Evlilik Hakkında Her şey...

hakkat böcük istanbulda nasıl bulamadın yahu
gidin bakem gidin

offff ne sıkıcı hava var bugün bayılazaammmm
:bbo:

nan tek bıldığım foryou da satılıyo oda benım semtıme yok en yakını bağcılar ve bakırköy cıktı haftasonu bağcılara gtcem alcam
patron ızın verırsede yarın dr gtcem çillerım ve sıvılcelerım ıcn
sırf onu sorun etmıyorum dr gtme sebebım bende hıc sıvılce cıkmazdı kuru cıltlıyım regl donemlerınde bı tane belkı cıkardı oda kızarır tam cıkmadan gıdrdı suan yüzümde olduğu yetmez gıbı vucuduma sıcradı yarın dr amcaya açam her yerımı baksın:jeyyar:

kıss sende göstermeye yermi arıyon nedir :mymeka:
görcekte ne olcak :jeyyar:

stres ten midir nedir,3 nisan regl günümken,bugün tekrar oldum yaaa,offf,büyük ihtimalle balayı tatilim rezil olacak....(

stres ten midir nedir,3 nisan regl günümken,bugün tekrar oldum yaaa,offf,büyük ihtimalle balayı tatilim rezil olacak....(

oyy kıyamam hemsom aynen cnm stresten oluyo :teselli:
balayında olmasan bari ayyy kötü olurr :1rolleyes:

okudum linki gözeden kaçırmışım ama çok sevindim ben bir blacki biliyordum nişanlandı diye rabbim tamammına erdirsin

tşkler cnm Şeniz
amin inşallah :Saruboceq:
darısı tüm isteyen bekarlara olsun inşallah yerimseniben :lepi:

kıss sende göstermeye yermi arıyon nedir :mymeka:
görcekte ne olcak :jeyyar:

göstermeden adam nasıl ılac vercek hem o dr bakcek tabı
bıkez ultrasyona gırdım yakısıklı barışım gıbı bı dr geldı uzun saçlı falan :asigim: krem surdu göbüşüme sonrada az aşasına :jeyyar:

strestan olabılır cnm vışş balayında hasta olmazsın ınş ılac kullancan mı gecktrce neyım -tatlicadiarzu-

bir oynayasım geldi sen böyle mutlu olunca hihoyyythihoyyyt
oyna cnm tabi yaaaaaaaa sositososito
tşkler bitanemmmm inş Rabbim seninde gönlüne göre birini karsına cıkarır :Saruboceq:

vay demek az asasınada :jeyyar:
hemsom bende duydum böyle bişiler varmıs geciktirici filan sor ögren bakalım alırsın olmazsa yerimseniben

yuh hemde amcaya töbe töbe irresil benneyaptımki

kaynana dılı ıyyık sen nassın

velved evt suçum yok erken mezun olsun onlarda amca dımeyım yarınkı dr aradım ırkekmış:jeyyar: acep bayan olan varsa ona mı gtsem

kaynana dılı ıyyık sen nassın

velved evt suçum yok erken mezun olsun onlarda amca dımeyım yarınkı dr aradım ırkekmış:jeyyar: acep bayan olan varsa ona mı gtsem
ben ölüyom laaa annem izin günüm diye yakaladı halı yıkattı, şimdi duşa gircem ağda yapcem kaymak gibim olcem

ben ölüyom laaa annem izin günüm diye yakaladı halı yıkattı, şimdi duşa gircem ağda yapcem kaymak gibim olcem

yorulmusundur bayagı cnm :teselli:
waowww temizlik yapcen dimek kaymak gibide olcen :jeyyar:
niden bu hazırlık mehmetmi geliyo kıss :roflol:

yorulmusundur bayagı cnm :teselli:
waowww temizlik yapcen dimek kaymak gibide olcen :jeyyar:
niden bu hazırlık mehmetmi geliyo kıss :roflol:
yok kız o okulda bugün, dün akşam iş çıkışı damatlığını aldım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…