- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
hakkat böcük istanbulda nasıl bulamadın yahu
gidin bakem gidin
offff ne sıkıcı hava var bugün bayılazaammmm :bbo:
nan tek bıldığım foryou da satılıyo oda benım semtıme yok en yakını bağcılar ve bakırköy cıktı haftasonu bağcılara gtcem alcam
patron ızın verırsede yarın dr gtcem çillerım ve sıvılcelerım ıcn
sırf onu sorun etmıyorum dr gtme sebebım bende hıc sıvılce cıkmazdı kuru cıltlıyım regl donemlerınde bı tane belkı cıkardı oda kızarır tam cıkmadan gıdrdı suan yüzümde olduğu yetmez gıbı vucuduma sıcradıyarın dr amcaya açam her yerımı baksın:jeyyar:
stres ten midir nedir,3 nisan regl günümken,bugün tekrar oldum yaaa,offf,büyük ihtimalle balayı tatilim rezil olacak....(
okudum linki gözeden kaçırmışım ama çok sevindim ben bir blacki biliyordum nişanlandı diye rabbim tamammına erdirsinnişanımıda haber verdim valla cnm sen görmemişin kaydirigubbakcemile5
dur bak verem link oku sen
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/265624-nisanlandim-24032009-m-amp-i.html
dügünümüde haber vercem tabii inşallah:asigim: :lepi:
okudum linki gözeden kaçırmışım ama çok sevindim ben bir blacki biliyordum nişanlandı diye rabbim tamammına erdirsin
bir oynayasım geldi sen böyle mutlu olunca hihoyyythihoyyyttşkler cnm Şeniz
amin inşallah :Saruboceq:
darısı tüm isteyen bekarlara olsun inşallah yerimseniben :lepi:
kıss sende göstermeye yermi arıyon nedir :mymeka:
görcekte ne olcak :jeyyar:
stres ten midir nedir,3 nisan regl günümken,bugün tekrar oldum yaaa,offf,büyük ihtimalle balayı tatilim rezil olacak....(
oyna cnm tabi yaaaaaaaa sositosositobir oynayasım geldi sen böyle mutlu olunca hihoyyythihoyyyt
göstermeden adam nasıl ılac vercek hem o dr bakcek tabı
bıkez ultrasyona gırdım yakısıklı barışım gıbı bı dr geldı uzun saçlı falan :asigim: krem surdu göbüşüme sonrada az aşasına :jeyyar:
strestan olabılır cnm vışş balayında hasta olmazsın ınş ılac kullancan mı gecktrce neyım -tatlicadiarzu-
nan tek bıldığım foryou da satılıyo oda benım semtıme yok en yakını bağcılar ve bakırköy cıktı haftasonu bağcılara gtcem alcam
patron ızın verırsede yarın dr gtcem çillerım ve sıvılcelerım ıcn
sırf onu sorun etmıyorum dr gtme sebebım bende hıc sıvılce cıkmazdı kuru cıltlıyım regl donemlerınde bı tane belkı cıkardı oda kızarır tam cıkmadan gıdrdı suan yüzümde olduğu yetmez gıbı vucuduma sıcradıyarın dr amcaya açam her yerımı baksın:jeyyar:
napam dr anca o yaşlarda prof olıyy benım sucum yok
kime inanmıyorum böcük müböcük accek göstercekmişdee onu dinliyozz kaydirigubbakcemile3
ben ölüyom laaa annem izin günüm diye yakaladı halı yıkattı, şimdi duşa gircem ağda yapcem kaymak gibim olcemkaynana dılı ıyyık sen nassın
velved evt suçum yok erken mezun olsun onlarda amca dımeyım yarınkı dr aradım ırkekmış:jeyyar: acep bayan olan varsa ona mı gtsem
ben ölüyom laaa annem izin günüm diye yakaladı halı yıkattı, şimdi duşa gircem ağda yapcem kaymak gibim olcem
ben ölüyom laaa annem izin günüm diye yakaladı halı yıkattı, şimdi duşa gircem ağda yapcem kaymak gibim olcem
yok kız o okulda bugün, dün akşam iş çıkışı damatlığını aldım kaydirigubbakcemile3yorulmusundur bayagı cnm :teselli:
waowww temizlik yapcen dimek kaymak gibide olcen :jeyyar:
niden bu hazırlık mehmetmi geliyo kıss :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?