dedimki oh bee işte buuu :asigim:
aşırı irdeledi aşırı çok güzel olsun istedi
ama düğün için bir deneme kabul edelim bunu :asigim:
sanırım aklı çok kısa bir zaman olduğu için önünde karıştı -tatlicadiarzu-
öyleyse ne yapmalı gurbişi düğün alışverişinde asla yanlız bırakmamalı
kızarsa kızsınn ama gelinlikte kesinlkle allah işi karışmazsa yanında olucemmm :nazar:

gurbişim ALLAH mutluluğunu daim etsin bitanemŞenizben resim falan göremedim olsun eminim çok :nazar:güzelsindir:nazar: boşver ayrıntılara takılma bu günlerin tadını çıkar:asigim:

nişan bittiğinde gurbişlere çaya gittik doğru bonyoya makyajını temizledi bir blucin bir tişört makyajsız dedimki oh bee işte buuu :asigim:
aşırı irdeledi aşırı çok güzel olsun istedi
ama düğün için bir deneme kabul edelim bunu :asigim:
sanırım aklı çok kısa bir zaman olduğu için önünde karıştı -tatlicadiarzu-
öyleyse ne yapmalı gurbişi düğün alışverişinde asla yanlız bırakmamalı
kızarsa kızsınn ama gelinlikte kesinlkle allah işi karışmazsa yanında olucemmm :nazar:
yahuuu suc bende değil senin o gıcık kuzeninde
ne giyersem giyeyim "çok yakıştı" dedi durdu :roflol:
ehh yani düğünde bi zahmet refakat et :1hug:

gurbişim ALLAH mutluluğunu daim etsin bitanemŞenizben resim falan göremedim olsun eminim çok :nazar:güzelsindir:nazar: boşver ayrıntılara takılma bu günlerin tadını çıkar:asigim:

cemrem Allah razı olsun
sütidyo fotoraflarımı görürsün inşallah :asigim:

muahahahhaha barçman abla süpersin yaaa

ne yapayım yaa gördüğümü söylüyorum yalan söyleyecek değilim yaa prenses çok güzel bir kız:nazar: boy pos yerinde ama kıyafet ve saç seçimi yanlış olmuş köy gelinlerine benzemiş daha modern bir kıyafet olabilirmiş neyse inşallah bana kızmamıştır vede önemli olan kıyafet filandeğil onların ruhen uyumları
:lepi:

yahuuu suc bende değil senin o gıcık kuzeninde
ne giyersem giyeyim "çok yakıştı" dedi durdu :roflol:
ehh yani düğünde bi zahmet refakat et :1hug:

[/B]

hay şaşkın bahoş hay :mymeka:
aman gurbişş o senin üstüne çuval giymiş halinede çok güzel olmuş diyecek o hale getirmişin oğlanı :roflol:
bu yüzden aşktan gözü kör olmuş güvenilir değil :roflol:
bi ara düğünde kaynanan dediki kulağıma hiç oğlumu böyle görmedim içmeden sarhoş olmuş aşk sarhoşu :roflol:
o yüzden ne yapmalı bişey alırken sana onu uzak tutmalı :1rolleyes:

kızlar bişey diyeyimde gülün ogün kuaförde gurbiş terlikle kovalamış bahoşu :roflol:
diyoki gurbiş kovaladı beni dedimki ne yaptın
hi,ç bi,şey yapmadım sadece oturdum bi kenara işinin bitmesini bekliyodum :roflol:

hay şaşkın bahoş hay :mymeka:
aman gurbişş o senin üstüne çuval giymiş halinede çok güzel olmuş diyecek o hale getirmişin oğlanı :roflol:
bu yüzden aşktan gözü kör olmuş güvenilir değil :roflol:
bi ara düğünde kaynanan dediki kulağıma hiç oğlumu böyle görmedim içmeden sarhoş olmuş aşk sarhoşu :roflol:
o yüzden ne yapmalı bişey alırken sana onu uzak tutmalı :1rolleyes:

kızlar bişey diyeyimde gülün ogün kuaförde gurbiş terlikle kovalamış bahoşu :roflol:
diyoki gurbiş kovaladı beni dedimki ne yaptın
hi,ç bi,şey yapmadım sadece oturdum bi kenara işinin bitmesini bekliyodum :roflol:

muhahahaha
sorma yarıldık
bizi kuafore bıraktı
baktım oturmuş beni beklicekmiş
napiyosun sen dedim
hiiiç izlicem dedi
ayyy cabuk kaybol burdan öyle şey olur mu, en son görmen lazım diye bi başladım cazgirliğa ki nası gülüyolar
kuafor sahibine kaş göz yaptım
o da erkekleri almıyoruz damat bey evet lütfen çıkın dedi :roflol:

benim ki gitmiş herkese anlatmış
annem bile diyo ki niye kovdun cocugu CADIARZU

X