- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
öle bişi didim mi la :mymeka:yani şu an orman gibisin ölemi -tatlicadiarzu-
hem sen nasıl oluyon ağda yapmadan önce :roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle bişi didim mi la :mymeka:yani şu an orman gibisin ölemi -tatlicadiarzu-
siyah aldık canım içide siyah gri yeleği, fları, atayaka gömlek, kemer, ayakkabı çok yakıştı, onu öle görünce çok duygulandım :asigim:ohhh ne renk aldın kıss nasıl bişee de bakem :asigim:
öle bişi didim mi la :mymeka:
hem sen nasıl oluyon ağda yapmadan önce :roflol::roflol:
siyah aldık canım içide siyah gri yeleği, fları, atayaka gömlek, kemer, ayakkabı çok yakıştı, onu öle görünce çok duygulandım :asigim:
hee bende biçecem çimenleri şimcik :roflol:orman olmuyom ben azcık çayırlık çimenlik oluyom :roflol:
:mymeka: ağda baa da yapsana yorma benı yarın dr gıdersem pak gıdemkime inanmıyorum böcük mü
hahahaha :roflol::roflol:
böcükse gösteren normal yane :roflol:
ben ölüyom laaa annem izin günüm diye yakaladı halı yıkattı, şimdi duşa gircem ağda yapcem kaymak gibim olcem![]()
hee gel gel senide yolam mi bağıttıram acuuk :roflol::roflol::mymeka: ağda baa da yapsana yorma benı yarın dr gıdersem pak gıdem
halı mı yıkadınız:mymeka: olm zaten su yok ne kadr cahılsın ıst olsan senı sıkayet ederdım kesın
komşularımı edıyom da![]()
hee gel gel senide yolam mi bağıttıram acuuk :roflol::roflol:
konuşma len koksun mu halılar. bizim burda su çok sakarya dibimizden akıyo gel manzaramız süper gezdirem accuk kaydirigubbakcemile
oyy kıyamam hemsom aynen cnm stresten oluyo :teselli:
balayında olmasan bari ayyy kötü olurr :1rolleyes:
strestan olabılır cnm vışş balayında hasta olmazsın ınş ılac kullancan mı gecktrce neyım -tatlicadiarzu-
hee bende biçecem çimenleri şimcik :roflol:
nan çıbıhh sıra bende