Evlilik Hakkında Her şey...

ohhh ne renk aldın kıss nasıl bişee de bakem :asigim:
siyah aldık canım içide siyah gri yeleği, fları, atayaka gömlek, kemer, ayakkabı çok yakıştı, onu öle görünce çok duygulandım :asigim:

siyah aldık canım içide siyah gri yeleği, fları, atayaka gömlek, kemer, ayakkabı çok yakıştı, onu öle görünce çok duygulandım :asigim:

Rabbim mutlulukla giymeyi nasip etsin inş :Saruboceq:
duygulanmazmısın ya :asigim:

kime inanmıyorum böcük mü
hahahaha :roflol::roflol:

böcükse gösteren normal yane :roflol:
:mymeka: ağda baa da yapsana yorma benı yarın dr gıdersem pak gıdem
ben ölüyom laaa annem izin günüm diye yakaladı halı yıkattı, şimdi duşa gircem ağda yapcem kaymak gibim olcem :utangac:

halı mı yıkadınız:mymeka: olm zaten su yok ne kadr cahılsın ıst olsan senı sıkayet ederdım kesın
komşularımı edıyom da :kahve:

:mymeka: ağda baa da yapsana yorma benı yarın dr gıdersem pak gıdem

halı mı yıkadınız:mymeka: olm zaten su yok ne kadr cahılsın ıst olsan senı sıkayet ederdım kesın
komşularımı edıyom da :kahve:
hee gel gel senide yolam mi bağıttıram acuuk :roflol::roflol:

konuşma len koksun mu halılar. bizim burda su çok sakarya dibimizden akıyo gel manzaramız süper gezdirem accuk kaydirigubbakcemile

hee gel gel senide yolam mi bağıttıram acuuk :roflol::roflol:

konuşma len koksun mu halılar. bizim burda su çok sakarya dibimizden akıyo gel manzaramız süper gezdirem accuk kaydirigubbakcemile

ılk defa yapmış olan sen olursun cok korkuyom ağdadan ama kendıme epılasyon yapım bende bı mok anlamadımbu işten-tatlicadiarzu-,
su dedığın bugun var yarın yok gelecek için cocuklarımızın tedbırlı davranmak lazım:1closedeyes:

selim damatlık yapmışız oyy oyy oyy
güle güle giymek nasip etsin bebem kaydirigubbakcemile5

böcük saa katılıyom
suyumuzu dikkatli kullanalım lüffen
bende şikayet ediyom
ama kandırıyolar gelenleri yine yıkıyolar
Çok üzgünüm çoook

damatlıkı hyrlı ossun demeyı unuttum:roflol: dıpçık gıbı olsun enıste onun ıcınde

oyy kıyamam hemsom aynen cnm stresten oluyo :teselli:
balayında olmasan bari ayyy kötü olurr :1rolleyes:

strestan olabılır cnm vışş balayında hasta olmazsın ınş ılac kullancan mı gecktrce neyım -tatlicadiarzu-

ay evet yaa kızlar nolur dua edin,hem ilk günüm:icecream:,hem de balayım rezil olmasıııııııııııııııııııaaaannn.!!!!:Saruboceq:muck sizlere...

ayyy kabusum benim -tatlicadiarzu-
hep düşünürüm balayımda hasta olduğumu :CüvCüv:
ayy bekle bekle o günü bulursa yuh dirim artık kaydirigubbakcemile3
hatta ona göre ayarlamayı düşünürüm
:delphin:

stresten gun şaşırabılır nasıl ayar cekcen nan aylar önceden :mymeka:
nitt ınş olmassın

Back