Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm selın sanada tesuff edım:dilcikar:töbe yarebbim sen bana mı inancan selinemi:1closedeyes:
onun işi gücü çamur atmak
onu değil bi şişe bebak en usta estetikçiler bile düzeltemezmirmirmirmir
benim ciltim bebak gibi olduğu için hiç bişey kullanmıyom :kendini beğenmiş oşın smili:
boşver sen selini bende kullanıyom
bak sil pamukla nası kir çıkar :roflol:
eşimde elinden geldiği kadar bulaşık yıkar evi süpürür arada böyle geç geliyo işte ona göre ben hatalıyım yanlış davranıyorum( sıkılmış bu hareketlerimden
anladım cnm selın sanada tesuff edım:dilcikar:
hadı ordan nan senı bılıyom kılo almışsın hemde balına gıbım olmuşsun :1closedeyes:
ballıııımmmmmmmmmmmmmmm Şenizgnaydınnnnnn miletttttttt günaydın semmmmmeeeeeeemmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-
günaydın fıstııkkkk -tatlicadiarzu-günaydınnn kıslarr
böcüüüükk 5-6 tl bişi kız, al al da biraz güzelleşşş -tatlicadiarzu-ayy aksam gıdem alam barı ınş vardır kac tl nan pahalı deıldr demı adamdakı 25 tl ıdı![]()
nerden biliyon, kullandınmı cadııı lülülülülülübebak acı badem sütü cnmgamyoncuiremsu
bence bişeye yaradığı yok![]()
ağzından yel alsın beeeee :mymeka:günaydın kızlar..
çok hastayım bugün, kafamı taşıyamıyorum..
domuz gribi mi oldum ne![]()
sen bakma ona şakkıdıyaramıyo mu :1shok: al bıde burdan yak-tatlicadiarzu-
kız deryaa madem adam elinden geleni yapıyo sende ne adamın üstüne gidiyon,eşimde elinden geldiği kadar bulaşık yıkar evi süpürür arada böyle geç geliyo işte ona göre ben hatalıyım yanlış davranıyorum( sıkılmış bu hareketlerimden
çiçeğiiiimmmmm burdayııımmmmmm :lepi::lepi::lepi:seemmmeeemmm nerdesinn:içelim:
çıkıom kıslar sıkıldm hoffffffffffffff:roflol: